Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.
גלקסי A55.
לחצן החירום נילחץ כאשר המכשיר בכיס המכנסיים ומחייג לחירום, שם מנסים להבין ממני מדוע התקשרתי והאם אני צריך אמבולנס או עזרה אחרת.
אני לא יודע איך זה קורה, כי למיטב הבנתי הלחצן הזה גם לא נוכח במסך הבית. כמובן שברירת המחדל של המכשיר היא מסך נעול עם ססמא.
אנא הושיעו, יהודים טובים.

פורסם

יש מגן מסך?

יש מגן מסך במצב רעוע? אולי להסיר, להתקין חדש

אם אין, או שהמגן במצב טוב, לנקות את המסך, עם אלכוהול בעדינות כשהטלפון כבוי? עם פד אלכוהול.. לנקות את החיישן Proximity Sensor אולי?

פורסם

תשנה בהגדרות את מספר החירום למספר שלך ונפתרה הבעיה. 

חיוג בחירום דורש 5 לחיצות רצופות על כפתור הצד ואז פתיחת המסך. את כל זה אתה מצליח כשהמכשיר בכיס?

פורסם

לאחר העדכון אנדרואיד האחרון (או אחד לפניו), שיחת חירום מופיעה במסך הנעילה וקל מאד ללחוץ עליה בטעות להבנתי. זו בדיוק הפואנטה של המהלך, אבל אני בהחלט יכול להבין שזה יגרום להרבה שיחות לא רצוניות. 

ניסיתי לפשפש בהגדרות של המכשיר שלי בשביל לנסות לעזור לפות"ש, יוק. לא תחת "שיחות חירום", לא תחת "מסך נעילה". אין לי מושג איך (או אפילו אם) אפשר לשנות את זה. 

אישית אני עם המכשיר תמיד בנרתיק בחגורה, ולא קרה לי מעולם שיחה יוצאת לא רצונית שכזו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...