Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

.רציתי לשאול האם גם ביום שבת הזה ה 2.7.05 יתקיים מפגש סאונד במתחם ברמת גן אם כן,

אודה לכם אם תתנו לי את הפרטים מתי לבוא ואיפה זה בדיוק

תודה מראש

עומר

פורסם

לא השבוע לא יהיה כי לא פורסם שום הודעה בנושא

בדרך כלל שבוע שבועיים לפניי תאריך המפגש נפתח נושא חדש על ידי אחד מחבריי הפורום ואז בהודעה נכתב תאריך מדויק ושעה וגם מי מגיע.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

כמו שנאמר מעליי .

מה שכן יש השבת הזה מפגש אמנם לא של פורום זה אלה של פורום אוטוסאונד. זה בעיקר שוק מכירה קניה יד שניה של מוצרי אודיו לרכב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
כמו שנאמר מעליי .

מה שכן יש השבת הזה מפגש אמנם לא של פורום זה אלה של פורום אוטוסאונד. זה בעיקר שוק מכירה קניה יד שניה של מוצרי אודיו לרכב.

איפה הוא מתקיים?

האם גם אנחנו נראה נוכחות שם ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הוא מתקיים במתחם הרגיל והקבוע בשעה 12:00 צהריים על השעון.

המפגש פתוח לכל חובבי הסאונד לרכב וכל מי שבא לו לקנות למכור יד שניה הקשורים לתחום..

אני כללי לא יופיע לצערי הרב במפגש וזאת משום התחייבויות קודמות .

מקווה שמי שיופיע במפגש יהנה..

בכל מקרה ניראה את כולכם כבר בתחרות SPL בכפר סבא ב8.7:-)

פורסם
כמו שנאמר מעליי .

זה בעיקר שוק מכירה קניה יד שניה של מוצרי אודיו לרכב.

מאיפה הבאת את זה??????

אני שותף למפגשים עוד מ2001 כשהיינו ברחבה הגדולה ואף פעם (למעט המפגש האחרון) לא ראיתי מישהו מוכר ציוד....

המפגש מתקיים כל שבת אך במתכונת יותר מצומצמת.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

המפגש הספציפי הקרוב של אוטוסאונד הוא מפגש חובבי סאונד לכל דבר, שבנוסף הם פותחים שם שוק יד שניה...בלי קשר עדיין המפגש הוא להתרשמות מהמערכות זה רק דבר נוסף

פורסם
מאיפה הבאת את זה??????

אני שותף למפגשים עוד מ2001 כשהיינו ברחבה הגדולה ואף פעם (למעט המפגש האחרון) לא ראיתי מישהו מוכר ציוד....

המפגש מתקיים כל שבת אך במתכונת יותר מצומצמת.

למה להיות מעצבן? אמרתי שהוא פתוח לכל חובבי האודיו לרכב +מכירה קניה יד שניה למי שמעוניין[הועלה במפגש האחרון]

לא אמרתי שרק עבור קניה מכירה יד שניה המפגש הזה קיים.

יום טוב .

• תוכן חדש...