Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הסרטון הבא זיעזע אותי מאוד, ובייחוד השיר ברקע לא כל-כך הוסיף ל"אווירת הנחמדות" שהסרטון משרה...

מדובר בלקט קטעי וידאו אמיתיים שצולמו ברגעי האמת, בהם מכוניות ראלי/משופרות/רגילות/מרוץ מאבדות שליטה ומעיפות/גורסות/מוחצות בני-אדם תמימים.

חלק קטן מאוד מהדוגמאות בסרטון ראיתם, בוודאי, ברשת, כי חלקן מוכרות, אך רוב הסרטון לא, והוא מזעזע.

לחץ כאן בכדי לצפות בסרטון

צפייה מהנה?

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

טוב שפרסמת- יש לי בידיוק וויכוח קטן עם הנסיך לגבי תאונות דרכים קשות...

ד"א בארץ לא חסר תאונות כאלו!

מישהו מכיר את ה"פס קול" הזה- ויכול לתת שם- תודה רבה

עוד דבר- לינק ישיר לסרטון- ניתן להשיג? (כדי להוריד למחשב- שימושי בהדרכות למיניהן)

תודה

פורסם

חלק נדרסו בכוונה!!

מעניין כמה הרוגים היו בכל תאונה...

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אלוהים ישמור זה ממש איבחה!(לומד מילים בלפסיכומטרי :) )

מזעזע! אני חושב שהצופים של ראלי פשוט מתאבדים! הם עומדים כל כך קרוב שמספיק שמכונית ראלי מאבדת קצת שליטה היא דורסת שם את כל הצופים! הם פשוט עומדים נורא נורא קרוב! גם בפניות! ממש משוגעים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שיר הרקע שייך ללהקה שניקראת CRADLE OF FILTH

להקה מטורפת שהמוטיב המרכזי שלה זה השטן וערפדים ולסביות...

קשה,קשה.

• תוכן חדש...