Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות משיפוץ למברטה Li150III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואווו גם אני הייתי רוצה לקחת שיפוץ כזה...יש לי חיפושית אבל אבא שלי קנה לי אותה ב1000 שקל משופצת ויפה ואין לי מה לעשות בה הייתי רוצה לקנות למברטה או ווספה אספנות עם סירה או בלי..אשמח אם משהו יעזור במידע לפני שיפוץ ווספות או לרכישה בפרטי תודה..

חזרה לנושא- הלמברטה שלך יפה מאוד ושיפצת אותה ברמה גבוהה מאוד אבל את ההשקעה שהשקיעו בווספה כמעט לא רואים את זה לעומת רכב משופץ נכון?

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אני יכנס בקרוב לתהליך שיפוץ ווספה ( ב"ה )

אני מתמצא הרבה יותר בקטע המכאני לכן אם המנוע יזדקק לאובראול אני יעשה אותו

ולכן שאלותי אליך

האם אתה עשית את השיפוץ ( גם הגיר )?

האם קנית את החלקים לבד?

האם תוכל לפרט את אופן העבודה שהתבצע וכמה עלה לך ( בלי עבודה רק חלקים )?

האם היה קל להשיג את החלקים?

האם ביררת עלויות בחו"ל של קיט שיפוץ? אני פשוט אהיה בחו"ל ואולי שווה לי להביא.

סליחה על השאלות הרבות אך אני מאוד מעוניין בדעה של בחור שעבר את התהליך

שיפוץ נהדר באמת ברמה גבוהה בהצלחה !

ותודה רבה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוף,

קצת תמונות אחרי תקופה ארוכה שלא התעסקתי עם הלמברטה עקב מחסור בזמן ובתקציב...

הגלגל הקידמי הורכב,הגיע סט כבלים וסמלים מחו"ל,צופו חלקים בניקל וישנה חבילת חלקים נוספת בדרך.

האם ישנו כאן מישהו שמעוניין לקנות במשותף חומר לציפוי פנימי של מיכלי דלק?ניתן לקנות רק בכמות גדולה יחסית ובמחיר יקר.

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם
ערב טוף,

קצת תמונות אחרי תקופה ארוכה שלא התעסקתי עם הלמברטה עקב מחסור בזמן ובתקציב...

הגלגל הקידמי הורכב,הגיע סט כבלים וסמלים מחו"ל,צופו חלקים בניקל וישנה חבילת חלקים נוספת בדרך.

האם ישנו כאן מישהו שמעוניין לקנות במשותף חומר לציפוי פנימי של מיכלי דלק?ניתן לקנות רק בכמות גדולה יחסית ובמחיר יקר.

באיזה כמות מדובר ובאיזה מחיר?

לגבי הניקל אתה יכול לספר למה עשית ציפוי ומה המחיר יצא פחות או יותר בכדי לדעת סדר גודל..

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב,

לאחר תקופה ארוכה של אי התעסקות עם הלמברטה קיבלתי קצת חלקים.אחד החלקים הוא מעין סעפת שמקשרת בין בית פילטר האויר לקרבורטור.בד"כ החלק עשוי מפלסטיק אבל אני קיבלתי אותו יצוק מאלומיניום.החלק נראה רע עם גימור גס.היכן ניתן לבצע לו ליטוש ע"מ שיראה נורמלי??

תודה,אורן.

air 001.jpg

air 002.jpg

air 003.jpg

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם

לא נחשפתי עד כה לפרוייקט שלך - פשוט מדהים.

רמת ביצוע יפיפיה.

אני מזיל דמעות מקינאה. לפני מספר שנים הייתה לי למברטה ובזמן שהמתינה לשיפוץ, נגנבה.

לעניין סעפת האלומיניום - שייף אותה לבד עם נייר מיים, במספרים הולכים וקטנים ובסוף היא תבריק כמו ניקל.

למניעת קורוזיה לאחר התהליך, צפה אותה בלכה.

בהצלחה בהמשך.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...