Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6 בריונות מגעילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שילמתי בכרטיס אשראי דרך הטלפון. 20 ש"ח, מתוך זה חברת כרטיסי האשראי שלי תגנוב להם 3.5 ש"ח עמלה. .
התכוונת:" מתוך זה חברת האשראי תגנוב להם 10 אגורות"? כי זה מה שהם יקחו ממני, ואני לא גוף ענק שמגלגל מיליונים כמו כביש 6.

לעניין, חברה, מה קרה לכם?

עליתם על הכביש בכוונה מלאה להשתמש בשרותים של הכביש שעולים כסף.

עד פה הכל מוסכם?

על השירותים האלה צריך לשלם.

סבבה?

אתם מקטינים ראש ואומרים: אם תגיע חשבונית אני אשלם, אם לא, אני לא משלם" והם הביריונים?

תסתכלו במראה בבוקר ותנסו להבין מי פה הביריונים!

זה בדיוק כמו להיכנס לסופר, לקחת לחם ולצאת מהדלת תוך מחשבה של אם יגידו משהוא, אני אשלם, אם לא, הרווחתי. בחינוך הפולני שאני קיבלתי קוראים לזה לגנוב!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התכוונת:" מתוך זה חברת האשראי תגנוב להם 10 אגורות"? כי זה מה שהם יקחו ממני, ואני לא גוף ענק שמגלגל מיליונים כמו כביש 6.

אני חושב שאתה טועה..

בחנות המחשבים ממנה אני קונה חלק מציוד הPC שלי תמיד מתעצבנים עלי עם הדיינרס שלי. קודם כל, הוא אף פעם לא עובר להם במכונה "במכה ראשונה", ושנית, הם טוענים שהעמלה בדיינרס גבוהה במיוחד - כ3.5 ש"ח לרכישה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשל תלונות רבות של אזרחים על כפל הקנס והסכום שנידרש מהם,החליטה וועדת הכלכלה של הכנסת להפחית בצורה משמעותית את הקנסות,לסכומים הגיוניים יותר.

צריך להבין שבלי מנגנון האכיפה והקנסות אף אחד לא היה משלם בעבור הנסיעה,ומאחר ויודע צדיק נפש בהמתו(...)כפי שידועה חיבתו של הישראלי הטיפוסי לא לשלם עבור דבר אותו אפשר לקבל חינם,הוחלט על מנגנון הקנסות והעיקולים.

וזה עובד מצויין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני חושב שאתה טועה..

בחנות המחשבים ממנה אני קונה חלק מציוד הPC שלי תמיד מתעצבנים עלי עם הדיינרס שלי. קודם כל, הוא אף פעם לא עובר להם במכונה "במכה ראשונה", ושנית, הם טוענים שהעמלה בדיינרס גבוהה במיוחד - כ3.5 ש"ח לרכישה.

עמלת כרטיסי אשראי משתנה מחברת סליקה אחת למישנה.

סה"כ יש 3 חברות: לאומי כארד, ויזה כאל וישראכארד.

בכולן העמלה הסטנדרטית עומדת על 4.5% מסכום העיסקה.

העמלה פתוחה למו"מ אולם עיקר ההפחתה נובע מסה"כ סכום ההעברות בכרטיסי אשראי מידי חודש.

אצלי היא עומדת על 3.6%, אני מתאר לעצמי שבכביש 6 היא הרבה יותר נמוכה.

דיינרס ידוע ככרטיס בעייתי אבל לדברים שנאמרו לך אין שחר!

וכך תמו 60 שניות של אוף טופיק על כרטיסי אשראי.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כשקבעו את דרך התשלום לכביש 6 יצאו מנקודת הנחה שהציבור לא ישלם, אז למה במקום השיטה

הממש לא מתאימה לישראל הזו לא הלכו על תשלום בכניסה?

ככה כביש 6 לא היה צריך לרדוף אחרי אף אחד, הישראלי התחמן לא היה מתחמן, הכביש לא היה צריך לשלוח

הודעות ש"לא מגיעות" ולא היה צורך בקנסות פיגורים של 3,000%.

מצד שני, היה צריך להעסיק קופאים או לרכוש עמדות תשלום (וזה עולה למקימי הכביש כסף...)

וכביש 6 לא היה מרוויח מאות אלפי שקלים על קנסות...

ולא, התירוץ של תור בכניסה בעמדות התשלום, ממש לא מסביר את הבחירה בדרך התשלום שנבחרה.

בקיצור, קומבינה מסריחה:

הנהגים "מתחמנים" את המערכת ולא משלמים עד שהחשבונית+קנס מגיעה. כי הם לא פראיירים.

והמערכת "מתחמנת" את הנהגים כי היא קובעת דרך תשלום שהיא יודעת מראש שהציבור לא יעמוד בה

(וזה ממש לא חשוב אם הוא לא יעמוד בה כי הוא תחמן. אם חזו שתיווצר בעיה - היו צריכים לחשוב על דרך חלופית).

ועל זה נאמר: אף אחד לא פראייר, אבל כולם יוצאים מטומטמים.

פורסם

רועי

כתבת:

"השיטה

הממש לא מתאימה לישראל הזו לא הלכו על תשלום בכניסה?"

בדקת מה אחוז המשטמטים מול אחוז המשלמים?

לדעתי השיטה מתאימה מאד, גם מבחינת הזמן שנכסך וגם מבחינת אחוז המשלמים בזמן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, ההתייחסות שלי היתה לביקורת שמשמיעים חברי הפורום, לא רק לשיטה עצמה.

אין לי נתונים על מספר ההשתמטויות או של הפקקים הצפויים (קשה מאוד להעריך את זה בלי שייערך לפחות ניסוי.

למרות שעם מספר המכוניות שנוסעות בכביש הזה בפועל כיום, קשה לי להאמין שהיו נוצרים פקקים של ממש).

הכוונה שלי היתה שאם השיטה הזו לחלוטין לא מתאימה לישראל כפי שחלקנו טוענים, אז למה בכל זאת בחרו בה?

ומנגד (ואת זה אולי לא הדגשתי בהודעה הקודמת) - אם בכל זאת בחרו בשיטה הזו, אולי הגיעו למסקנה שחוץ

מאחוז עשבים שוטים מסוים (שלא חייב בהכרח להיות גבוה מזה שקיים בשאר העולם), בעצם השיטה הזו יותר יעילה.

אני, בכל מקרה, מאמין יותר בשיטת התשלום במקום. הרבה יותר אמין (בטח אם המערכת לא משתדלת

לבצע עבודתה נאמנה) והרבה יותר קל להסתגלות, לפחות בשלבי החיים הראשונים של הכביש.

רועי.

• תוכן חדש...