Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

בערך אחת לשבוע הרכב שלי -סקודה פאביה 2011 אוטומטית - לא מניעה ולוקח לה בערך עשר דקות ומספר נסיונות עד שמניעה מחדש. אני כמעט בטוחה שיש רעש של הנעה כשמניעה אבל כאילו לא מחזיק עד סוף הסטרטר והרכב לא יורד מהנעה.. ואז נדלקת נורת epc יחד עם נורת ההנעה. פתחנו ונראה שהמצערת נקייה (רק שיש בה סדק קטנטן מצרפת סרטון)

אשמח לשמוע מה אתם חושבים שהבעיה ושכדאי לעשות! תודה לכם

https://youtu.be/Mbq2UWPo53U?si=agAL7_QPkGDo40cq

פורסם

תלכי למוסך שיעשו חיבור לסורק תקלות (OBD2): גשי למוסך או למישהו שיש לו סורק. הקוד יגיד לך בדיוק אם מדובר בחיישן קראנק, חיישן אוויר או בעיה במצערת, גם אם נקיה יתכן בה בעיה חשמלית.

מציין שבפוקוס בעבר שמעתי על בעיות הנעה עקב חיישן אויר או משאבת דלק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

משתדל לעזור

פורסם

זה קורה במצב מסויים די קבוע- או "כללי"?

נניח שביום שבו זה לא מניע זה בדיוק היום שאת נמצאת במקום ספציפי למשל, או שזה רנדומלי לגמרי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, inbar214 כתב:

אני כמעט בטוחה שיש רעש של הנעה כשמניעה אבל כאילו לא מחזיק עד סוף הסטרטר והרכב לא יורד מהנעה.. ואז נדלקת נורת epc יחד עם נורת ההנעה

תעלי בבקשה סירטון עם קול בזמן ניסיונות ההתנעה

פורסם (נערך)

הימור שלי 
תנסי להניע עם מפתח חלופי יכול להיות שזה בעיה עם האימובילייזר

אחרת חייבים לחבר לסורק תקלות (הימור פחות מושכל שלי עניין של שילוב פלאגים כויל וחוטי הצתה)

שוב הכל הימורים כל עוד לא מחברים סורק
אבל עניין האימובליזייר מרגיש לי נכון בגלל ההנעה והכיבוי מיידי

יתרה הייתי בודק גם את המצבר ומחבר אותו "למחשב מצברים" שם מפוצץ אבל בכל חנות מצברים יש יכול להיות שהמתח הנמוך משגע טיפה את האימובלייזר אם יש בעיית מתח

לסיכום לדעתי (תחושה באוויר ללא קוד תקלה) אולי האימובלייזר עצמו לא בסדר הן מבחינת מפתח לא תקין והן מבחינת מצבר חלש
ואחרי זה אולי מערכת הצתה

מפתח חלופי ובדיקת מצבר אפשר לעשות חינם בכל מקום לעומת מוסך שדורש יותר זמן וכסף (אולי לבדיקה)

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...