Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אתה צריך רכב עם 7 מקומות, או שאתה מתעניין בזה כי הוא ידני. זה מה שמנסים להבין.

כפי שכתבתי קודם

אאוטלנדר ידני בעל 5 מקומות

פורסם

זה רכב של חמש מקומות לא של שבע יש שני גירסאות באאוט לנדר אחד חמש ואחד שבע ואני לוקח את החמש זה אחד דבר שני אני מאד אוהב רכב שלא נחנק שהוא נוסע היה לי ניסן מיקרה ידנית אחלה רכב אבל מאד קטן וקשה לסחוב איתו ועוד דבר יש לי הרבה טיולים שאני יוצא לצפון ואני סוחב חצי בית

אה לא הבנתי ככה שזה השאלה 

בשאלה שלי אני היתכוונתי לשאול אם הוא אמין 

רציתי לדעת אם הקלאץ שלו מיוחד כי אין הרבה דגמים כאלה או שזה קלאץ שמתאים לכמה סוגי רכבים ולא מביאים לפי דגם כי ממש אין הרבה על הכביש 

• מעניין 1
פורסם (נערך)

בגדול קלאצ' תקין ונהיגה נכונה יכול למשוך להרבה שנים כך שאם זה החשד העיקרי ובבדיקה יוצא תקין לא הייתי פוסל את הרכב, כי כל שאר החלפים זמינים ותואמים לדגם האוטומטי.

סביר גם שיש במוסכי היבואן כמה קיטים כאלו.

מכיר מכונאי מבוגר שנוסע על אותו קלאצ' 30 שנה.

עריכה אחרונה על ידי PASHUT

משתדל לעזור

פורסם
לפני 15 שעות, yosefW כתב:

בשאלה שלי אני היתכוונתי לשאול אם הוא אמין 

רציתי לדעת אם הקלאץ שלו מיוחד כי אין הרבה דגמים כאלה או שזה קלאץ שמתאים לכמה סוגי רכבים ולא מביאים לפי דגם כי ממש אין הרבה על הכביש

האאוטלנדר רכב אמין בגרסה האוטומטית אז אני מניח שהידנית לא נופלת ממנה אלא מתעלה עליה. גיר ידני זה עניין מאוד אמין. אבל עם בלאי ובשלב מסויים דורש החלפת קלאצ'. זה לא נחשב תיקון אלא תחזוקה, אף שהעלות יכולה להיות משמעותית.

טלפון אחד למוסך מתמחה או מוסך כללי שמוכן לבדוק מול ספקי החלפים ייתן לך תשובה.

מחסור בקלאצ' בשוק נראית לי בעיה פתירה. אם אין בשוק אז להזמין מראש זו אופציה מצויינת בהנחה שאתה יודע שתחליף מתישהו (זה נכון אם הצפי הוא להחזיק למספר שנים).

רכשתי בעבר פוקוס דור 1 ידנית. לא היו הרבה כאלו על הכביש. קניתי עם בעיה בגיר (חריקות, כנראה בגלל תאונה) שאפשר היה לנהוג איתה. אבל לפני שקניתי ביררתי לגבי מצאי והסתבר שעל אף שיש מעט כאלו על הכביש ניתן להשיג מפירוק. אמנם זה לא כמו רדיאטור לקורולה אבל מסתדרים. בהמשך ביקשתי מהמוסכניק שיזמין והוחלף הגיר.

אל תשכח גם שמוסכניק יכול להגיד לך האם לקלאצ' יש עוד חיים. קלאצ' לא מת ככה פתאום (כל עוד עירניים). אז החשש להתקע עם רכב עד להחלפת הקלאצ' נראה לי די זניח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...