Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש ומאוד התרשמתי מה הרמה של הפורום בכללי ומהאודיו בפרט :)

אז ככה השבוע אני צריך קבל את הרכב החדש, מאזדה 3 2.0.

אתה המערכת שלי אני יפרט בהמשך והיא כולה מכוונת לSQ ברמה הגבוה

עכשיו מקווה שלמאזדה יש רעשי נסיעה מאוד חזקים הפלסטיקים יקרקשו בווליום גבוה אני רוצה לאטום הרכב

עד היום הבאתי מחו"ל מה שהוזיל מאוד את הקנייה נכון להיום אין לי אפשרות להביא מחו"ל ורציתי לדעת האיפה אתה יכול להשיג זוג בלאנקים של דינמאיט אקסטרים במחיר שפוי

תודה רבה לכול העוזרים

שחר

פורסם

אני לא חושב שיש כזה דבר :))

בכל מקרה כדאי שתפנה לסאונד FX (יש סניף בפ"ת וראשון). אני יודע שהרבה אנשים עושים ועשו אצלהם התקנות במאזדה 3

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לצערך או לשמחתי כבעל מאזדה 3 2 ליטר אז גם בנסיעה מהירה עם רמקולים בעוצמה יחסית גבוהה שום דבר לא קופץ ולא מקרקש ולא זז ולא נופל אז נכון שיש לי איטום חלקי לרמקולים בלבד אבל עדיין האוטו נוסע יפה ובשקט וגם הבנייה הפנימית של הדלתות ב3 מאד מוצלחת והיא די הברקה מוצלחת של היפנים דווקא ב3

פורסם

"עכשיו מקווה שלמאזדה יש רעשי נסיעה מאוד חזקים הפלסטיקים יקרקשו בווליום גבוה אני רוצה לאטום הרכב"

ולמה אתה מקווה שלאוטו החדש שלך יהיו רעשי נסיעה חזקים ?

פורסם

תראה אני בכול מקרה גם עם זה היה אוטו אחר שבנוי הרבה יותר טוב ממנה היתי אוטם אותו

ובדי הרבה מגזינים לרכב נתנו ביקורת שלילית על רעשי הרוח של הרכב

עם אפשר לחזור לשאלה המקורית איפה אפשר להשיג איטום במחיר סביר ?

שחר

פורסם

הוא מיועד לרזונסס וליצור צליל הרבה יותר עמוק ולא מתכתי השאלה שלי עם אני יאטום בצורה מסיבית את הרכב ב2 שכבות בדלתות כולל פנים, ריצפה+באגז' אני לא ישיג יותר שקט בחלל הרכב הפנימי ? אני די מכור לשקט פנימי ברכב שאת שומע כמה שפחות את הסביבה

שחר

פורסם

ברור שזה יעזור לרעשים...

יש עוד דברים שאולי יעזרו יותר או יותר יתאימו לשימושיך מאשר דינאמט...

תנסה להתקשר לאוטופארט

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תראה אני מאוד רוצה להגיע למצב של איטום טוב שבו יכלול גם איטום לסאונד וגם איטום לרעשי חוץ

העניין הוא שאני לא יודע איפה אפשר לקנות את החומרים הנ"ל ( אוטופרט יקרים מאוד ממה שאני יודע )

ומה סדר גודל המחירים שאני יכול להגיע אלייהם עם לדוגמא אני רוצה לקנות זוג בלאנקים אקסטרים ?

שחר

פורסם

העניין הוא שאני לא יודע איפה אפשר לקנות את החומרים הנ"ל ( אוטופרט יקרים מאוד ממה שאני יודע )

שחר

כבר הוכח בפורום שחור על גבי לבן, שההפך הוא הנכון.

אנא, צור קשר במסר אישי.

פורסם

כולם מדברים על הטוב והלא טוב באיטום אבל אף אחד ת'כלס לא אמר מילה על מחיר חוץ משזה יקר ולא מחיר סביר...

מה המחיר של דיינאמט לדלתות קדמיות? בשקלים :)

פורסם

אני שילמתי 150 ש"ח על קיט של דיינמט speakers (ללא עבודה).

זה יוצא בערך שני ריבועים של 25*25 ס"מ. (נראה הרבה ,נכון?)

אח"כ שידרגתי לקיט היותר גדול .

ZZR

• תוכן חדש...