Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי
אשמח ממש לעזרתכם
וורסו 2013  כ170000 ק"מ
פניתי למוסך בעקבות נורת שנדלקה ובעקבות תחושה של מעבר הילוכים לא חלק. בבדיקת מחשב נמצאו תקלות שמצביעות על הגיר, ולכן שלח אותי למכון גירים.
בינתיים נוצרה גם תופעה שהרכב נכנס ל"מצב חירום" מדי פעם שמגביל את מהירות הנסיעה וההילוכים.
בעל מכון הגירים השאיר לי הודעה שאכן יש צורך בהחלפת הגיר, אבל ישנה בעיית תקשורת שהוא לא ערב שתיפתר בעקבות החלפת הגיר וההחלטה שלי... החלפתי גיר.. חושב שהתופעה של המעבר הקשה בהילוכים נפתר. אבל בעיות החשמל/ תקשורת נשארו, ואתם גם הכניסה של הרכב למצב של הגבלת המהירות.
בעל מכון הגירים כיסה את עצמו ולמפרע אני מבין שהייתי צריך לסרב להחלפה לפני שאני מטפל בבעיות התקשורת, אבל זה כבר אחרי...
וכאן בעצם הבעיה הנוכחית, תחושה שאף אחד לא רוצה לקחת על עצמו את הטיפול ברכב... "דיאגנוזה, זמן, מורכב" לא מבין בזה.
ממש אשמח להמלצה מה עליי לעשות עכשיו ולאן כדאי לי לפנות ולצאת בעלות סבירה ששווה את ההשקעה ביחס לשווי הרכב.
מצרף צילום של קודי התקלה הנוכחיים ששלח לי בעל מכון הגירים
תודה מראש🙏

1 copy.jpg

2copy.jpg

פורסם

נראה שיש די הרבה מידע ברשת על U011B ו-P1047. הנה דוגמה: 

אולי מגע רופף ליחידה כפי שהוא מראה מדקה 8:00. תבצע.

תכיר קצת יותר את הנושא (גוגל).

Check Power: Inspect the power supply and ground wires to the Valvematic actuator, which is typically located on top of the engine.

Communication Line: Inspect the CAN bus communication lines between the ECM and the actuator.

Actuator Replacement: If wiring is fine, the Valvematic actuator itself may need replacement,

פורסם
לפני 5 שעות, גולדן191 כתב:

יש לך מולטימטר לבדוק מתח מצבר? בן כמה המצבר? יש קורוזיה על המינוס? 

תודה!

אין לי,  למיטב זכרוני מצבר בן פחות מ3

לפני 4 שעות, mcaspi כתב:

נראה שיש די הרבה מידע ברשת על U011B ו-P1047. הנה דוגמה: 

אולי מגע רופף ליחידה כפי שהוא מראה מדקה 8:00. תבצע.

תכיר קצת יותר את הנושא (גוגל).

Check Power: Inspect the power supply and ground wires to the Valvematic actuator, which is typically located on top of the engine.

Communication Line: Inspect the CAN bus communication lines between the ECM and the actuator.

Actuator Replacement: If wiring is fine, the Valvematic actuator itself may need replacement,

תודה!

הסרטון היה נראה מבטיח, אבל יש לזה סרטון המשך.. 😒

https://www.youtube.com/watch?v=xTLqI_l99sE

לפני 4 שעות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

תודה!

ראש העין

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...