Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת חרטה עמוקה.

לא התכוונתי (בעצם אפשר לומר שכן - אבל רק בשעת המעשה)

להלעיז על אותם בני עוולה המשוטטים בכבישים בכזאת צורת דיבור.

אני מבקש סליחה עם פגעתי במישהו ע"י אופי הדיבור חסר התקנה שלי.

אחרי הכל אני בקושי כמעט בן 18 עם חצי שנה רישיון, שאוהב נהיגה, מכוניות

וכל מה שבא עם זה. אבל יש לי פה גדול ואני יודע אז...

סליחה! :splat:

ותקנו אותי אם אני טועה, אבל אם האוטו של אמא שלכם היה

נדפק על ידי איזה פחדן שברח, גם אתם ההיתם בקריזה באותם רגעים נתונים.

בכל אופן, סליחה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי אין לו אוטו....

אתה חייב להרוס את המתח :!::?:

TB - אל תקשיב לו !! יש לי אוטו ... ( אז מה אם רק חתיכות ממנו ? :twisted: )

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
כי אין לו אוטו....

אתה חייב להרוס את המתח :!::?:

TB - אל תקשיב לו !! יש לי אוטו ... ( אז מה אם רק חתיכות ממנו ? :twisted: )

חח...מה קרה? הושבת? מי הנהג ? מה קרה? ספר בקצרה...זה מסקרן:)

Back to the original - NC again.

פורסם
]

מה קרה? הושבת? מי הנהג ? מה קרה? ספר בקצרה...זה מסקרן:)

:twisted: הסקרנות הרגה את החתול ... תזהר שהיא לא תהרוג אותך ... :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אנשים, בלי קשר לרמה הנמוכה של התגובות של חלקכם, וכן זה כולל גם אנשים שאני מכיר ומעריך, נסו לשים את עצמכם כצופים לרגע אחד, והביטו על מה אתם מייצגים כאן.

אתם מייצגים את כל מה שמגעיל ומתסכל במדינה שלנו. את האלימות, הברבריות, הזלזול באנשים, הגזענות ועוד שלל תכונות רעות.

מצד אחד אתם מטיפים לתרבות מוטורית, ומצד שני אתם מוכנים לצאת ולפוצץ במכות את המניאק ששרט לכם את האוטו. תגובות כאלו רק מוכיחות שאותה ברבריות ואלימות מתפרצת מגיעה גם אל הפורום, ואינה רק נחלת עבריינים ושחקני כדורגל (זו הייתה בדיחה, ג'ובאני רוסו וכולי, למי שקרא...).

תסלחו לי, אבל תרבות מוטורית איננה רק אופי הנהיגה על הכביש, אלא גם שליטה עצמית והבנת צרכיו וזכויותיו של האחר. לצערי התרבות המוטורית היא רק דוגמא לחוסר התרבות הכללי השולט במדינתנו, רק צ'ופצ'יק קטן. זאת גם הבעיה - אי אפשר לשפר את התרבות המוטורית בלי לשפר קודם את התרבות באופן כללי, וזו כבר משימה קשה בהרבה.

אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון, ולא תצאו עם לום/נבוט/סכין/אקדח/בזוקה אל מול הבנאדם הבא שיחתוך אתכם על הכביש.

רוני

כל אחד יודע לדבר יפה על תרבות, ואלימות,

אבל אני מבטיח לכם שכל אחד כאן ידבר אחרת אחרי שיפרצו לו לאוטו ובשביל לקחת את המערכת שלו וישברו לו את כל הדשבורד...

אני לא מדבר על לצאת לאנשים ברמזור ולפוצץ אותם במכות ! אבל אם מאיימים על חיי/רכושי, זכותי להגן !!! :evil:

אם המשטרה כבר לא מתעסקת בכאלה "קטנות" (התנפלות על אדם בצומת, השחתות רכב, פריצות לרכבים) אז מי יגן עליי אם לא אני ?!?

הגענו בארץ לרמות כאלה נמוכות של חוסר-כבוד הדדי, אלימות, ברבריות... :x

ואין לי פתרון אחר....

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
שאני לא גר במרכז ולא צריך לחוות את מכת הגנבות שהולכת באיזור.

גם אני מת להשתלח בכל הגנבים אבל מן הסתם אני לא אעשה את זה.

נכון שגם בצפון יש גנבים אבל היקף התופעה נמוך בעשרות מונים מאשר בתל-אביב והאיזור שסובב אותה.

כל התופעה הזו של גניבות מעלה בי בחילה וחלחלה,לדעתי המשטרה לא תניף אצבע בנידון מסיבות "יותר" חשובות ולכן בלית ברירה אנחנו צריכים להיות השוטרים על רכבינו.

חחחחח, בדיחה טובה גלעד, המצב בקריות היום פי 10 יותר גרוע ממה שהולך פה במרכז . . .

בקרוב אני אעלה תמונות של הרכב שלי ש"במקרה" הגיע מ"הקריות" ואז תוכל לראות איזה לב טוב וטיפול "אוהב" הוא קיבל מהגנבים בקריות . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ואין לי פתרון אחר....

הראל,

צודק, וואלה, מזל שאתה עושה דברים בשביל לעצור את זה בזמן.

פורסם
שאני לא גר במרכז ולא צריך לחוות את מכת הגנבות שהולכת באיזור.

גם אני מת להשתלח בכל הגנבים אבל מן הסתם אני לא אעשה את זה.

נכון שגם בצפון יש גנבים אבל היקף התופעה נמוך בעשרות מונים מאשר בתל-אביב והאיזור שסובב אותה.

כל התופעה הזו של גניבות מעלה בי בחילה וחלחלה,לדעתי המשטרה לא תניף אצבע בנידון מסיבות "יותר" חשובות ולכן בלית ברירה אנחנו צריכים להיות השוטרים על רכבינו.

חחחחח, בדיחה טובה גלעד, המצב בקריות היום פי 10 יותר גרוע ממה שהולך פה במרכז . . .

בקרוב אני אעלה תמונות של הרכב שלי ש"במקרה" הגיע מ"הקריות" ואז תוכל לראות איזה לב טוב וטיפול "אוהב" הוא קיבל מהגנבים בקריות . . .

אני לא גר בקריות לשמחתי....אלה יותר צפונה,ומה לעשות אבל העובדה נשארת ופה יש פחות,הרבה פחות פריצות מאשר ב-מרכז,דרום וכו'.

מה גם שפה המשטרה פועלת הרבה יותר מהר.

לפני כמה שנים הייתה פה מכת פריצות כללית ומאוד מהר תפסו את הגנבים.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

ואין לי פתרון אחר....

הראל,

צודק, ואני בטוח שאם תראה מישהו משחית לך את האוטו תנסה להניא אותו במילים, וגם לא תקלל אותו (אלימות מילולית!), אולי גם תחלק לו סוכריות...

אני מסביר את עצמי שוב - בחיים אני לא אגיב/הגבתי באלימות !

אלא רק במקרה של אלימות המכוונת אלי או לרכושי !

שלומי, אם אתה חושב שיש פתרון אחר - אתה חי בסרט ! :x

תתעוררו, :evil:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ואין לי פתרון אחר....

הראל,

צודק, ואני בטוח שאם תראה מישהו משחית לך את האוטו תנסה להניא אותו במילים, וגם לא תקלל אותו (אלימות מילולית!), אולי גם תחלק לו סוכריות...

הראל.

האמת, אני לא יודע איך אני אגיב במצב כזה, יכול להיות שכמוך אבל .

באופן אובייקטיבי, אין מצב שאתה צודק.

נניח שאיזה ערס צעצוע בא לגנוב ממך משהו, ואתה תופס אותו , בוא נדמיין שני מצבים.

1. אתה מפוצץ אותו במכות, ממש אבל , הורג אותו , הכל טוב ויפה, השאלה היא, מה קורה למחרת, או אחרי שבוע, כנראה שהוא יודע איפה האוטו שלך נמצא ותחשוב שגם הוא עלול לחזור עם "חברים" ואז אתה עלול למצוא את עצמך במצב צבירה אחר, תכלס, יכול להיות שהוא יבין שעם האוטו הזה לא מתעסקים, אבל מנסיון שלי, בדרך כלל נכנסים ללופ שקשה מאוד לצאת ממנו.

2. זה היה הפתרון ה"טוב" (להגדרתך) מה קורה אם אותו גנב מוציא איזה סכין או ברזל או לא יודע מה, ומצליח לפגוע בך איכשהו, אני מבין שזה ממש קשה כי אתה גיבור וחזק, אבל נניח שיש 10 אחוז סיכוי שזה יקרה, אתה מוכן להיות נכה (במקרה הטוב) כל החיים רק בגלל שרצית לחנך מישהו ?

מישהו שהכרתי הלך פעם אחת עם חבורה של אנשים אחרים "לסגור חשבון" עם חבורה אחרת, הוא קיבל אלת בייסבול לראש ועד היום כל מצמוץ או תזוזת יד של הבן אדם הזה מרגשת את המשפחה שלו, זה פחות או יותר הדברים היחידים שהוא מסוגל לעשות.

אז אם אתה חושב שזה שווה, תיסלם , תתנהג איך שבא לך.

שום הון\מכונית\מערכת שבעולם לא שווה את הסיכון הזה.

אני יודע שקשה לחשוב למרחקים אצלינו, אבל כשבאמת חושבים, מגיעים למסקנה שזה לא פתרון משתלם.

פורסם

שלומי, יפה אמרתה.

ליפעמים עדיף פגיעה קטנה בכבוד מאשר פגיעה קשה בבריאות.

אם מיתעסקים עם מישהו, צריך לדעת דבר ראשון מה אתה שווה בדיוק, ואם אתה במעמד

שאתה יכול להרשות לעצמך להיכנס לזה.

אותו בחור שצילם, אם הייה יוצא מהאוטו גם עם ברזל ביד, הייה גומר את היום בבית חולים,

הוא עשה משהו מטומטם וניכנס לעינינים שלא שלו.

הם 3 אנשים עם מקלות, לבד, לא הייה לו סיכויי איתם.

פורסם

ועוד דבר, יש פה הרבה שאומרים:"הייתי ניכנס בהם, שובר אותם..." ועוד...

קל לדבר, בתכלס, אני מבטיח שלא הייתם עושים חצי ממה שאמרתם אם הייתם במצב שלו.

(1 מול 3).

פורסם

ואין לי פתרון אחר....

הראל,

הראל.

1. אתה מפוצץ אותו במכות, ממש אבל , הורג אותו , הכל טוב ויפה, השאלה היא, מה קורה למחרת, או אחרי שבוע, כנראה שהוא יודע איפה האוטו שלך נמצא ותחשוב שגם הוא עלול לחזור עם "חברים" ואז אתה עלול למצוא את עצמך במצב צבירה אחר, תכלס, יכול להיות שהוא יבין שעם האוטו הזה לא מתעסקים, אבל מנסיון שלי, בדרך כלל נכנסים ללופ שקשה מאוד לצאת ממנו.

2. זה היה הפתרון ה"טוב" (להגדרתך) מה קורה אם אותו גנב מוציא איזה סכין או ברזל או לא יודע מה, ומצליח לפגוע בך איכשהו, אני מבין שזה ממש קשה כי אתה גיבור וחזק, אבל נניח שיש 10 אחוז סיכוי שזה יקרה, אתה מוכן להיות נכה (במקרה הטוב) כל החיים רק בגלל שרצית לחנך מישהו ?

מישהו שהכרתי הלך פעם אחת עם חבורה של אנשים אחרים "לסגור חשבון" עם חבורה אחרת, הוא קיבל אלת בייסבול לראש ועד היום כל מצמוץ או תזוזת יד של הבן אדם הזה מרגשת את המשפחה שלו, זה פחות או יותר הדברים היחידים שהוא מסוגל לעשות.

אני יודע שקשה לחשוב למרחקים אצלינו, אבל כשבאמת חושבים, מגיעים למסקנה שזה לא פתרון משתלם.

אני ד-ו-ר-ש איזה פתרון יש לאדון פוליטיקאי שלנו (שלומי)...

מה היית עושה?

נכון שנכות זה לא שווה או אפילו שבוע בבית חולים, אבל תגיד לי מה אפשר לעשות?

לבקש ממנו יפה? תגיד....!

ואגב, בקשר לזה שצילם. זה כבר משהו אחר... כי זה לא קשור אליו, זה כבר מעשה שנעשה ואי אפשר לתת להם קנס על זה, אז זה סתם להסתכן ואני לא מצדיק אותו שהוא צילם אותם, לדעתי חבל, כי זה סתם פותח הזדמנות למכות (ואת זה אנחנו לא רוצים...), אבל אם אתה רואה שמנסים לפרוץ לך לאוטו - אני מדבר על משהו כזה...

(שלומי, אני מחכה לתשובה)

Back to the original - NC again.

פורסם

ואין לי פתרון אחר....

הראל,

הראל.

שלומי, עצם זה שאתה כבר חושב שאולי תגיב כמוני, אז אתה כבר כמוני....

אני לא גיבור, לא בריון, ולמעשה אני די קטן. אני לא מטומטם ולא אקפוץ על חבורת ערסים שפוגעים לי באוטו... לזה יש בני דודים...

עד היום יש לי צלקת גסה ליד העין כתוצאה מערס "חכם" שהחליט להרים אבן...ורק במזל אני רואה היום בשתי העיניים...

אז לא נתת לי פתרון עדיף... גם לי אין פתרון, אבל ישנו מעין אמצעי-מניעה:

אני לא פוגע באף בנאדם / רכושו / וכבודו ! ואם במקרה פגעתי ? - שלא כמו רוב הישראלים -אני לא מתבייש להגיד סליחה !

אבל יש אנשים שלא יודעים מהו כבוד האדם, ולהם אין לי פתרון.

אני בטוח שלפחות 90% מחברי הפורום, למרות שיכחישו, ינהגו כמוני...

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...