Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD atto 2 DMI - התרשמות ראשונה

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע הבנזין לפחות ע"פ מה שקראתי הוא 98 כ"ס. באופן תיאורתי אם הבטריה נגמרת או נחלשת כמעט לגמרי, הוא זה יצטרך להזיז רכב במשקל טון וחצי. 

זה כניראה יהיה איטי כמו שזה נשמע, לכן כניראה הכניסו מגבלה כזאת על מנת למנוע מצב שהסוללה תתרוקן והרכב יסע אך ורק על מנוע הבנזין 

• אהבתי 1
פורסם

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/h1eltlrcwe

תומר הדר בסיכום שלו די קולע לסיבה שבחרתי ברכב הזה , כמשתמש ליסינג זו אחת העיסקאות הטובות שיש לשוק להציע עם שווי שימוש של 2570 ש"ח...

מעבר לזה אחרי שבועים ו 1500 ש"ח מדובר ברכב טוב שעושה הכל בצורה טובה .

• אהבתי 1
פורסם

בתור מי שגם בוחר בליסינג, להוציא את עניין השווי שימוש (משמעותי), הרכב לא נראה לי שמציע יתרונות על הסיאט אטקה שיש לנו עכשיו. נהפוכו.

ארגנומית מדובר בשלושה צעדים אחורה, למרות תא הנוסעים המשמים של האטקה. 

מבחינת ביצועים, האטקה יותר ממספקת, אפילו טובה מאוד. 

למעשה, להוציא עלות, אין לה נקודות תורפה. יחסית לסיגמנט היא רכב שכיף לנהוג וליסוע בו.

היא פחות מסורבלת בעיר ממה שחששתי, לרכב בגודל שלה ובעיקר, התנהגות הכביש שלה והשילוב של התנהגות מול נוחות יושב אצלי ב-Sweet Spot לרכב כזה.

וכמובן, אין את כל מערכות הבטיחות המציקות.

כרגע הבחירה הבאה תהיה בין קונה לאטו הזו. הקונה היא שינמוך בביצועים ולאטו החסרונות שציינת. 

לאטקה נשארה עוד שנה וזה קצת מבאס.

נ.ב. אלא אם אצליח לשכנע את הזוגה לקחת אוקטביה, אבל קטנים הסיכויים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמו שאבא שלי אומר: בוחרים מאופציות שיש, לא מאופציות שאין... :-)

• רעיון טוב! 1

פורסם

אולי לקבל הוצאות רכב במקום רכב ליסינג, ולקנות רכב פרטי לטעמך?

לפני שעה, falou כתב:

וכמובן, אין את כל מערכות הבטיחות המציקות

יהיה לך בכל רכב מייצור יולי 2024 ואילך.

לשלם כסף (והרבה) כל חודש על יונדאי או רכב סיני נראה לי דיכאון.

ובנוסף אין לך שום say בעניין איזה צמיגים או בולמי זעזועים יש לה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

BYD מציעים עכשיו גירסא זולה יותר ל אטו 2 פלאג אין בגימור אקטיב  ב 138K , פלאג אין לטווח של 40 ק"מ סוללה של 7.8 KW ופחות או יותר הפשטה של חלק מהאיבזור .

עריכה אחרונה על ידי 3n
פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

כרגע הבחירה הבאה תהיה בין קונה לאטו הזו. הקונה היא שינמוך בביצועים ולאטו החסרונות שציינת. 

לאטקה נשארה עוד שנה וזה קצת מבאס.

האוקטביה רכב ראוי , יקר בליסינג ובשווי שימוש.

היייתה ברשותי קונה זמנית, רכב עם מערכת הנעה חלושה מאוד , יקר מאוד בשווי שימוש ובגירסאת הליסג עירום מאיבזור.

לא אהבתי את התנהגות הכביש של הקונה, רכרוכית ורוכנת , לא ממש התחברתי לקונספט.

• מעניין 1
פורסם
לפני 18 שעות, amosbmw כתב:

אולי לקבל הוצאות רכב במקום רכב ליסינג, ולקנות רכב פרטי לטעמך?

לשלם כסף (והרבה) כל חודש על יונדאי או רכב סיני נראה לי דיכאון.

ובנוסף אין לך שום say בעניין איזה צמיגים או בולמי זעזועים יש לה.

נתחיל מהסוף, זה הרכב של הזוגה והיא רוצה ככה.

לא רוצה לקנות ולהתעסק, וגם אני לא רוצה להתעסק עם הרכב שהוא תכלס שלה. 

בטח עם כמות הדפיקות שהיא מוסיפה לו...

ואני מבין אותה. זה אפס התעסקות.

ואם הייתי קונה, האם יש משהו מעניין שבא בחשבון?

לא.

כל הרכבים הנגישים הם משעממים. אף אחד זה לא רכב להוציא לנהיגה.

לפני כשעה, amosbmw כתב:

תלוי כמה מציקות וכמה קל לנטרל.

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, falou כתב:

ירדת מהחלום של מאזדה 3? 😉

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טיפה יותר מחודש ו 3800 ק"מ אחרי קבלת הרכב , יש תובנות נוספות...

הרכב מבחינתי עדיף מהקונה אשר הוחלפה מלבד נוחות נסיעה שהייתה עדיפה בקונה ומערכת סטיית נתיב שהייתה עדינה בקונה ודי אגרסיבית באטו 2.

הסיבה לכך היא ככל הנראה הסימונים על הכבישי אשר מבלבלים את המערכת ולעיתים משדרים תיקוני נתיב על סף האלימים בהגה.

לגבי מערכת המדיה , אני לא נוטה לשחק בה אז זה ממש אינו מפריע , ביצעתי העדפות ביום קבלת הרכב במערכת כמו השתקת ההתראות והעדפות בסיסיות כמו בלימה בעזרת המערכת החשמלית ואני לא נדרש יותר לשחק במולטימדיה.

איכות השמע של הרדיו ברמה נמוכה ולכן עושה שימוש שאפל ראק פליי , משפר משמעותית את איכות השמע והנושא נסגר.

מעצבן שלא ניתן לבדוק צריכת דלק בעזרת מחשב הדרך אשר מנפק תוצאה של 50 ק"מ אחרונים, חזרנו לשיטה הישנה של בדיקת בתחנה ליטרים מול נסועה, ואם בזה עסקינן התוצאה היא בין 21-26 ק"מל כתלות בטעינה .

אין שום קושי להגיע לכ 800-850 ללא חישמול אלא רק על בנזין בלבד , עם חישמול הרכב אין בעיה לעבור את רף ה 1000 ק"מ למיכל.

הרכב מרווח מספיק ל 4 אנשים מבוגרים שלצרכים שלי זה מספיק ודי , הרכב מאובזר היטב , לגבי המזגן , עד כה עושה עבודה טובה , נראה מה יהיה בימי הקיף הקשים יולי בואך אוגוסט...

ההגה מתקשר לטעמי , טוב משמעותית מזה המת של הקונה ואו זה של הראב 4 , נוחות, טוב בזה הרכב קצת נחות מהקונה הרכה וגם מהראב, מכויל לצד הנוקשה של הספקטרום, לי זה לא בהכרח מפריע אלא אם מדובר על שיבושי רוחב ששם התוצאה מעת נוקשה יותר.

מערכת ההנעה לא פחות מטובה מאוד, כוח זמין בלחיצת דוושה , אין מה להשוות מול הקונה העגלתית , לא נופלת בדבר מהראב , תאוצות ביינים חזקות מאוד ועקיפות מתבצעות כהרף עין ממש.

המערכת DMI שקופה כמעט לחלוטין , קשה מאוד לדעת מתי הבנזין מצטרף , הכל נעשה באופן די חרישי , המנוע נשמע רק תחת מאמץ מלא, ניכר בהחלט שהמערכת יעילה מאוד כאשר גם בנסיעה מנהלתית הרכב מצליח להטעין ביעילות את הסוללה ומנפק נסועה על חשמל בלבד במהלך לא מבוטל של הדרך.

אני מצליח להגיע לטווח חשמלי של כ 75 ק"מ לפני כניסת הבנזין לעבודה, אבל אני נוסע בתוואי בצפון הארץ אשר משופע בעליות \ שיפועים אשר צורכים אנרגיה נוספת מאשר נסיעה במישור.

שורה תחתונה , מופתע לטובה מהרכב , מבצע היטב את מרבית הנדרש ממנו, הייתי שמח לשיפור בשיכוך , תמורה טובה מאוד למחיר של 150K שקלים .

• אהבתי 3
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היום גילית שיש לי כרטיס SD במאפרה  , חיפוש קטן במערכת גילה שיש לי מצלמת דרך מובנה ברכב.

הכנסתי את הכרטיס , ניגשתי למפרט המצלמות והגדרתי אורך סירטון, ויש מצלמת דרך באיכות סופר גבוהה .

לא מבין למה הנ"ל אינו סטה=נדרט היום בכל הרכבים, הרי בכולם יש מצלמות לא ?

מחמיץ פה משהו ?

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 3.5.2026 בשעה 09:11, 3n כתב:

החברה מחייבת אותנו להטעין את הרכבים, הותקנו עמדות ויש ניטור שלקצין הרכב על הנושא .

המזגן עד כה עושה את העבודה , הפתחים המרכזים אכן נמצאים מתחת למסך, לא אידאלי אבל ניתן לכוון יחסית בקלות.

נמתין לקיץ האמיתי כדי לדווח.

החברה התקינה עמדות טעינה חדשות לחלוטין, יכול להיות שכיוון שהרכב משאיר תמיד כברירת מחדל 20-25% מהסוללה טעונה הטעינה אצלי נמשת כ שעתיים וחצי, לא הגעתי עד כה לסוללה אשר ירשה מ 20% , יכול להיות 18-19% אבל המנוע בנזין נדלק מיד ומשלים את החסר.

אכן בטעינה ציבורית 6K טוען בשעתיים שעתיים וחצי, תודה

מחפש כרגע מטען בייתי 16A ולא יודע להחליט מי מה מו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...