Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאתה בתקווה כל פעם שהפורום יגיע לנושאים של ספורט מוטורי ומכוניות נורמליות.

וכל פעם מחדש מתאכזב לגלות שזה פורום ליסינג.

S2000

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשמגיע קיץ ואתה מתחיל להרהר על איזה שאלות מפגרות יפתחו שרשור כל ילדי החופש....

כשאתה קונה משהו חדש לרכב והאישה שואלת אם כבר צילמת אותו והעלת תמונה לפורום....

כשבכל רגע נתון ביום כשתבדוק היסטוריית גלישה הדף של הפורום יהיה האחרון שביקרת בו....

אתה יוסי פרנקוס.....

את בת הזוג של יוסי פרנקוס.....

כשאתה בחוף בתאילנד, מוקף בכוסיות ללא חלק עליון בבגד הים, קוקוס ביד אחד ותירס ביד שניה ואתה רק חושב איך זה שאין לך מחשב ביד כדי לשאול את באגירה מזו התולעת הזאת שהולכת על העלה פה ליד....

כשאתה בחוף בתאילנד ואתה מתחיל לצעוק "יוגבR !!! יוגבR !!!" אבל הוא לא עונה.....וראבק- הוא מת על תאילנד(יות)!

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשאתה יושב בחנות כלי נגינה בהודו, מנגן על דיג' ביד אחת ובשניה בודק איך אני יודע אם אני מכור לפורום.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כשבכל מקום הדבר הראשון שאתה עושה - מחפש גישה למחשב כלשהו להכנס לפורום (חופשה במלון בארץ,טיול בחו"ל,גולש בעבודה בפלאפון ולפעמים במחשב,בהפסקה בסרט או בפרסומות לפניו,והרשימה ממשיכה עד אינסוף :|)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
:roll::oops: מודה מודה מודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

שאתה מתחיל לחיות את החיים דרך הפורום, מישהו היום שאל אותי את אותו הדבר שוב ושוב ושוב והתחלתי פשוט לעשות ככה :brickwall: (הוא חשב שהשתגעתי).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתה מגיב לתמונות בפייסבוק בסגנון שיותר מתאים לפורום.

חבר העלה את התמונה המצורפת, וזאת הייתה תגובתי:

האוטו אכן אמיתי, שייך לסדנאת שיפורים לרכב.

המצחיק הוא שלרכב יש רישוי חוקי, מכיוון שלחיפושית לא כתוב ברשיון מה המרחק בין שני הסרנים (-:

:oops::shock:

1045169_561744810539124_511312994_n.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שאני כבר הרבה זמן בפורום מעל שעה, ואומר לעצמי בוא נמצא משהו אחרי באינטרנט

הולך לחיפוש ומתחיל להקיש CA ומשלים לפורום ולוחץ אינטרנט ואז נמצא שם שוב עוד שעה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כשאתה מתחיל להשוות כל דבר לאבטיח...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם כל הפסקה בעבודה אתה נכנס לפורום, סימן שאתה מכור לקארס פורום.

אם אתה מרגיש פה כמו בבית השני שלך, סימן שאתה מכור לקארס פורום.

תוסיפו. :)

פורסם
אם כל הפסקה בעבודה אתה נכנס לפורום, סימן שאתה מכור לקארס פורום.

...

תוסיפו. :)

התפטרת מהעבודה, עברת לגור באוטו, אין לך כבר כסף לדלק והאוטו לא נוסע שנתיים, אך אתה יושב ובוהה מול המחשב הנייד כל היום.

בהגדרות סייר האינטנרט קארספורם מוגדר כאתר הבית ואם נבדוק בהסטוריית הגלישה לא נראה כלום מלבד קארספורום.

כבר שנתיים שלא התקלחת ולא יצאת לשירותים (אתה עושה הכל בבקבוק ובשקיות וזורק החוצה מכל הרכב) אך אתה מחייך, כל זמן שיש חיבור לאינטרנט ולאתר הבית שלך אתה עוד כאן. בשארית כוחתיך מקליד עוד הודעה.

• תוכן חדש...