Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לסרט מפחיד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש קצת ריגושים להעביר את הזמן ורציתי לדעת אם יש לכם המלצה לסרט מפחיד? הדרישה העיקרית היא שהסרט יהיה הכי מפחיד שאפשר (וכמובן שרצוי גם שתהייה קצת עלילה), לא ממש משנה אם זה מדע בדיוני או אימה...

יש לכם המלצות?

תודה.

*ותוספת קטנה, אם אפשר גם את השם של הסרט באנגלית אם אתם יודעים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שני הסרטים הכי מפחידים שאני ראיתי עד עכשיו (למרות שכנראה כבר ראית אותם) הם הצילצול, ופרוייקט הכשפה מבלייר. הם לא סרטים טובים במיוחד אבל אין עליהם מבחינת פחד קולנועי טהור

:twisted:.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הצלצול כבר ראיתי, אני לא זוכר שרעדתי יותר מדי...

לגבי פרוייקט המכשפה מבלייר, זה יותר בכיוון של סרט תיעודי לא? לא ראיתי אותו עדיין, אני אבדוק את העניין...

תודה.

פורסם

פרוייקט המכשפה מבלייר זה סרט כאילו-תיעודי. כלומר הוא עם שחקנים ותסריט וכו' אבל הוא מצולם כסרט תיעודי שאחת הדמויות בסרט כביכול צילמה.

משהו מגניב באופן מיוחד.

עמוס

פורסם

פשוט צריך ממש "להיכנס" לסרט כדי לפחד ממנו, אני ראיתי אותו בשעות הצהרים, עם אור ופחדתי...ואני לא פוחד!

מומלץ!

אני יותר בקטע של סרטי מיסתורין, מתח-אימה משולב כזה...שווה צפייה : יעד סופי, יעד סופי 2, מסור, האחרים וכד'.

משכנתא זה קל

פורסם

משהו מגניב באופן מיוחד.

עם סיום שמשאיר אותך חושב "למה לעזאזל השקעתי שעה וחצי בזבל הזה?" או "אני לא מאמין שהשטות חסרת העלילה הזאת הרוויחה מאות מיליוני דולרים"

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסיום לא משנה...

רוני זה סרט מפחיד.. או שאולי אתה מהזקנים האלה שאומרים שהסרט הכי מפחיד אי פעם זה מגרש השדים? ראיתי אותו. הוא לא מפחיד בכלל!! :wink:

עמוס

פורסם

הנה סרט, תחפש את זה באימיול

יצא לך איזה 700 מגה של VCD

אם אתה רואה את הסרט לבד (אפילו בלי כלב לידך) אז אתה כבר יותר אמיץ מ יאשה

לי אישית יש סיוטים

כל לילה קופץ לי איזה יאשה בחלום

הנה השם שלו..גרררר

alien abduction

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחזק את gsi16v

alien abduction ,אחד הסרטים הכי מפחידים שיש

ראיתי אותו בתקופת הצבא ,אני והחבר'ה בבסיס , אנשים פשוט לא הצליחו להירדם , חבר אחד שלי הלך לישון מחובק עם הנשק , שתבין הסרט מאוד מאוד מפחיד , תראה אותו לבד בחושך ובדממה , ותיכנס לסרט ...הנאה מובטחת

יש לך את הסרטים המזעזעים של דריו ארג'נטו , dario argento

ליפנים יש סרטים מאוד מפחידים חוץ מ-ring (עדיף לראות את הגרסאות היפניות כמובן)

כמו הטינה (שוב למען המקוריות עדיף לראות את הגרסה היפנית ,אבל זה אחד לאחד עם האמריקאי)

ובכלל היפנים הם עם של חולי נפש

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תודה על התגובות, אם יש לכם עוד אתם מוזמנים להוסיף...

לגבי דריו אנג'רטו, אילו סרטים יש לו ומה הכוונה מזעזע? מפחיד מאוד או סאדיסטי?

ולגבי סרטים יפניים, שמעתי ש"העין" זה סרט טוב למשל...

פורסם
הנה סרט, תחפש את זה באימיול

יצא לך איזה 700 מגה של VCD

אם אתה רואה את הסרט לבד (אפילו בלי כלב לידך) אז אתה כבר יותר אמיץ מ יאשה

לי אישית יש סיוטים

כל לילה קופץ לי איזה יאשה בחלום

הנה השם שלו..גרררר

alien abduction

alien abduction in lake county (לדעתי זה השם המלא) הוא באמת אחד הסרטים הכי מטומטמים שראיתי אי פעם.. מעין חיקוי (מאוד) זול של פרויקט המכשפה מבלייר עם חייזרים..

לדעתי לא שווה את המקום על הדיסק.. אבל זאת דעתי.. אולי אותך הוא כן יפחיד

פורסם

מה עם "המנסרים מטקסס 2003" ??

לא קשור ממש לחיים הסרט הזה..

את האמת המשכתי לראות מההתחלה ודי עד הסוף רק בגלל שידעתי שהבחורה עם החולצה הלבנה

בסוף תרטב...

אה, ויש את המסור נראה לי או הגרזן.. סרט סתום..

Race Smart

פורסם
alien abduction in lake county (לדעתי זה השם המלא) הוא באמת אחד הסרטים הכי מטומטמים שראיתי אי פעם.. מעין חיקוי (מאוד) זול של פרויקט המכשפה מבלייר עם חייזרים..

לדעתי לא שווה את המקום על הדיסק.. אבל זאת דעתי.. אולי אותך הוא כן יפחיד

ידידי , כל אחד וטעמו הוא , אני שיתפתי חוויות עם עוד כ-20 אנשים שראו את הסרט מכל המינים והגילאים - והדעה הרווחת היא שמדובר בסרט , בוא נאמר את זה באנגלית צחה : disturbing

הכל תלוי ברמת ההתחברות שלך לסרט , אתה בכל אופן ולפי תגובות אחרות שלך בפורום נראה לי כאדם סקפטי וזה יכול להפריע לגבי הסרט הספציפי הזה , הרי אפשר להניף יד בזלזול לגבי כל סרט , ולהגיד שהוא לא מפחיד / מטומטם / זיוף אחד גדול , כל זה תלוי בגישה של הצופה לסרט , מאיזה נקודת מוצא הוא מתחיל , הכל מתחיל ונגמר בצופה עצמו .

לגבי כמויות הפחד בסרט הנ"ל הדעות אינן חלוקות , זה לא פחד , הסרט זורע בך תחושה של אי נוחות

אני לא חושב שתהנה אי פעם מסרט בסגנון הזה אם תבוא בגישה של ביטול מראש .

got my drift?

לגבי הבמאי דריו ארג'נטו (אבא של אסיה ארג'נטו מ-xxx ): מזעזע מפחיד וסדיסטי ביחד ברמות היסטריות בלי צנזורה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

איזה סרטים יש לדריו ארג'נטו הזה, אתה יודע?

אומנם לא ממש מעניין אותי אם זה סאדיסטי או מזעזע, אבל כל עוד שזה מפחיד ברמה היסטרית זה טוב...

• תוכן חדש...