Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי
יש לי הוראת קבע של תרומה של סכום נאה בחודש לגמח השכונתי
תמיד התעצלתי לבקש החזרי מס למרות שלעמותה יש סעיף 46, כי הפרוצדורה היתה מסובכת, ניסיתי כמה פעמים ושלחו אותי הביתה להשלים חוסרים וכו'
לפני סוף השנה  קיבלתי סמס מהמדינה שאני יכול לבקש החזרים על שנת 2019 עד סוף 25, בגלל שעברו לשלוח את הקבלות באימייל ואפשר להגיש טופס מקוון, הגשתי בקשה לקבלת החזרים, על שנת 2019

היום קיבלתי מכתב ממס הכנסה, עשינו לך שומת מס לשנת 2019 ואתה חייב למדינה 35000 ש"ח לתשלום מיידי
גם אני וגם אישתי שכירים ואין לנו הכנסות מעבודה נוספת.

אין לי שום מושג על מה ולמה החישובים,
מה עושים??????

פורסם (נערך)

כן..הצאט

הוא גם ילווה לך כספים לכסות את ה"חוב" ?

כנראה שלא

כאמור גש לבעל מקצוע ותן להם לעשות מה שהם יודעים

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

לפעמים בינה מלאכותית יודעת הרבה יותר טוב מה לעשות, כי היא מאחדת את הידע והנסיון של מאות 'בעלי מקצוע' עם סיפורי רקע והתמחות שונים. מה שכן, הייתי ממליץ להתייעץ עם כלי קצת יותר רציני מ-GPT, כמו גרוק או ג'מיני - ולסנתז את התשובות ביניהם. 

גם אם ה-AI לא יפתור את כל הבעיות, הוא בוודאי יצייד אותך בכלים ובסיס ידע רחב יותר ע"מ להתייעץ עם אותו 'בעל מקצוע' בהמשך ולהבין עד כמה באמת ניתן לסמוך עליו. לצערי, זה שיש למישהו דיפלומה או שהוא משלם בזמן את דמי המנוי ללשכה מקצועית עוד לא הופך אותו לבר סמכא או לנותן שירות טוב, והיכולת להשתמש בבינה מלאכותית במינון הנכון מאזנת מאד את הכוח בינו לבין הקליינט בסיטואציות מסוג זה. 

תשלומי מס הם בד"כ לא עניין דחוף, כך שיש זמן לנסות גם את המסלול הזה וגם חלופות אחרות בהמשך אם מסתבכים. לטוב ולרע, זה יכול להימשך חודשים או שנים - העיקר לא להילחץ ולעשות שטויות.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, nglancer כתב:

גם אני וגם אישתי שכירים ואין לנו הכנסות מעבודה נוספת

אין לכם הכנסות נוספות? דירה להשקעה? תיק השקעות? וכו׳..

אם ההכנסות הן רק משכר, קח את טפסי ה106 של 2019 שלך ושל אשתך ואת הקבלות על התרומות וגש לפקיד השומה באיזור שלך. מהנסיון שלי הם בדרך כלל נחמדים מאוד ונכונים לסייע ככל שהם יכולים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 42 דקות, Derish כתב:

תשלומי מס הם בד"כ לא עניין דחוף, כך שיש זמן לנסות גם את המסלול הזה וגם חלופות אחרות בהמשך אם מסתבכים. לטוב ולרע, זה יכול להימשך חודשים או שנים - העיקר לא להילחץ ולעשות שטויות.

ריביות נשך וקנסות על איחורים. אם באמת מגיע להם 35 תוך חודשיים זה יהיה בסביבות ה 40.

יועץ מס ואתמול.

• רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב שלא אמרת שזה נכתב בדם... 😏

פאניקה היא אף פעם לא הפתרון. ידע זה כוח. אני לא אומר עכשיו לחכות חצי שנה מתוך פרינציפ, אבל כמה ימים של שיעורי בית והערכת מצב לפני שרצים ל'מומחה' לא יזיקו. 

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

מהנסיון שלי הם בדרך כלל נחמדים מאוד ונכונים לסייע ככל שהם יכולים.

גם מהניסיון שלי. המכתבים של מס הכנסה נוטים להיראות מאיימים כאלה, כמו כל דבר שקשור בכסף, אבל באופן מעשי בסניפים הפקידים באים בכוונה טובה ומאוד משתדלים לעזור. זאת ללא ספק מדיניות, לפחות עם שכירים.

לפני שעה, Derish כתב:

בול

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן, זה הכי פשוט, מהיר וזול (חינם).

כמובן בהנחה שהפרטים נכונים ואין איזו הכנסה שלא נאמרה פה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא ידרשו ממך שקל בלי הסבר. אין במכתב חישוב מס? האם יש חישוב מס נפרד וחישוב משותף שלך ושל אישתך? ההפרש בין שתי צורות החישוב יכול להיות גדול, ואז אמורים לחשב לטובתך. האם ב-2019 כבר היית נשוי?

נסה לבדוק האם במכתב שקיבלת, או בדף האישי באתר רשות המיסים, יש הסבר.

וכפי שכבר נאמר - מיסים זה עניין לבעלי מקצוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זול וזוגלובק - שניהם מתחילים ב ז' בשניהם מקבלים נקניק.

אל תמשיך לבד, כי אין לך מושג מה אתה עושה. 

גש לרו"ח שיסייע לך. אין בכלל שאלה. ניסית לבד וקיבלת צינור. 

תשלם לאיש מקצוע שיסייע לך לפתור את הבעיה שיצרת לבד. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דריש,

קיבלת מהם פעם דרישת חוב שהתבררה כמוצדקת?

אחרי שתקבל ותשלם עשרות אלפי שקלים יותר מהמקורית רק בגלל זמן אתה תבין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...