Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUBARU WRX PRODRIVE

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה המשחקי ילדים האלה? 4.8 למאה? נו באמת - אם כבר אימפרזה - STI SPEC C. רק 27500 פאונד בבריטניה. שני ליטר ו-322 כ"ס ב-6500 סל"ד. משקל - 1300 קילו. מהירות מירבית 150 מייל"ש. 4.2 שניות למאה.

ואם כבר אז כבר - EVO שנמכרת בבריטניה באמצעות סדנה כלשהי (עדיין אין לי פרטים, אבל שימו לב - נמכרת לכל מי שידרוש, ויהיה מוכן לשלם נניח 70000 פאונד) - בעלת מנוע 2 ליטר בלבד למיטב ידיעתי, אבל, אהמ, יותר מ-700 כ"ס. הדבר היחיד שעומד מולה זה אולי מקלארן F1.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן יחסית לא יקר ומגיע :mm_yeah: ליפנאוטו , וליצרן שיודעים להעמיד מחירים סבירים בארץ שבה מחירי מכוניות חדשות (ובמיוחד ספורטיביות) לא.

יניב

פורסם

וזה גם מעמיד באור מגוחך ביותר יצרנים אחרים שמתיימרים למכור ספורטיביות במחירים דומים או גבוהים יותר - אף אחד מהם לא יכול להציע 265 כ"ס בכזה מחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בד"כ לא נהוג שגוף עסקי מחלק מתנות סתם כך ...

היתה ליבואן איזושהי בעייה למכור עד היום את הWRX מופחתת הסוסים במחיר הנ"ל ?

טל.

פורסם

סליחה על הבורות

אבל לWRX הרגילה יש 225 כ"ס

לWRX עם הקיט של פרו דרייב יש 265 = לSTI הקודמת

אז כמה כ"ס יש לSTI החדשה ? :roll:

נ.ב לא יהיה שווה כבר לקנות את הWRX עם הקיט של פרו דרייב ולעשות טיפה שיפורים בבלמים+מתלים כדי לקבל אותה הרגשה כמו בהSTI בפחות מחיר ?? :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מין הסתם יש תחרות על השוק הזה נכנסו כמה מוניות מעניות כמו סקודה rs ולאון במחירים מגוכחים......

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כי כך מקבלים את אותו ההספק כמו ל-STI הנוכחית וב-70K פחות, ההבדל המשמעותי היחיד לדעתי הוא של-WRX יש רק 5 הילוכים ול-STI יש 6.

אז עם דיל שכשזה, לא שווה להוסיף עוד 70K בשביל STI ובשביל עוד שתי עשיריות שניה בהאצה... אלא אם ה-STI תגיע גם עם פרודרייב חינם או משהו.

אם לומר את האמת.... לראות את ה-WRX החדשה עם 265 כ"ס ב-180K זה מפתה... מאוד מפתה... המחירון של הרכב שלי יספיק בול בשביל לקנות אותה... האמת שחסר 5K, אז כמעט...

ינון.

פורסם
כי כך מקבלים את אותו ההספק כמו ל-STI הנוכחית וב-70K פחות, ההבדל המשמעותי היחיד לדעתי הוא של-WRX יש רק 5 הילוכים ול-STI יש 6.

אז עם דיל שכשזה, לא שווה להוסיף עוד 70K בשביל STI ובשביל עוד שתי עשיריות שניה בהאצה... אלא אם ה-STI תגיע גם עם פרודרייב חינם או משהו.

אם לומר את האמת.... לראות את ה-WRX החדשה עם 265 כ"ס ב-180K זה מפתה... מאוד מפתה... המחירון של הרכב שלי יספיק בול בשביל לקנות אותה... האמת שחסר 5K, אז כמעט...

ינון.

ינון, ההבדלים בין ה-STI ל-WRX הרבה יותר משמעותיים מאשר עוד הילוך. גם הנתונים של ההאצה לא מספרים כלום. אל תגיד לי שאתה כמו חצי מעמישראל שחושב שנתוני האצה מאפס למאה הם כל מה שחשוב ("וואלה, לפרארי 360 יש 4.5 מאפס למאה ולאימפרזה STI משופרת יש 4.4, אז האימפרזה עדיפה").

והמחירון של הרכב שלך הוא 175 אלף ש"ח???? פאק. קנית אותה ב-150 לא? יופי של עסקה עשית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תקראו את המבחן שהיה באוטו בין אימפרזה WRX ל WRX STI. אני לא זוכר בדיוק אם זה היה ביניהם או משהו כזה, אני רק זוכר משפט אחד שבו מי שכתב את המבחן רשם שזה קשה להאמין שלא משנה כמה שיפורים יעשו ב WRX הרגילה, בחיים לא יגיעו למכלול של השלמות של ה WRX STI. כי זה יותר מסתם בולמים או עוד הילוך, זה פשוט כל המכלול ביחד. זה לא רק המנוע, זה הכל. אז אולי ההבדל בין ה STI לאימפרזה, 70K, אולי שווים ואולי לא, כל אחד והדיעה שלו, אבל עדיין האימפרזה WRX לא תגיע לרמה של ה STI.

Back to the original - NC again.

פורסם
תקראו את המבחן שהיה באוטו בין אימפרזה WRX ל WRX STI. אני לא זוכר בדיוק אם זה היה ביניהם או משהו כזה, אני רק זוכר משפט אחד שבו מי שכתב את המבחן רשם שזה קשה להאמין שלא משנה כמה שיפורים יעשו ב WRX הרגילה, בחיים לא יגיעו למכלול של השלמות של ה WRX STI. כי זה יותר מסתם בולמים או עוד הילוך, זה פשוט כל המכלול ביחד. זה לא רק המנוע, זה הכל. אז אולי ההבדל בין ה STI לאימפרזה, 70K, אולי שווים ואולי לא, כל אחד והדיעה שלו, אבל עדיין האימפרזה WRX לא תגיע לרמה של ה STI.

זה לא נכון. מה שכן נכון זה - כמות השינויים בין ה-STI ל-WRX כל כך גדולה, עד כי אם תקנה WRX ותרצה להביא אותה לרמה של ה-STI, תצטרך להשקיע הרבה יותר כסף מההבדל במחיר ביניהן בשביל להביא אותה לאותה רמה.

אז כמובן שאפשר לשפר WRX לרמה מעל STI, אבל זה יעלה הרבה יותר כסף. מה גם שיש להעריך שהיצרן ידע מה הוא עושה עם ה-STI, אם תשפר בצורה אחרת, לא בטוח שהתוצאה תהיה טובה באותה מידה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ואגב... לנתון הזה יש חשיבות בעיני אבל זה באמת לא העיקר... ציינתי את זה כי כמו שכתבתי בכותרת אני מאמין שלרוב רוכשי האימפרזה זה בין הדברים הכי חשובים.

הרי זו לא רק הספורטיבית שקרובה למכונית על הזולה ביותר, במחירה היא גם המהירה ביותר ומאיצה הכי חזק.

ברור לי שיש עוד הרבה הבדלים, אבל אני חושב שרוב הרוכשים הפוטנציאלים שכאמור דבר ראשון מסתכלים על הביצועים כי בכל מקרה אף אחד לא יגרד את קצה היכולת של הרכב יעדיפו לחסוף 70K... שזה המון לכל אחד.

ולגבי המחירון של הרכב שלי... אומנם על הכביש אחרי אגרות/בולים/פויינטר ועוד קצת דברים היא עלתה 160K... המחירון המשוקלל כולל ק"מ (רק 10.4K) והתוספות המקוריות יוצא אפילו קצת יותר מ-175K, באמת יצא עסקה מצויינת... וגם יש את המערכת (עם MP3) והצ'יפ שאם הייתי מוכר לא הייתי מוסר חינם... והיא שמורה בטירוף... אני מקנא בעתיד במי שיקנה אותה... זו תהיה עסקה מצויינת...

ינון, מה קרה... מגיע לי.... תמיד המחירים יורדים אחרי שאני קונה... מסך 17 אינץ' מפגר עלה לי 2500 ש"ח ולא LCD... אני מדבר על שנת 96... טלוויזיה קניתי ב-5000 ש"ח לפני הרפורמה במס היבוא שהייתה באמצע שנת 2000.... סאונד בלאסטר 1 המקורי של קריאייטיב שהיה לי ב-XT... עלה 700 ש"ח בשנת 91... מודם 14,400 עלה 1400 בשנת 94... שאני אמשיך ???

פורסם

ללא ספק האימפרזה חזרה למוטב מבחינת יופי כי את הפנסים העגולים שהיו לא סבלתי לא אני ולא עוד הרבה אנשים בעולם.האוטו ללא ספק יותר יפה אבל יש עוד מה לשפר לדעתי למשל את הפנסים האחוריים. לגבי ההבדל בין הWRX לSTI יש הבדל עצום זה לא רק ההילוכים הדפציניאלים שונים ההגה מיטלים ועוד הרבה דברים.מבחינת לשפר ברור שלSTI יש בסיס יותר טוב.

• תוכן חדש...