Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתנתקות - הנה זה מתחיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחות מ 24 שעות וזה מתחיל. אחד המאורעות הכי משמעותיים בזמן האחרון ובכלל בהיסטורית מדינת ישראל. ישראל יוצאת מרצועת עזה, מההתנחלויות שנמצאות בתוך החצרות של מוחמד ומוסתפא. לא עוד חיילים מסכנים את נפשם בישביל חתיכת אדמה, בישביל עוד בית, או גדר מתוילת של ישוב שנמצא בסכנה מתמתד. כולי בתקווה שהפינוי יעבור בשקט, שהתושבים ישכילו לפחות פעם אחת ולא יתנגדו ויקשו על החיילים האלה לעשות את עבודתם הכל כך חשובה ויסכנו אותם שלא לצורך. שיתחיל ויגמר כמה שיותר מהר, ושלא נצטרך לחזור למקומות האלה יותר לעולם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשקט זה לא יעבור.. אבל נקווה שיעבור כמה שיותר מהר...

בהצלחה לכל החיילים והשוטרים והמתנדבים וכל מי שעוזר בפינוי , הלוואי ותחזרו כולכם בשלום הביתה !

ותזכרו את החתימה שלי .. היא חשובה.

פורסם

יתחיל או יגמר, לאט או מהר, זה יגמר... החליטו ויעשו, לא משנה מה וכמה התנגדות תהיה. כזו היא המדינה שאתה חי בה... אין התחשבות באזרחים או בצרכיהם.

במוקדם או במאוחר היה צריך לצאת משם. חבל שכל כך הרבה חיים שולמו בדרך.

חבל שהמדינה שעודדה אנשים לגור שם מפנה להם את הגב...

חבל שהמדינה מעודדת את הילודה (יהודים, ערבים וכו')...

חבל שלמדו את הלקח 20 שנה מאוחר מיד...

חבל שלא אומרים לאזרחים את מה שבאמת המנהיגים של הצד השני רוצים (גב' קונדוליסה מדברת על שיטחי 48-9, שזכות השיבה, זכות האיחוד)

חבל שלא הוסיפו סעיף באוסלו שאסור ללמד חומר הסטה בבתי הספר הערביים...

חבל שלא לומדים מטעיות...

חבל שמתו כל כך הרבה אנשים, וזה לא משנה אם הם ערבים, יהודים או כל מה שבאמצע, ועוד ימשיכו למות בגלל טעויות...

גילי (שמנסה להיות שפוי ואופטימי)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
.יהודי לא מפליץ ליהודי אחר באוטו אם החלונות סגורים!
הבעיה היא שגם אם הוא פותח את החלון לפני, האוויר בחוץ מסריח מריח של בתי זיקוק, ודווקא במקום שכל המושחתים יושבים להם ומקימים ועדות, האוויר צלול כיין.

פורסם

מחר ב 9:00 אני חוזר למדים לאחר שנתיים וחצי של אזרחות.

23 יום מילואים בעין השלושה (מרחק יריקה מעזה).

את הפינוי עצמו אני לא אבצע, סדירניקים שקיבלו המון סדנאות ותרגולים יעשו זאת.

אני אמור לתחזק את מערכות המחשב שנמצאות בבסיס הנ"ל (זה מה שאמרו לי לפחות... :? ).

בקיצור - בהצלחה לכל המילואימניקים והסדירים שיוצאים למבצע (בלי כל קשר לעמדתי לגבי הפינוי).

שיעבור מהר ובשלום.

יובל.

פורסם

אכן, מקווה שיעבור בשלום, למען כל עם ישראל, ולמען חברי הטובים אשר זרוקים להם בעזה עכשיו (בינהם יבין-SENA)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני גר בשדרות אז בשבילי ישובי חבל עזה והחיילים ששומרים עליהם היו

מעעין קו הגנה ליפני ערים כמנו שדרות ונתיבות

לאחר ההתנתקות שדרות תהפוך ליהיות גוש קטיף ואשקלון לשדרות, זה הרי כתוב על הקיר

ומה אז התיתנתקות 2025 ואז באמת נגיע לת''א.

מה אתם חושבים שאם הם יצאו ויביאו להם שטח אז יספיקו לירות קאסמים ופ''צמרים הרי לא הרשות מעודדת את זה (אולי כן אבל בסמוי ובלי שהתקשורת תדע)

המשגרים הם כנופיות של חוליגנים ''אידיולוגיים'' והם בוודאי לא חלק מהרשות הפלסטינית.

ואת מי הצבא הענקי של ישראל יתקוף 2.5 ערבונים ופילוסוף הוגה דעות אחד

מובן שהרשות תתלונן שאין להם את ''היכולות'' לעצור את המשגרים, אני אישית די בטוח שאין להם את הרצון.

לאון ג.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לפני אוסלו זעקנו שזו טעות ,ובסוף חזרו לכל הערים בגדה ,בנשקים שרבין נתן להם הם ירו בנו (בי אישית).

אבל אין בעיה תמשיכו לפעול לפי מה שאתם רואים מת"א .

תמשיכו להשמיץ אנשים שלא ראיתם החיים .

בסוף האמת תנצח .

אמיתי (ששירת שנה וחצי בעזה ,אז אל תספרו לי על חיילים מסכנים)

אשקלון היכונו לביאת הקאסם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לפני אוסלו זעקנו שזו טעות ,ובסוף חזרו לכל הערים בגדה ,בנשקים שרבין נתן להם הם ירו בנו (בי אישית).

אבל אין בעיה תמשיכו לפעול לפי מה שאתם רואים מת"א .

תמשיכו להשמיץ אנשים שלא ראיתם החיים .

בסוף האמת תנצח .

אמיתי (ששירת שנה וחצי בעזה ,אז אל תספרו לי על חיילים מסכנים)

אשקלון היכונו לביאת הקאסם.

כך אמרו גם על קיריית שמונה אחרי הנסיגה מלבנון...שמחבלי החיזבאללה ייטלו בה באין מפריע.

אולי המצב בצפון לא אידילייה,אבל רחוק מאד ממה שהיה בזמן שהותנו בלבנון.

ולאמיתי-עדיף לעיתים לאבד אצבע מלהפסיד את כל היד(במיקרה הטוב).

פעם ראשונה ואחרונה שאני מגיב בנושאים פוליטיים(למרות שליבי כואב על מיתיישבי גוש קטיף וצפון השומרון,שאני מכיר אישית לא מעט מהם).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין פה שום סוד. אף אחד לא טוען שיהיה שקט אחרי הנסיגה, אך אחד לא טוען שהם לא ירצו גם את ירושלים, יפו, וכל ארץ ישראל. חזון ארץ ישראל השלמה.

אך אחד גם לא יודע מה מניע את שרון למהלך שכזה.

מה שכן, כל מי ששונא מתחילים ממציא תירוצים למה זה טוב.

dirty old man

need love too

פורסם

לכל המתנגדים. גם לפני שיצאנו מלבנון אמרו הרבה דברים, אמרו אמרו ואמרו על מה שיקרה וחס וחלילה ותוהו ובוהו...

ומה קרה בסוף ? מה שקרה בסוף זה שהפסקנו לאבד כל שבוע שלושה חיילים, זה מה שקרה. וזה גם מה שיקרה החל מסוף ההתנתקות. רק נקווה שזה לא יקרה במהלכה.

וכל הדיבורים על זה שהם ירצו ועל זה שהם יהפכו את תל אביב לשדרות, אז הם באמת יכולים לדבר עד מחר ומחרותיים, אבל הם מפחדים, אוי כמה שהם מפחדים לירות טיל אחד מסכן שרק ידגדג את תל אביב. כי לירות קאסם לעבר תל אביב זה לא כמו לירות קאסם על נווה דקלים, זה אפילו לא כמו לישלוח לתל אביב מחבל מתאבד, לא בגלל האבדות בנפש שזה גורם (וקאסם גורם הרבה פחות), אלה בגלל המשמעות הפוליטית והמדינית שתהייה במקרה כזה. וכמה שהם מפחדים מהמשמעות הזו, ומהתגובה שתבוא במקרה שחס וחלילה דבר כזה יקרה. ובדיוק בגלל זה הוא לא יקרה, והוא גם לא קורה בלבנון (ירי של כמה פגזי נ"מ פעם בכמה חודשים כדי להזכיר שחיזבאללה עדיין קיים זה שום דבר, במיוחד לעומת שלושה הרוגים של צה"ל כל שבוע, זוכרים ? או שכבר כולם שכחו מה היה שם בלבנון).

ההיתנתקות הזו היא נטו הצלת חיים של מי יודע כמה חיילים שעוד היו נהרגים אם הינו נשארים שם.

שיעבור בשלום, במהירות ובבטחה. ובהצלחה לכוחות הביטחון.

• תוכן חדש...