Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמועות מספרות על אי אלו פישולים מקצועיים במוסך המרכזי, הבנתי שעדיף לחפש אופציה מורשת אחרת -

המדובר במאזדה 3 שזקוקה לטיפולים שגרתיים במסגרת האחריות.

תודה, דרור.

פורסם

מוסך האיצטדיון "ניסים" בע"מ

כתובת: ברוך הירש 17 בני ברק

טלפון :03-6199349,03-6180740,03-6182003

התמחות ברכבים מסוג: מזדה - מורשה היבואן

סוגי שרותים:מוסך מכונאות,פחחות וצבע,מיזוג אויר,חשמל,דיאגנוסטיקה

*עשו לי כמה פעמים אחלה עבודות פחחות..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

"מוסך דויד" קרוב לאיצטדיון ביד אליהו. מוסך מורשה מאזדה, עושים עבודה טובה ואמינה. פתרו לי בעיה בגיר האוטומטי שלא הצליחו לפתור בארבעה מוסכים אחרים.

פורסם

תודות למגיבים.

ידידי בעל המאזדה עבורו נשאלה השאלה מדווח כי לאחר שניגש למוסך מורשה כלשהו בו נאמר לו כי עליו להחליף משום מה את כל 4 הסטים של הבלמים (למי שזה ממש חשוב לו- שם המוסך שדווח ימסר בה"פ), הוא ניגש עוד באותו יום למוסך קלעי בהתאם להמלצה כאן וזכה ליחס מקצועי ואדיב שהסתכם בטיפול 15,000 שגרתי לרכב לשביעות רצונו המלאה (מיותר לציין כי במוסך קלעי קבעו לאחר בדיקה שאין כל צורך בהחלפת בלמים).

לידיעת בעלי המאזדות באשר הם.

למען הסר ספק- אין לי שום קשר למי מהמוסכים המוזכרים בשרשור זה ואף מעולם לא ביקרתי במי מהם.

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

אמנם קצת מעלה פה אבק השרשור אבל מצטרף להמלצה על מוסך קלעי.

הגעתי למסוך קלעי לפי המלצות ברשת וכמובן השרשור הזה חיזק את הדעה שכדאי לנסות.

הכנסתי את המאזדה שלי לטיפול ויצאה כמו חדשה שקטה ומחייכת:-D

אני קצת יקה ומוודא תמיד שלא עשו עליי שוק ולא החליפו דברים שהיו בכרטיס עבודה.

ואכן כל מה שפורט בכרטיס עבודה בוצע במקצועיות, בכלל לא דבר שמובן מאליו(מי כמוני יודע לאחר שנכוויתי ממוסך מורשה אחר של מזדה....)

אחלה שרות והכי חשוב אתה מרגיש שאתה מדבר עם אנשים שמבינים עניין ולא חבורת חאפרים.

ממליץ

• תוכן חדש...