Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה סרטון... טיפ קטן:

להבא, שהצלם יצלם מחוץ לרכב. נותן מימד אחר לגמרי לסרט, תחושה שונה - הרגשה שהרכב "נוסע".

תעשו עצירות, שהצלם יתפוס מיקום טוב באחת הפניות (בזהירות כמובן), ואז להסריט.

יניב.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סרטון נחמד השקעה יפה

אבל כמו שרוני אמר הם לא יודעים לנהוג...

עם רכבים כאלה הייתי מצפה מהם לקצת יותר אקשן טיפה יותר מהירות וביצועים מרשימים יותר

שילכו לעשות קורס נהיגה דחוף כי את מה שהם עשו שם בלי להגזים אפשר לעשות עם שברולט קאווליר

אז מה בעצם הם עשו שם...

וחתשבו על זה.

חבל שלא כולנו נהגי ניסוי של פרארי, או יועצי טכניקות נהיגה של טיף נידל....אך...לו כולנו היינו נהגים מהוללים כמוך והיינו מצליחים לעבור את ה30 קמ"ש באשתאול, אלוהים....תן בי הכח להתחזק וללמוד להיות נהג טוב מיומן ואיכותי כמו BMW_525_89 הסב לי את האושר הזה שביכולות הנהיגה המופלאות שלו....

רק, תן לי שניה קישור לסרטים שלך בדיוק נמחק לי ה"מועדפים" אז זה קצת נעלם לי...

חבר'ה צאו מהביקורת הורסת - ותעברו לביקורת בונה, במקום לקטול כמו ילדים קטנים שניזונים ממריבות תחפשו לתת טיפים מועילים באשר לשיפור ההסרטה, או צורת הנהיגה....חוץ מזה שלא כל סרטון אמור להראות איך אוטו נזרק דווקא נהג טוב באמת.....יכול לנהוג סטייג' ארוך ומהיר בלי לזרוק את האוטו להשאר באחיזה כל הזמן....מי שמבין בסרטים ויודע להעריך יודע שהקצב שם מהיר - מאוד מהיר...

פורסם

"עתיד" יכולת פירגון כמו שלך נותנת לאנשים את היוזמה לצלם את הטיולים שלהם ומעלה את רמת הפורום.....ביקורת בונה אמורה להיות על טעויות נהיגה וטעויות בעריכה של הסרטון לא על "למה אין זריקות.....למה לא שומעים את הגלגלים צורחים".....סרטונים מהסוג הזה קוראים להם סירטוני קראש אולי מצד אחד זה ייצא יפה ואולי זה יצא בצילום איכותי מאוד של תאונה רצינית מאוד......בסופו של דבר סעו בזהירות ושמרו על עצמכם ועל הרכבים שלכם וקחו מראש שכל נסיעה מהסוג הזה יכולה להיגמר באסון אם לא ניזהרים.......אני הולך עכשיו לשטוף את הכוכבת אז שיהיה לכל הפורום שבת שלום ושקט:wink:

פורסם

אני מסכים עם עתיד. לא חייבים שכל סרט יהיה ברמת נהיגה של הסטיג. הסרט בהחלט סרט נחמד, עריכה נחמדה. בהחלט היה מוסיף אם הייתם מצלמים גם מבחוץ. כמו-כן הייתי ממליץ לקבע את המצלמה ולא להחזיק ביד (כמובן אם אפשרי).

מה כולם יורדים אליהם פה ? סה"כ עשו טיול נהיגה נחמד, זה דווקא יפה מאוד שהם לא הגיעו למיגבלות שלהם ולא לקחו סיכונים, נהג טוב קודם כל יודע מה המגבלות שלו, ובכביש שהוא גם מעט רטוב וגם בירידה בהחלט לא מומלץ להגיע אליהן, במיוחד שהמיגבלות של הרכב בד"כ יותר גהובות מהמגבלות של הנהג.

לקרוא להם פחדנים ? נו באמת ? מה אנחנו ילדים קטנים ?

סחטן על הסרט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תגידו תודה שזה לפחות סרט מהארץ ולא מחו"ל.

זאת הארץ שלנו אלו המכוניות הממוצעות ואלו הנהגים הממוצעים.

עדיף שיעשו את זה על מכוניות מתאימות ולא על מאזדה לאנטיס.

פורסם

אני לא חושב שהם דוגמא טובה לנהגים הממוצעים בארץ, הלוואי וזה היה כך.

נהג ממוצע בארץ לא אוהב בכלל לנהוג, ולא מיחס לפעולת הנהיגה חשיבות מעבר להגעה מ A ל B.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קבלו ח"ח על הסרט ועל הסרט (הכתום).

מקווה לראות עוד סרטים בסגנון מאנשים אחרים, טיפה יותר אקשן לא יזיק.

פורסם

טוב אז ככה, אני אעשה סדר בברדק.

א. אני הצלם שלא השתלט על המצלמה , ולכן ראיתם רק חלק קטנטן מהטיול.מי שרוצה הסברים פעם אחרת.

ב. המטרה של הטיול הייתה לבדוק את הרכבים ולראות כמה מהר אפשר להגיע לנקודת ההתחלה בריאים ושלמים, ולא איך "כמעט" מתים הכי מהר, ולכן אולי זה נראה לכם מהירות שגרתית, אך לא כך הדבר, שבוע לאחר הטיול נסעתי בכביש שוב הפעם עם נהג 30 שנה על הכביש, נהג "מושבניק" והוא נסע בשיא המהירות כדי להגיע מהר לבית שמש, הרכב היה בעל הנעה אחורית, ותאמינו או לא, המהירות שהראלי וה205 ירדו הייתה פי 2 יותר מהירה מהירידה עם הוולו RWD .

ג. אני שמח שיש ביקורת בונה בפורום, מקווה שבפעם הבאה הצילום שלי יהיה טוב יותר, מה לעשות שיושבים כיסא אחורי בלי אחיזה. :)

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם

אוהד דווקא כוח המשיכה היה אמור לגרום לוולוו הזאת לעשות את זה יותר מהר הראלי:-D.......בכל מקרה לא אמרת לי מה דעתך על הסירטון?

פורסם

קבל ח"ח על הסרטון!

תמיד יש מה לשפר וכו' וכו' אבל אל תדאג - בסוף עוד יהיה לנו צלם וידאו "רשמי" לפורום. :-)

הערות, ברשותך:

בניגוד למה שכמה כאן כתבו, דווקא שמתי לב שהנסיעה מהירה מאוד - אבל כמו שמישהו כאן

העיר יפה, אם תביא כמה צילומים ממצלמה נייחת בצד הכביש (ותעברו לידו מספר פעמים עם הרכבים)

תחושת המהירות תהיה הרבה יותר טובה. את הצילומים מבחוץ תוכל לשלב בין קטעי הצילום מפנים הרכב.

מעברים - כדי לעזור לתת תחושת מהירות, הייתי מוותר לגמרי על מעברים הדרגתיים (כל מיני WIPE

למיניהם) ומשתמש הרבה יותר ב-CUT חדים יותר - אפשר גם לקחת קטע צילום רצוף ופשוט לקצץ מתוכו,

באכזריות, כל כמה שניות איזה קטע.

לגבי הצרפתית - אם כבר בחרת בצורת הכתיבה הצרפתית של "ראלי", אז כדאי להישאר באותה שפה:

Vive la France (שלא יחשבו שמדובר באיטלקיות חלילה...)

ו- Goush Etsion.

חוץ מה"קטנות" האלה, שיהיה בהצלחה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתקווה שזה יעלה, צירפתי לפה קטע קטן שבאופן מאוד גס מנסה להמחיש את מה שכתבתי -

לפעמים יתאים צילום של נהיגה רצופה, לפעמים דווקא לחתוך עוזר לתת תחושת מהירות.

(ואף אחד, חוץ מכמה משוגעים, לא ישים לב שזה לא *בדיוק* המסלול במציאות...)

Nes Harim.zip

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...