Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הנמצאים לאנשי הפורום היקר\ים! (הודעה ראשונה...)

ברשותי פיאסטה מודל 96', 1.3 ליטר עם הזרקת דלק, ממיר קטליטי וצ'וק אוטומטי.

בזמן האחרון, המנוע נכבה לעיתים תכופות, כמעט בכל פעם שאני עוזב את הגז ליותר מכמה שניות (ברמזור, למשל). התופעה לא תלוייה בטמפ' של המנוע, מסנן האוויר חדש יחסית (המכונית עברה טיפול לפני חודשיים), והוספתי גם תוסף ניקוי למערכת הדלק לא מזמן.

כדאי אולי להוסיף שבחודש האחרון נאלצתי גם להחליף אגזוז, שנפל באמצע הנסיעה (750 ש"ח), והאלטרנטור גם הוחלף לפני מספר ימים לאחר שהתחיל לזייף בצורה קשה (790 ש"ח כולל מע"מ)- כלומר, מצבי קשה מבחינה מוראלית ופיננסית. אני כותב מילים אילו בחיוך מיאוש-מה, כך שאשמח לעצה טובה, או לפחות למילת עידוד, לפני שאני מכניס את המכונית למוסך נוסף.

ובלי שום קשר, שבוע טוב לכולם. :smile:

פורסם

אני לא ממש מבין אבל יכול ליהיות שישנו איזה גורם באוטו שמייצב את הטורים, או שמא יחס אויר דלק לא כמו שצריך.

יכולה להיות גם בעיה חשמלית.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בדכ התקלות הנ,ל נובעות ממייצב סיבובים IAC תקול, בדכ פשוט מלא טינופת מפיח, לפרקו לנקות ולהחזיר. עם חומר ניקוי מתאים.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

השסתום מייצב טורים מלוכלך יכול לגרום לעלייה וירידה בסל"ד סרק

אבל לא למצב של כיבוי מוחלט,אבל כדאי לנקות בכל זאת אותו ואת בית המצערת

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...