Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש ברשותי מגבר יחיד של סוליד אודיו שמוצהר 4*50 ו 2*140.

בעתיד הקרוב אני רוצה לשדרג את הקומפוננט שלי לאלפיין TYPE X שמוצהרים ב 75. ואת הסאב כנראה לפיניקס גולד ZR שמוצהר ב 300 (10") ו 350 (12") לא החלטצי עדיון איזה גודל. וזה בשני סלילים.

עכשיו השאלה היא!

האם כדאי לי למכור את המגבר שלי כרגע ולקנות מגבר יחיד שיתן באיזור ה100 לקומפוננט ו300 לסאב בגישור ל4 אוהם (גרסאת D2). או! להוסיף למגבר הקיים מגבר שני ערוצים של 75-100W ולעשות שני גישורים לכל סליל (גרסת D4 של הסאב) וכמובן השני ערוצים לקומפוננט.

או!

להפעיל את הקומפוננט בבי אמפינג של המגבר הקיים ולקנות מגבר נוסף 4 ערוצים ולעשות שני גישורים לסאב או שני ערוצים בגישור אחד או מונו חלש.

דעתכם?

תודה מראש

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

נתת הרבה אפשרויות, אבל לא ציינת את התקציב שלך ואת המוצרים שניכנסים לתקציב שאתה מדבר עליהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

התקציב? מינימאלי.

המטרה להישאר כמה שיותר תקציבי.

לפי דעתי האופציה הכי טובה שלי היא האחרונה. ככה אני יכול להשיג מגבר יחסית "פושטי" לסאב שיתן את ההספק שאני צריך.

אופל קורסה 2003

פורסם

אני הייתי הולך יותר לכיוון בי אמפינג...

אם היה לי את המזומנים עכשיו הייתי מוסיף אצלי עוד קצת יותר חזק מהנוכחי סביבות ה 75 לערוץ אבל ברמה של הנקאמיצ'י ומוסיף את החלק השלישי לסט ואז לעבוד בבי אמפינג...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הבעיה היא שאני עדיין לא בטוח מה אומר בי אמפינג מבחינת הסט הזה...

כלומר יש אופציה בקרוס אבל השאלה היא האם זה פשוט מדלג על כל המעגל של הקרוס ואני צריך לחתוך לבד (קרוס אקטיבי חיצוני) או שפשוט ככה יש מעגלים אחרים? אני עדיין לא בטוח.

אופל קורסה 2003

פורסם

אם אתה מעוניין לחסוך בתקציב, ולקבל מקסימום תמורה מבחינת הספק.

אז אכן, תוסיף מגבר 4 ערוצים, תעשה 2 גישורים לסאב.

ותעשה 2 גישורים מהגבר הנוכחי - ותחבר לקומפוננט.

זה הכי הרבה הספק במינימום הוצאה.

רק תקח בחשבון שתצטרך של2 ההגברות יהיה קרוס מלא עבור כל ברידג בניפרד.

אלא אם כן יש לך קרוס אקטיבי, אז זה לא משנה.

או, אם יש לך אופצית תחימה דרך הפאנל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון...

בכל מקרה למגבר הנוכחי יש קרוס לכל 2 ערוצים והמגבר של הסאב יחתך אקטיבית דרך האקווליזר החדש :) (קלריון 7 BAND)

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...