Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUBARU WRX PRODRIVE

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואגב... לנתון הזה יש חשיבות בעיני אבל זה באמת לא העיקר... ציינתי את זה כי כמו שכתבתי בכותרת אני מאמין שלרוב רוכשי האימפרזה זה בין הדברים הכי חשובים.

הרי זו לא רק הספורטיבית שקרובה למכונית על הזולה ביותר, במחירה היא גם המהירה ביותר ומאיצה הכי חזק.

ברור לי שיש עוד הרבה הבדלים, אבל אני חושב שרוב הרוכשים הפוטנציאלים שכאמור דבר ראשון מסתכלים על הביצועים כי בכל מקרה אף אחד לא יגרד את קצה היכולת של הרכב יעדיפו לחסוף 70K... שזה המון לכל אחד.

אולי אתה צודק, וחבל שזה ככה. מבחינת חלק גדול מרוכשי האימפרזה אני בטוח שמה שחשוב זה שהיא פותחת הכי מהר ו"יושבת בסיבובים כמו רכבת". 5 דקות נסיעה עם נהג מקצועי יגרמו להם להבין שה"יושבת כמו רכבת" שלהם היא בדיחה עצובה.

מי שמתייחס ליכולות המכונית שלו לפי נתון האפס למאה שלה, הוא מגוחך בעיני. מצטער, אבל ככה זה. הנתון הזה הוא נתון השוואתי בסיסי ביותר, ואין לו כמעט משמעות בעולם האמיתי. כל מטרתו היא לתת אמת מידה מסוימת לביצועי הרכב. מן הסתם רכב שעושה מעל 10 שניות למאה - איננו בעל ביצועים מרטיטים במיוחד. כמו כן רכב שעושה 8.5 שניות הוא חלש בהרבה מרכב שעושה 6 שניות. אבל להתחיל להתייחס לנתון הזה כמו אל נתון מקודש זה טיפשי. "כתוב שה-XXX עושה 4.8 שניות וה-YYY עושה רק 4.95, פחחח, איזו עגלה"

יש מגוון רחב של נתונים הקשורים ליכולות האצה, האם זה משנה שמרצדס E55AMG עושה רק 4.9 שניות למאה (נניח, אני לא בדיוק זוכר), לעומת העובדה שהיא מאיצה מ-80 ל-120 בפחות משניה וחצי בהילוך חמישי? (שוב, על בערך...)

הרוכש הפוטנציאלי שיש לו את הכסף להוציא על STI ויעדיף את ה-WRX פשוט עושה טעות. אבל אם חשוב לו רק להיות הכי מהיר בישורות - שיבושם לו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...