Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

290 אלף ק"מ זה הרבה, למרות שהמנוע אמין מאוד, צריך לבדוק היטב את המצב הנוכחי.

יש עוד אחת בלוח מ-2016 עם 166K ק"מ, הייתי בודק את הכיוון הזה. נשמע יותר טוב על פניו.

אני מכיר מקרוב אחת אוטומטית מ-2015 עם כ-300K ק"מ שנוסעת מצוין.

נראית טוב פנימי וחיצוני, ועלויות תחזוקה סבירות יחסית.

אתה מחפש גיר ידני בכוונה, או שאתה מזהה 'מציאה'?

פורסם

נשמע שאתה בחור צעיר ולא צריך רכב כ''כ ענק

תחפש איביזה ידנית אחלה אוטו לצעירים.

אם קריטי לך גדול הייתי בודק ורסו ידנית, יותר קטנה מהמיצובישי

משתדל לעזור

פורסם

בלי שתסביר את צרכיך ותתאר את הרכב המוצע כל תשובה שתקבל תהיה בעייתית.

אז בוא תפרט:

כמה אנשים ייסעו ברכב דרך קבע? כמה מטען אתה צריך להוביל?

כמה ק״מ אתה צפוי לנסוע בשנה?

באיזה תנאים יעבוד הרכב - בעיר? בחניות צפופות? יעשה פעם בשבוע נהריה-אילת?

מה התקציב שלך - לרכישה, ליישור קו, לאחזקה שוטפת, לביטוח, לתיקונים וכו׳?

מה הנסועה שעבר הרכב?

האם ההצעה היא מבן משפחה שאתה בטוח שיספר לך את כל ההיסטוריה של הרכב, או מאדם אקראי?

האם יש תיעוד הטיפולים והתיקונים שעבר הרכב? באיזה מוסך טופל?

האם יש לך מידע אמין על תאונות שעבר?

האם ראית דו״ח מרכז הסליקה של חברות הביטוח?

ואלה רק חלק מהשאלות שעליך לשאול את עצמך ואת המוכר. לפי השרשור המקביל (עבודה במוסך) אני מבין שאתה בן 26, אז אני מניח שעדיין אין לך מספיק ילדים כדי להצדיק רכישת בהמה כזו. בגילך, אם אין איזה צורך לא שגרתי, הייתי מחפש סופרמיני יותר צעירה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אאוטלנדר - בהמה? באמת? הרכב בגודל של משפחתית בינונית עם עוד 2 מושבים מאחורה (בגרסה  האוטומטית, ולא הידנית) עם מנוע 2 ליטר שמספיק בקושי למשקל הרכב.

קצת פרופורציות. נכון, זה לא רכב שהייתי ממליץ לרווק בלי ילדים עבור הצרכים שלו. אבל מכאן ועד 'בהמה'....

פורסם

כנראה התכוון במימדים שלו, קושי בחנייה, בתנועה,

זה כמו ההבדל בין קורקינט לאופניים, אם מספיק לך קורקינט ואתה רווק, למה להיסחב עם אופן גדול?

משתדל לעזור

פורסם
לפני 23 דקות, yosefW כתב:

אני צריך רכב גדול 

״גדול״ זה דבר יחסי.

בבקשה, תענה על השאלות ששאלתי, ונסה לחשוב על עוד גורמים שעשוייםמלהשפיע על בחירת הרכב.

@EliC25 מתוך השרשורים אני מסיק שמדובר ברווק צעיר, שעבורו רכב משפחתי הוא רכב גדול. אלא אם יש לו איזה צורך מיוחד, בגלל עבודה או תחביב. סתם דוגמה - בחור שעבד איתי, שהיה סוחב איתו את ציוד הגלישה לכל מקום (היה נוהג איזה 40,000 ק״מ בשנה קלה) - ובחר בליאנה קצרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידידי, אנחנו לא נביאים

אנחנו קוראים את הודעתיך ומנסים לעזור

תפרט מה השימוש [זוג פלוס 2?] למה אתה צריך תא מטען וכמה מושבים, ולפי זה ננסה לעזור לך בעזרת ה'

משתדל לעזור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך רכב עם 7 מקומות, או שאתה מתעניין בזה כי הוא ידני. זה מה שמנסים להבין.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב. אז יש לנו עשירית תשובה על שאלה אחת.

גם i20 יהיה רכב מעולה לזוג. אפילו עם ילד. אז, בבקשה, אם אתה רוצה תגובות ענייניות אל תשאיר אותנו בעלטה. אבל כמו בשרשור הסופ״ש במוסך, קשה לשכנע אותך.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...