Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מגבר לאוטו בעל 2 ערוצים ...

תגידו אפשר להביא *** להביא = לרכוש *** כזה מגבר בסביבות ה300 שקל?

Ларик Сурапов

פורסם

ומה אתה אומר עליו ??

אני פשוט רוצה לחבר אליו את הרמקולים האחוריים ואולי .. את הרמקולים הקדמיים שבפאנל הקדמי ...

Ларик Сурапов

פורסם

אפשר :)

לא מומלץ, עדיף לחפש מגבר 4 ערוצים ולשמור על אופציות פתוחות לחיבור קדמיים או סאב בעתיד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מה אתם אומרים על המגבר הזה : ?

מגבר 4 ערוצים MOSFET לרכב בהספק FIRST AUSTRIA 1100W

תכונות עיקריות:

מגבר עם 4 ערוצים MOSFET STEREO בהספק אדיר של 1100W.

תדירות: מ-10Hz עד 30KHz.

adjustable gain control.

טרמינל ההתחברות של הרמקולים והמתח מצופים זהב, לקבלת תוצאות סאונד איכותיות, ולהגנה מקצרים!

כולל יציאה נוספת ל-RCA CROSSOVER

Ларик Сурапов

פורסם

350 שקלים

פלטיניום אהודיו 1200 4 ערוצים מגבר 50-60W לערוץ.

בת"א איפה שהתחנה המרכזית.

תמיר

פורסם

אני אומר חבל שתמהר ותקנה עכשיו מגבר ב350 שקל, וב-ד-י-ו-ק עוד חודש תרצה להחליף למשהו טוב יותר...תחסוך לכיוון ה600 ואז תחפש ביד שניה משהו ששווה 900 או אם יש מצב תחסוך ל900 ותביא JBL

פורסם

מסכים עם הדברים מעליי... יצא לי לראות כמה מגברים כאלו והתוצאות לא מספקות

אם אתה בקטע של לקנות חדש ולא מוכן ליד שנייה אז תחסוך קצת, אם אתה מוכן לקנות משומש, יש פה הרבה שמוכרים בפורום המכירה

פשוט תראה מה נכנס לך בתקציב

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...