Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו X3 2014

SurfHigh

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי באקזמפלר שבכותרת, שוקל לקנות במטרה להנות מאיכות גרמנית.

מנוע  2.0 טורבו, 184 סוסים, רמת גימור LUXURY.

תוצרת ארה"ב, לא גרמניה. 

115,000 ק"מ, לא הרבה יחסית לשנתון.

הרכב יד 3, בעלים קודמים 02 (מפורסם ביד 2 כיד 2).

דוח סליקה נקי.

הסטוריית טיפולים עדיין לא ראיתי.

מראה שמאלית לא מתקפלת בנעילה.

יש לדגם בעיות ידועות? 

דברים לשים לב אליהם?

בהנחה ואין בעיות מיוחדות, מה לדעתכם מחיר הגיוני? 

עד כמה הכיסים שלי צריכים להיות עמוקים בשביל אחזקה שוטפת לפי הספר? 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בעיקרון זה מנוע לא רע ביסודו , צריך לבדוק שטופל היטב עם חלפים איכותיים ושמן בתקן. כמובן שכמו כל רכב כדאי לבדוק את הצנרת מים ואת כל צינורות הפלסטיק אחר בלאי ונזילות כנ״ל גם אחרי נזילות שמן ולבצע יישור קו. 

כדאי לוודא שאין רעשים חריגים מהמנוע והשרשרת שלו. מעבר לזה כמובן אחזקת ב.מ.וו זה אומר ביטוח יקר וחלפים מתבלים יקרים ברמת רכבי יוקרה 

פורסם
לפני 18 שעות, SurfHigh כתב:

נתקלתי באקזמפלר שבכותרת, שוקל לקנות במטרה להנות מאיכות גרמנית.

מאז שהוא ברח עם הלגה, הֵר פליק כבר לא עושה ביקורים במפעלי המכוניות בגרמניה ויורה בחצר האחורית בפועלים סוררים.

תוצרת ארה"ב, לא גרמניה. 

הֵר פליק אף פעם לא סייר במפעלים באמריקה. אתה סותר את עצמך...

הרכב יד 3, בעלים קודמים 02 (מפורסם ביד 2 כיד 2).

לדעתי, מי שמעגל פינות בנושא אחד מעגל פינות גם בנושאים אחרים ולכן הייתי בודק אותו ואת הרכב בדיקה יותר מעמיקה.

בהנחה ואין בעיות מיוחדות, מה לדעתכם מחיר הגיוני? 

כמה שאתה מוכן לשלם... יש גם מחירונים שיתנו לך סדר גודל.

זה בימר, לא מזדה 3. תמצא מוסך טוב באזורך ותברר עלויות טיפולים.

בפנים

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

החזקתי כזה 2013 כמה שנים טובות ולגרושתי היה 2012 ( היו תאומים זהים)עד לפני שנה וחצי החזיקה בו עוד כשהיינו נשואים כ 9 שנים.

מרווח שקט זריז, גיר הילוכים חלק 8 הילוכים עם אפשרות להעברת הילוכים ידנית.  הרכב נוח ברמה גבוהה אבל לא

שקט כמצופה מבמוו בסדרה הזו, הייתי מצפה לנסיעה יותר שקטה מרכב שכזה ופה הוא נופל בשבילי, עדיין יותר שקט

מהרבה רכבים , אבל מרכבים שבקטגוריה שלו ובמחיר שלו , זה המקום שאני התאכזבתי ממנו.

שלי היה משופר קל עם תוכנה וצמיגים רחבים וגנטיים גדולים מהמקור, אמינות גבוהה ולמעט דברים קטנים וזניחים.

לא הרבה קלקולים, אבל כשמזדקן הוא מתחיל לשבור והרבה כסף הוא יכול להוציא עד שאתה כבר מתייאש.

היא החזיקה בו ללא תקלות כמעט כרכב מקורי עם החלפות צמיגים בלבד ראוי לציון האמינות הטובה שלו.

שלי היה רכב של זוג מבוגרים שלא טיפל ברכב והדרך לטורבו חדש ב 10 אלף הגיע מהר אחרי הקנייה.

שלה התחיל לעשות בעיות אחרי  140 אלף קמ וגם שם הטורבו נגמר קודם ואחריו כבר מנוע שנגמר. אבל שירת

אותנו כמשפחה יפה מאוד ואמינות ראויה עד לסוף המר שבו הוא נמכר בנזיד עדשים ומקולקל כמובן.

בדלק הוא בסדר גמור 8.5 ליטר לקמ בנסיעה עירונית של פקקים ו 1 ל 14 מחוץ לעיר.

לבדוק אם הרכב טופל קבוע אחרת צצות בעיות.   מחלות יש, הקולר של הטורבו נסדק בגלל שעשוי מפלסטיק.

וצינור לרדיאטור נסדק גם כמחלה כרונית, אצלי ואצלה הוחלפו ונקנו מחברה חיצונית קוראנית שיצרה את שני

המחלות שלה הרכב.   גם לך זה יקרה במוקדם או מאוחר.... בעיה ידועה במנוע N20 עם 184 כס.  שניהם היו

מהדגם הזה ולא 240 כס.  אצל שנינו התקנתי תוכנה אצלה הייתה תוכנה רגועה אצלי בסביבות 280 כס.

הרכב היה משגר את עצמו ב 6 שניות ל 100

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 17.2.2026 בשעה 23:11, nissan1211 כתב:

בעיקרון זה מנוע לא רע ביסודו

בעיקרון הN20 זה מנוע רע מיסודו. בעיות עם מערכת הטיימינג והטורבו בשני גירסאותיו, גם עם ה184 וגם עם ה245 כ"ס.

אם N20 אז מומלץ אחרי 2015 שפתרו את הבעיות שלו.

אני מאוד אוהב את הרכב הזה, אבל בכוונה רכשתי 2011 עם מנוע N52 שש צילינדר אטמוספרי. צריכת דלק גבוהה אבל אחד המנועים המוצלחים ביותר של BMW.

בתאריך 17.2.2026 בשעה 16:32, SurfHigh כתב:

לאיזה רכב אתה רגיל היום? טיפולים רגילים זאת לא בעיה, היקר זה הצמיגים.

קח בחשבון יישור קו אחרי הקניה, החלפת כל זרועות המתלה הקדמי ו4 בולמי זעזועים, שמן גיר עם אגן שמן חדש, החלפת שמנים בדיפרנציאלים.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה לכולם, החלטתי לרדת מהאקסמפלר הספציפי הזה, ואולי מהדגם בכלל.

זה כנראה מסוג הרכבים שצריך לקנות מפדנט. 

חשבתי שאולי יש כאן הזדמנות להנות מאיכות הרכבה (פחות מיוקרה) ברמה גבוהה והרגשת פרימיום בסלון במחיר הגיוני. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעה, SurfHigh כתב:

זה כנראה מסוג הרכבים שצריך לקנות מפדנט. 

נראה לי שאתה צודק לגבי המוכר.

כמו כן אני חושב שזה מתאים רק לקונים מסויימים. כאלו שבקיאים בתחום ויודעים למה הם נכנסים. יש להם מוסך שהם בקשר טוב איתו ומכיר את הרכב. או ערוכים לבירורים קפדניים.

גם אם זה רכב אמין יחסית, צריך סיבה מאוד טובה לקנות BMW בת 12. ולא נראה שיש לך כזו סיבה...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...