Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצה ברכב השכרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין כמעט רכב שלא צריך הרצה !!!!

מצטער להודיע לך שהרבה מהמכוניות החדשות היום לא צריכות!!!

ותבדוק שוב עם ההונדה שלך (המנהל של מוסך הונדה אמר לי שלא צריך שום הרצה היום)

אבל בהרבה מהמכוניות החדשות יש המלצה לנסוע עד סל"ד מסויים ועד מהירות מסויימת

במשך אלף או אלפיים הקילומטרים הראשונים.

זה נקרא הרצה.

פורסם

בטח שהוא אמר לך את זה כי הוא רוצה שתחזור אליו בעוד כמה שנים כדי לתקן את הנזקים( על חשבונך). :D

אוווווווויייי לא חשבתי על זה.... :lol:

טוב אתה מוזמן לבדור את ההונדות שלו (שקרעו אותן) ולראות איך הן עובדות יפה בלי הרצה .כולל את הטייפ אר

כן גלעד , עובדות טוב עכשיו שהם חדשות ....

אם יש לך משהו חכם וענייני להגיד , תנמק אותו , למה לדעתך מכוניות חדשות לא צריכות הרצה , הסבר טכני בבקשה.

פורסם

פעם (לפני כעשור שנים) היה מוסג כזה: טיפול 1000 (או 1500 או 2000 תלוי בייצרן ודגם). בספר הרכב הופיע המלצה על הרצה עד לטיפול נ"ל: לא לעבור סל"ד מסויים/מהירות מסויימת, לא לאמץ את המנוע, לא לגרור נגררים וכו'.

בטיפול 1500 היו מחליפים את השמן ואת המסננו ובודקים כל מני דברים (מצב שמן גיר, בלמים וכו'). הטיפול היה בד"כ ע"ח הייבואן (אני זוכר ששילמתי על גלון שמן ו4 פלגים - משהו כמו 50ש"ח דאז).

כמובן, מצב כזה הפריע לייבואנים עד מאוד (מה? לתת ללקוח משהו בחינם?!). במקביל התפתח טכנולוגית השמנים, היגיעה לא"י המצאת המאה - הממיר הקטליטי ואיתו הלך לאולמו הקרבורטור וכו' וכו' - ואז ביטלו את הטיפול 1500. כמובן הסבירו את זה ע"י כך שמנועי הזרקה "עוברים הרצה במפעל" ו"לא צריך יותר".

הבעיה היא - עדיין צריך הרצה. יותר מזה, גם החלפת שמן ב1500 ק"ם יכולה, חס ושלום, להאריך את חיי המנועבאיזה 50-60K לפחות. אבל - למה לבזבז 100ש"ח עלות עבודה עכשיו כשאפשר למכור מנוע שנה-שנתיים מוקדם יותר?

P.

פורסם

בטח שהוא אמר לך את זה כי הוא רוצה שתחזור אליו בעוד כמה שנים כדי לתקן את הנזקים( על חשבונך). :D

אוווווווויייי לא חשבתי על זה.... :lol:

טוב אתה מוזמן לבדור את ההונדות שלו (שקרעו אותן) ולראות איך הן עובדות יפה בלי הרצה .כולל את הטייפ אר

תחזור אלינו שוב כשהמנועים יגיעו ל 200000 ק"מ (אם הם יגיעו........)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי תראה....תשמע :lol:

גם לי זה נראה קצת מוזר שלא צריך הרצה היום, אבל כשמישהו שמבין הרבה יותר ממני(ובטוח יותר מרוב האנשים פה!!!) בא ואומר לי שלא צריך הרצה ברוב המכוניות החדשות שמיוצרות היום אני לא מתחיל להתווכח איתו.

אם זה באמת כלכך מפריע לכם אני אשאל אותו באופן ספציפי יותר על הנושא ויעלה את זה לפורום....

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...