Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת- כל פעם שאני מדליק את המערכת ושומע שיר ברדיו דיסק, על ווליום נמוך אני שומע

מן צליל כזה\זמזום מעצבן כל כך שלא מפסיק.

בווליום גבוה הוא נעלם כי החוזק של השיר מתגבר עליו אבל עדיין זה מעוות לי את כל הצליל במערכת.

ממה זה יכול לנבוע, תעזרו לי כל מי שיכול\יודע.

תודה...

פורסם
בעיה כזאת נוצרת דרך הכבל

RCA

עכשיו כולנו יודעים איך כיצד הבעיה נוצרה, ואיך לפתור אותה.

תודה רבה! :)

ועכשיו לא בציניות:

יש לך מגבר, או שהרמקולים מחוברים לרדיו דיסק?

(אני מקווה שיש לך מגבר בשביל שקאדנס יוכל גם להצדיק את מה שרשם... ;) )

אם יש מגבר, תתחיל מזה שתוריד את הגיין, ותראה אם יש רעש.

תפרט קצת יותר.

פורסם

יאללה גל, הרבה זמן לא עשיתי .. TROUBLESHOOTING.

1. הרעש בא מכל הרמקולים ? הרעש נובע גם מדיסקים רגילים, וגם מהרדיו, נכון ?

2. תחבר מקור סיגנל חיצוני - סיגנל מקוצר, ותבדוק אם הרעש נשאר.

3. חיפוש בנוגע ליללת אלטרנטור, רעש אלטרנטור, אותו רעיון של בדיקה מהיכן הרעש נובע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

1)הרעש בא מכול הרמקולים אבל אני חושב ומקווה שזה לא אשליה בגלל שאני יושב קרוב לטוויטר שליד ההגה שמשם מגיע יותר רעש.

הרעש נובע רק כשאני מכניס דיסק לרדיו דיסק, ברדיו אין את הרעש הזה וגם כשאני למשל שומע שיר ואז מוציא דיסק אז אין מוסיקה אבל הרעש ממשיך וכשהדיסק יוצא אז אין רעש בכלל וזה עובר אוטומטית לרדיו.

אבל אני אבדוק זאת שוב- אם אין רעש גם ברדיו, אולי אני לא שם לב בגלל שברדיו עצמו ישנם רעשי רקע של קליטה.

2) מזתומרת סיגנל חיצוני?

אני אתן פה אולי איזה קצה חוט תראו אם זה עוזר במציאת הפיתרון, יש לי 2 מגברים אחד פועל כרגע בגישור על הסאב ועוד אחד(הקיקר) עובד על 2 הסטים שלי...

ברגע שאני מוציא את הREMOTE של הסאונדסטרים(משמע רק הקיקר עובד) אין רעשים או אפילו אם יש אז הם זניחים מאוד שצריך ממש להתאמץ כדי לשמוע אותם גם על ווליום נמוך.

אבל כשאני מחבר את הREMOTE של הסאונדסטרים מתחיל הרעש המחריד הזה.

מקווה שאולי זה יעזור לפתור את הבעיה,

תודה.

פורסם

סיגנל חיצוני זה כל מקור אות אחר, אשר -לא- הפאנל שלך.

דיסקמן, מינידיסק, טייפ מהבית ... וכו ..... כל מקור סיגנל אחר אשר ישדר אות עם מוסיקה למגברים שלך.

או, לחלופין, פלאג מקוצר. פלאג אשר ה+ וה- שלו נוגעים אחד בשני, והוא מתחבר לכניסה של המגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...