Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, לאחר חיפוש קצר הבנתי שהרבה ממליצים על הקומפוננט מורל פולס.

כנראה שזה מה שאני הולך לקנות, עכשיו השאלה היא כזאת:

אני לא מתכוון לשים מגבר, לפחות לא בזמן הקרוב, האם יש טעם לשים בכלל קומפוננטים ללא מגבר?

או שמא פשוט לשים קואוקסיאלים מקדימה ו 6x9 על המגש מאחורה?

האוטו הוא 106.

פורסם

לא! לא כדאי לקנות קומפננט אם אתה תשתמש בהגברה של הפנל

עדיף לשים רמקולים פשוטים מאוד של פיוניר בעליי נצילות גבוה מאוד + איזה טויטר ב 10 שקלים ו6*9 מאחורה וסגרת את כל הסיפור

ככה חבר שלי עשה באוטו סגר ב 300 שקל רמקולים קדמיים + 6*9 פשוטים + טויטר פשוט ושומעים אצלו ממש חמוד בשביל מה שהוא השקיע

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

הרכבתי לחבר שלי את הקומפוננט מורל פולס מקדימה ומורל פולס 6X9 מאחורה על המגש והכל מחובר רק לרדיו דיסק ושומעים מצויין , גם בווליום חזק.

פורסם
לא! לא כדאי לקנות קומפננט אם אתה תשתמש בהגברה של הפנל

עדיף לשים רמקולים פשוטים מאוד של פיוניר בעליי נצילות גבוה מאוד + איזה טויטר ב 10 שקלים ו6*9 מאחורה וסגרת את כל הסיפור

ויש המלצות לדגם מסויים?

פורסם

תראה חבר שלי שם באותו זבל סיני חבל על הזמן ואני יגיד לך את האמת שומעים אצלו באוטו יפה וחבל על הזמן (בשביל מה שהוא השקיע) יותר מחבר שלי ששם רמקולים 6 על 9 של אינפינטי שמחוברים גם הם לפנל מסיבה אחת פשוטה שהרמוקלים היקרים לצורך העניין כל האינפינטי רוקפורד קיקר צריכים הגברה (של מגבר טוב) ולא של הפנל והנצילות שלהם נמוכה לעומת כל הפיוניר וקנאוד הזולים ב 250 שקל

אותו דבר לפי דעתי עם קידמיים כל עוד אתה לא הולך לשים מגבר לא יהיה שום הבדל בין קומפננט לבין רמקול 6.5' זול + איזה טויטר זול תסגור את כל הסיפור ב400 שקל וזהו

פורסם
תראה חבר שלי שם באותו זבל סיני חבל על הזמן ואני יגיד לך את האמת שומעים אצלו באוטו יפה וחבל על הזמן (בשביל מה שהוא השקיע) יותר מחבר שלי ששם רמקולים 6 על 9 של אינפינטי שמחוברים גם הם לפנל מסיבה אחת פשוטה שהרמוקלים היקרים לצורך העניין כל האינפינטי רוקפורד קיקר צריכים הגברה (של מגבר טוב) ולא של הפנל והנצילות שלהם נמוכה לעומת כל הפיוניר וקנאוד הזולים ב 250 שקל

אותו דבר לפי דעתי עם קידמיים כל עוד אתה לא הולך לשים מגבר לא יהיה שום הבדל בין קומפננט לבין רמקול 6.5' זול + איזה טויטר זול תסגור את כל הסיפור ב400 שקל וזהו

לא שלא יסגור תסיפור,שיחסוך לקומפוננט כי 6.5 זה רמקול מסריח שהורס את כול האיכות שמע בעוצמה גבוהה .

אני קניתי רמקול 6.5 לקדימה, ואני מתחרט שלא הוספתי עוד 150 שקל וקניתי קומפוננט של מאגנט.

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

אם אתה רוצה לשמוע די טוב בתקציב נמוך ללא מגבר ואולי בעתיד להוסיף מגבר...

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2940,normal_sales

מומלץ בחום ! עם מגבר ובלי עושים את העבודה מצויין!

היו לי אותם מוגברים עם הגברה מאוד עדינה טיפה יותר מהרדיו דיסק

והם עבדו מעולה וגם כשהגברתי אותם מהרדיו דיסק ראיתי ששומעים אחלה,

אצל אסף התקנו אותם על מגבר יחסית טוב והם עשו אחלה של עבודה.

Race Smart

פורסם

ממש לא הבנתי מה קורה פה, ובטח לא את ההמלצה שלך mazda.

אתם מעדיפים להמליץ לבחור לא לקנות קומפוננט איכותי יחסית, כי אין לו כרגע הגברה??

המצב פה כנראה ממש מתדרדר אם כך.

פותח התר'ד, בין אם יש לך הגברה ובין אם אין, זו לא סיבה לא לוותר על קומפוננט איכותי.

ואם הנושא של ההגברה נלקח בחשבון, אז אולי בעתיד תשדרג למגבר, ואז תוכל להמשיך וליהנות מאותה

איכות, רק בעוצמות גבוהות יותר.

ממליץ לך לא להתפשר, ולקנות קומפוננט (ואני בהחלט ממליץ על פולס)

גל

פורסם

שמע גל כל אחד ומה שהוא חושב

לאן התדרדרנו ואללה לא יודע הבחור שאל משהו עניתי לו את דעתי אני חושב שגם קומפננט יעשה טוב את העבודה אבל חבל על העבודה אני לא אומר שלא ישמעו יפה עם קומפננט פולס אני פשוט אומר שאם הוא לא ישים מגבר אז בשביל מה לו להשקיע

פורסם

כי לקנות ולהתקין קומפוננט שקול בדיוק לקנייה והתקנת רמקול.

אז למה להשקיע ברמקול?

בכל אופן - שיקול שלו כמובן, אבל אני יודע שבין אם היה לי מגבר ובין אם לא, עדיין הייתי רוצה שיהיה

לי קומפוננט טוב ברכב, כי עם הגברה או בלי, הוא היה נשמע טוב יותר מרמקול קואקסיאלי. :idea:

פורסם

עכשיו אני כבר יותר מבולבל ממה שהייתי

אבל כנראה שאני בכל זאת אלך על הקומפוננטים ולא על קואוקסיאלי.

עד עכשיו די הייתי נעול על המורל פולס האם יש עוד משהו שכדאי לשקול בטווח המחירים של 550 שקל?

מה עם הסט הבא:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2887,'normal_sales')

פורסם

יש את הליטניג אודיו ב 600 שקל אחלה קומפננטים (טוב אני משוחד יש לי אותם בבית ) אנשים עוד לא ממש מכירים אותם אבל יש להם רמת סאונד יותר יפה (לכל אלו שיצאו נגדי אז המילת המפתח היא לדעתי) מאשר מורל פולס צריכים פשוט לשמוע את שניהם ולהחליט מה יותר יושב יפה

• תוכן חדש...