Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, Doron_Z כתב:

זה פלאג אין. בכל אופן מה נורא כל כך ב MG? לא קשורים בשום צורה ל PSA ואולי אני בור אבל לא חשבתי שיש שם בעיות של אמינות. על הצ׳רי שמעתי הרבה סיפורים לא על MG.

לא מכיר את הדגם המדובר, אבל במנוע 1.0 טורבו של mg (שהיה בzs, למיטב זכרוני) היו לא מעט בעיות. 

• מעניין 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
בתאריך 8.2.2026 בשעה 19:55, mottioh כתב:

תודה רבה על התגובה.

פגעת בדיוק בדגמים.

אני ממש לא רוצה את ה mg, רוצה לשבור את החתונה הקטולית הזו, אבל מצד שני 30 אלף שקל פחות, זה מכה לא קלה בכנף.

לא הצלחתי למכור את הרכב באופן פרטי, שנה שלמה, מתעניינים בודדים.

בהנחה הדגם המוצע הוא פלאג-אין, והתמורה עבור ה״נבלה״ שלך (בלי להעליב, היא לא פנינה בשוק המשומשות) בסכום שנקרא לו סביר. 

אני בהחלט הייתי לוקח. נכון, זה אותו יבואן אבל לא אותו יצרן ולא אותה קבוצה (סטלנטיס) אבל מעבר לתלונות על הדגמים הראשונים שנכנסו לשוק עם מנוע ה 1.0 ליטר, יש מעט מאד תלונות (לא על המנועים) אם בכלל על הדגמים מהשנה האחרונה.

לצערי,ככל שאני יודע, אין אף יבואן שנותן שירות ללא רבב/למופת. אם זה בהנחות (שאין) או בשירות בתקופת האחריות, תמיד יש נקודות בהן קשה לקבל מענה ראוי אצל כולם, ללא יוצא מן הכלל.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...