Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6 צילינדר פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טרם הבנתי מדוע ליאור נותן במה לרפש זה באתר שלו.

(ליאור - זאת לא שאלה רטורית, אשמח לתשובה)

אתה מוזמן לקרוא מה רשום בחלקו העליון של כל אחד מעמודי הפורום באתר, הפורומים של קלאסיק-קאר הם חלק מהאתר, הפורומים של המועדונים, לא קשורים באופן ישיר או עקיף לקלאסיק-קאר או אליי. יש לכל מועדון עצמאות מוחלטת ויש להם מנהלים משלהם שקובעים מה אסור ומה מותר. בדיוק כפי שבאתרים כמו תפוז, ynet, וואלה ודומיהם, יש פורומים שמנוהלים ע"י מנהלי פורומים עצמאיים והתוכן שבהם לא קשור ולא באחריות "אתר האם". מועדון FS, לצורך התשובה, נמנה על אחד מהמועדונים הללו ויש לו עצמאות מוחלטת, בדיוק כמו מועדון ב.מ.וו., אופל, מרצדס, לנצ'יה ודומיו.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מוזמן לקרוא מה רשום בחלקו העליון של כל אחד מעמודי הפורום באתר, הפורומים של קלאסיק-קאר הם חלק מהאתר, הפורומים של המועדונים, לא קשורים באופן ישיר או עקיף לקלאסיק-קאר או אליי. יש לכל מועדון עצמאות מוחלטת ויש להם מנהלים משלהם שקובעים מה אסור ומה מותר. בדיוק כפי שבאתרים כמו תפוז, ynet, וואלה ודומיהם, יש פורומים שמנוהלים ע"י מנהלי פורומים עצמאיים והתוכן שבהם לא קשור ולא באחריות "אתר האם". מועדון FS, לצורך התשובה, נמנה על אחד מהמועדונים הללו ויש לו עצמאות מוחלטת, בדיוק כמו מועדון ב.מ.וו., אופל, מרצדס, לנצ'יה ודומיו.

ליאור.

היי ליאור.

עם כל הכבוד, ויש הרבה, עדיין אינני מוכן לקבל את תשובתך.

מה שכתבת "בהסברך" הוא בריחה מהמציאות וניסיון טישטוש. יש אחראי, ויש מעליו אחראי נוסף, והוא מוגדר בסימלון שלך, כפי שמופיע בצידי הודעותיך בפורום - "מנהל כללי".

lior_baruch

מנהל כללי

5_star_rating.gif

blank.gif

מנהל אתר הרכב הקלאסי

הצטרף / הצטרפה: 09/אפריל/2005

מדינה: Israel

יכול להיות שהתשובה הנכונה היא "אני נותן לכל אחד לכתוב כאוות נפשו, כך אולי אצבור גם יותר ויותר רייטינג לאתר אצל הצעירים, וזו הוראתי למנהלי הפורומים", וכתירוץ או ניסיון הסבר זו יכולה להיות תשובה (. . . שאומנם איננה לרוחי). אך מה שענית - ממש לא לעניין.

שלך בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לאבי קובי ושות...

כנראה שנפגעתם קשות מדבריו של מר מוסטאנג (מיקי) חברנו למועדון.

כנראה שאתם רגלים לקפוץ על הזנב בכלל החוסר הביטחון שיש לכם במועדון שלכם ויש הרבה שירשורים

שרואים אותכם ממש נאבקים בשניים כדי להוכיח שאתם גדולים נחוצים אדיבים וכו.

אני לא ראיתי שמיקי רשם שאנחנו אמרנו לו דברים רעים עליכם ונכון הוא מעדיף להיות חלק מהמשפחה של FS .

אז מה? מה קפצתם והתפלצתם?! כל כך כואב לכם?!

אל תצפו ממני להתחיל איתכם מלחמות פה בפורום זה לא מכובד... ומה שבטוח אני לא חושב שיש פה בכלל איזה הילה לויכוחים ומלחמות...

אז אתם יכולים להשמיץ לגדף ולרדת כמה שאתם רוצים...

בברכה...

קובי..

ועוד משהו:

בקשר למנהל הכללי בפורומים של קלאסי קאר

לדוגמא ב ynet יש מלא קללות גידופים והרבה דברים מעבר..

לא ראיתי שמתקשרים למנכ"ל של ידעות אחרונות או למנהל של האתר

שימחוק יעביר יסגור את הדברים הנ"ל... חומר למחשבה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי כתב:

"

אל תצפו ממני להתחיל איתכם מלחמות פה בפורום זה לא מכובד... ומה שבטוח אני לא חושב שיש פה בכלל איזה הילה לויכוחים ומלחמות...

אז אתם יכולים להשמיץ לגדף ולרדת כמה שאתם רוצים... "

אה..כן...גידופים,..לרדת.....

מי שמדבר.. ומאייר (לכו להמשך השרשור)

http://www.classicar.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=759&PN=1

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
היי ליאור.

עם כל הכבוד, ויש הרבה, עדיין אינני מוכן לקבל את תשובתך.

מה שכתבת "בהסברך" הוא בריחה מהמציאות וניסיון טישטוש. יש אחראי, ויש מעליו אחראי נוסף, והוא מוגדר בסימלון שלך, כפי שמופיע בצידי הודעותיך בפורום - "מנהל כללי".

lior_baruch

מנהל כללי

5_star_rating.gif

blank.gif

מנהל אתר הרכב הקלאסי

הצטרף / הצטרפה: 09/אפריל/2005

מדינה: Israel

יכול להיות שהתשובה הנכונה היא "אני נותן לכל אחד לכתוב כאוות נפשו, כך אולי אצבור גם יותר ויותר רייטינג לאתר אצל הצעירים, וזו הוראתי למנהלי הפורומים", וכתירוץ או ניסיון הסבר זו יכולה להיות תשובה (. . . שאומנם איננה לרוחי). אך מה שענית - ממש לא לעניין.

שלך בברכה - אבי.

היי אבי,

הגרדת ה"מנהל כללי" היא הגדרה של מנגנון הפורום למנהל הכללי של הפורומים. כפי שציינתי, בכל עמוד מעמודי הפורום יש הודעה בנושא הפרדת פורום האתר לפורום המועדונים העצמאיים.

אני לא רודף רייטינג, לא אצל צעירים ולא אצל מבוגרים ומפליא אותי שאתה חושב שעל ידי מילים כאלו או אחרות באתר זה או אחר הרייטינג של האתר מושפע באופן כלשהו. תן לי קצת יותר קרדיט, חשבתי שאנחנו כבר מכירים.

אני המייסד והבעלים של האתר. בתוך האתר יש קטגוריות ופורומים אשר מנוהלים ע"י אחראים לאותם פורומים או קטגוריות. כאמור לגבי הפורומים של המועדונים, אלו פורומים עצמאיים ולכל אחד יש מנהל משלו. אני חושב ובטוח שתסכים איתי, שאם מחר יגלו שבאחד מהמשרדים במגדלי עזריאלי הופעל קזינו או עסק לא חוקי אחר, לא יתקשרו למר עזריאלי ויטיחו בו אשמת בריחה מהמציאות וניסיון טישטוש, כשהוא יאמר שאמנם הבניין שלו, אך האחריות על מה שקורה בתוך הבניין היא על אלו המנהלים אותו.

כאמור, כל הקשור לקלאסיק קאר כאתר, הוא מאה אחוז באחריותי ובניהולי. הפורמים של האתר, בניהול מנהלי הפורום ובפיקוחי המלא. הפורומים של המועדונים, בניהול ובאחריות מלאה של מנהלי המועדונים ומפעיליהם, כפי שמצוין כאמור בכל עמוד ועמוד בפורום (בחלקו העליון באותיות אדומות ומודגשות).

מקווה שהפעם עניתי,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור

עם כל הכבוד, ויש הרבה מאד כבוד, אתר שאתה הבעלים שלו משמש במה לזבל שנשפך לכל עבר.

אז עזוב אותי מאחריות. זה אתר שלך וזה קשור אליך. הרי אתה לא תתן שם במה לזונות על הכביש למרות שזה קשור לרכב. נכון?

יש מינימום אחריות לבעלים של אתר ואל תבוא עם כל מיני תירוצים של אחריות כזאת או אחרת. טוב?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
בני טוב שאתה מוחק הודעות רלונטיות כמו ההודאה של קובי מילוא...

ההודעה של קובי רלונטית. "מוסטנג" התחיל בהשוואה של FS למועדון החמש.

פורסם

רפש.... טוב גולדה...

בכל מיקרה בני.. התכוונתי לעובדה שקובי מילוא הגיב למה שאני רשמתי ואתה מחקת את זה.

בלי שאפילו הספקתי לקרוא..

פורסם

לא מחקתי דבר...sorry

ואני שמח שניקית את השרשור באתר שלכם מהרפש שאתה ומיקי ("מוסטנג" ) שפכתם שם.

חבל שזה נעשה רק אחרי פניה שלי (גם אישית לליאור).

להבא תבינו שאנחנו כולנו עוסקים בתחביב משותף ומן הראוי לא לזרוע שנאה שמביאה אחר כך לתגובה אומללה כמו זאת של מיקי כאן בשרשור.

בני

פורסם
ליאור

עם כל הכבוד, ויש הרבה מאד כבוד, אתר שאתה הבעלים שלו משמש במה לזבל שנשפך לכל עבר.

אז עזוב אותי מאחריות. זה אתר שלך וזה קשור אליך. הרי אתה לא תתן שם במה לזונות על הכביש למרות שזה קשור לרכב. נכון?

יש מינימום אחריות לבעלים של אתר ואל תבוא עם כל מיני תירוצים של אחריות כזאת או אחרת. טוב?

מר הספל היקר,

משפט/הנחיה/הוראה ממך בלשון "אל תבוא עם כל מיני תירוצים של אחריות כזאת או אחרת. טוב?" אני לא מוכן לקבל, לא ממך ולא מאף אחד אחר, אל תשתמש בבמה הזאת כבמת כוח ועמדה, אם יש לך משהו לומר לי, אמור לי אותו אישית.

אם יש למישהו תלונה כלשהי, בעיה כלשהי, תגובה כלשהי, ניתן לפנות אליי באופן אישי, אימייל, טלפון או אלף ואחת דרכי התקשרות שונות.

אני, להבדיל ממך, אם שמת לב לזה עד היום, נמנע מהתנצחויות אישיות או פומביות על-גבי הפורום, עד כמה שניתן, זאת בכדי לתת כבוד לאלו אשר ישנה מחלוקת איתם, במטרה לפתור אותה בדרך תרבותית, נכונה ואישית. לצערי אתה ואחרים הפכתם את הפורום לבמה לדיונים שלפעמים צריכים להיות בין אנשים ולאו דווקא דיוני מועדון על-גבי הפורום. דיונים אלו מוסיפים רק עוול לתדמית מועדון החמש, מועדון שמנסה לשדר דינמיות, חברות, אחווה, שיתוף פעולה בין אנשים ועוד.

אני אומר את זה שוב, אני מסיר כל אחריות אישית מהפורומים של המועדונים. כשם שבכל מקום/אתר וכו' ישנה אזהרה או הצהרה המבשרת על אופי התוכן באותו אתר/פורום וכו', אם בחרת להכנס לאותו פורום, האחריות מוטלת עליך ורק עליך שכן אתה הסכמת לתנאי השימוש באתר/פורום.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

בכל עמוד מעמודי הפורום יש הודעה בנושא הפרדת פורום האתר לפורום המועדונים העצמאיים.

כאמור, כל הקשור לקלאסיק קאר כאתר, הוא מאה אחוז באחריותי ובניהולי. הפורמים של האתר, בניהול מנהלי הפורום ובפיקוחי המלא. הפורומים של המועדונים, בניהול ובאחריות מלאה של מנהלי המועדונים ומפעיליהם, כפי שמצוין כאמור בכל עמוד ועמוד בפורום (בחלקו העליון באותיות אדומות ומודגשות).

בדף הראשי של classicar יש הפניה להודעות אחרונות בפורומים.

למראית עין, הפורומים הם חלק מהאתר ולא מנותקים ממנו.

בברכה,

גלעד

פורסם
לא מחקתי דבר...sorry

ואני שמח שניקית את השרשור באתר שלכם מהרפש שאתה ומיקי ("מוסטנג" ) שפכתם שם.

חבל שזה נעשה רק אחרי פניה שלי (גם אישית לליאור).

להבא תבינו שאנחנו כולנו עוסקים בתחביב משותף ומן הראוי לא לזרוע שנאה שמביאה אחר כך לתגובה אומללה כמו זאת של מיקי כאן בשרשור.

בני

צר לי לאכזב אותך אבל לליאור אין זכות לגעת בפורום של FS יש שם 3 מנהלים ליאור יכול להמליץ או להעביר ביקורת.. בכל הנוגע בדבר אנחנו אורחים על השרתים והשרותים של האתר בדומה לזה שאתם אורחים כאן.

פורסם
בדף הראשי של classicar יש הפניה להודעות אחרונות בפורומים.

למראית עין, הפורומים הם חלק מהאתר ולא מנותקים ממנו.

וכשאתה לוחץ על אחד הלינקים הנ"ל, מופיעה בראשית הדף הבהרה אשר זו לשונה:

הבהרה - הפורומים של קלאסיק-קאר הינם בחסות ובניהול קלאסיק-קאר. הפורומים של מועדוני הרכב הינם

פורומים עצמאיים לחלוטין, מנוהלים על-ידי המועדונים והתוכן בהם אינו באחריות ישירה או עקיפה של

קלאסיק-קאר. לפניות כלשהן בנושא תכני הפורומים, יש לפנות למנהלי הפורום הרלוונטי

תפסיקו לחפש מריבות! מה קורה איתכם? אין לכם משהו אחר לעשות חוץ מההתנצחויות האלו בפורום? לכו לשפשף איזה מכסה טיימינג (אם אין לכם, יש לי הרבה, אני תמיד צריך עזרה, אתה מוזמנים) או משהו אחר, תקנו אותי אם אני טועה, זאת לא מטרת הפורום או המועדון!

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
וכשאתה לוחץ על אחד הלינקים הנ"ל, מופיעה בראשית הדף הבהרה אשר זו לשונה:

הבהרה - הפורומים של קלאסיק-קאר הינם בחסות ובניהול קלאסיק-קאר. הפורומים של מועדוני הרכב הינם

פורומים עצמאיים לחלוטין, מנוהלים על-ידי המועדונים והתוכן בהם אינו באחריות ישירה או עקיפה של

קלאסיק-קאר. לפניות כלשהן בנושא תכני הפורומים, יש לפנות למנהלי הפורום הרלוונטי

תפסיקו לחפש מריבות! מה קורה איתכם? אין לכם משהו אחר לעשות חוץ מההתנצחויות האלו בפורום? לכו לשפשף איזה מכסה טיימינג (אם אין לכם, יש לי הרבה, אני תמיד צריך עזרה, אתה מוזמנים) או משהו אחר, תקנו אותי אם אני טועה, זאת לא מטרת הפורום או המועדון!

ליאור

כמו שיש סיבה למסיבה .. תמיד אפשר למצוא סיבה למריבה...:-D

• תוכן חדש...