Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אונו 96,צבע לבן, שעברה צביעה במכסה מנוע ובשני הכנפיים.כתוצאה מכך החלק הקידמי של הרכב ממש מבריק ..והרכב בצדדים ומאחורה לא מבריק ורציתי לדעת איך אני אוכל להבריק את הרכב שכולו יהיה מבריק ולא רק מקדימה. בעיה נוספת היא שיש לי בדלת של הנהג בצד נקודות קטנטנות שבהם התקלף הצבע..מרחוק לא רואים אותם כלל אך מקרוב רואים אותם ..רציתי לדעת אם יש אפשרות לצבוע אותם לבד ואם כן עם איזה צבע... תודה.

פורסם

ערב טוב

גש לצבאי מקצועי שיכין לך בקבוק קטן של צבע המתאים לרכב (50 ש"ח) ותקן.

אח"כ תעבור עם פוליש עדין פעם או פעמיים על הרכב וסיים עם שכבת ווקס.

בהצלחה!

פורסם
יש לי אונו 96,צבע לבן, שעברה צביעה במכסה מנוע ובשני הכנפיים.כתוצאה מכך החלק הקידמי של הרכב ממש מבריק ..והרכב בצדדים ומאחורה לא מבריק ורציתי לדעת איך אני אוכל להבריק את הרכב שכולו יהיה מבריק ולא רק מקדימה. בעיה נוספת היא שיש לי בדלת של הנהג בצד נקודות קטנטנות שבהם התקלף הצבע..מרחוק לא רואים אותם כלל אך מקרוב רואים אותם ..רציתי לדעת אם יש אפשרות לצבוע אותם לבד ואם כן עם איזה צבע... תודה.[/quote

אל תתקן את הנקודות- מיותר.

שטוף טוב טוב את האוטו, חכה שיתייבש ואז תמרח ווקס עם גופיה כמו שצריך.

תמתין מספר דרות ושפשף עם גופיה יבשה.

יצא לך פיקס.

בהצלחה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני עברתי על הרבה המלצות והסברים לגבי פוליש ווקס כאן בפורום,והיה לי קשה להחליט איזה תכשירים לקנות,אתם יכולים להמליץ לי על תכשירים שיתאימו לבעיה שלי ? ואם כן מה העלות שלהם..

שאלה נוספת קראתי רבות על חומר שנקרא פלסטלינה ורציתי לדעת איך משתמשים בו והאם לאור הבעיה של הצבע ברכב שלי אני צריך כזה..ואם כן,מה העלות של חומר כזה?

תודה רבה

• תוכן חדש...