Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 29.6.2026 בשעה 17:05, Supertigre כתב:

כבר קרה לי שהנחתי על המיטה משקפיים, חזרתי מהמקלחת והופ.... :-) 

את המשקפיים שלי,

בתאריך 29.6.2026 בשעה 20:53, Igalz כתב:

יש לי 2 חתולים צעירים ואנרגטיים, אז לסגור את הדלת זה מהלך קריטי

החתול אכל לי. אני עכשיו על הספייר. 

כן, לסגור את הדלת זה חשוב, צריך להסביר לחתולים שבקרת איכות זה בסוף ולא תוך כדי. 

את שלי אני מגרש מהסדנה כשהם באים לעשות את הבקרת איכות (משולב עם ניהול הפרוייקט והעובדים + אדמיניסטרציה). 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בעת ביצוע ההחלפה רצוי שיהיה עוד בן אדם אחד איתך ואף רצוי עוד 2 בעת הרמת הפאנל עצמו (הוא די רגיש) בנוסף ממליץ ללבוש כפפות או לדאוג שהידיים יהיו מאוד נקיות שהפאנל בחלק הפנימי שלו לא יתלכלך.
בעבר יצא לי לפתוח מסכים ברמה הזאתי כחלק מבדיקות שעשינו או תיקון פס לד.
לרוב היינו עושים החלפה של הכול קומפלט אבל פה ושם גם פתחנו מסכים לגורמים. 

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 43 דקות, dinnnn כתב:

בעת ביצוע ההחלפה רצוי שיהיה עוד בן אדם אחד איתך ואף רצוי עוד 2 בעת הרמת הפאנל עצמו (הוא די רגיש) 

רצוי כאלו שאתה מכיר ויש לך סינרגיה איתם בעת הרמות של משקלים לדוגמא או משהו. אם כבר להיעזר בעוד אנשים, לפעמים זה יכול להיות רק יותר גרוע דווקא. 

אישית אני מעדיף לעשות הרמות משקלים בעצמי, כי אני לא ממש מצאתי מישהו שאני מסתדר איתו לעזרה - למדתי "לרמות" ולהסתדר יפה לבדי. 

*ברור לי שפה הקטע זה לא משקל אלא משהו דק ורגיש, אדרבה. אם אחד מרים יותר מדי או מהר מדי, זו בעייה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עמדתי בפני דילמה דומה כשהסוני 65 הלכה לעולמה לפני 3-4 שנים. היא חיכתה בנחת באחסנה ליום שיהיה לי אומץ לפרק את הפנל. 

זאת עבודה מאוד מדויקת וצריך לדעת לעשות אותה כמו שצריך ובדרך יש לא מעט סיכונים

זו היתה יכולה להיות הזדמנות לנסות ולהשתפשף אבל ביום בהיר אחד פשוט גררתי אותה החוצה והחלטתי לוותר.

במחירים של טלוויזיה חדשה שהיא גם תמיד יותר איכותית, יותר חכמה ועם אחריות... הרגשתי שזה מיותר לבזבז על זה זמן.

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מוריד את הכובע!
אולי אני סתם פחדן יתר על המידה
כל הכבוד 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...