Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם .

ברשותי סיטרואן c4 spacetourer בת 5, שגמעה 75 אלף ק"מ.
היא בעלת מנוע פיורטק 1.2
החלפתי רצועה מיוזמתי ב 44,000 ק"מ.
האוטו כבר התחיל לאכול שמן בין טיפולים.
אני עומד בפני טיפול שכולל רצועה, ברקסים וציריות - ומעוניין להיפטר מהצרה הזו.
המחירון שלה הוא 74 אלף שקל.
בלובינסקי הוצע לי תמורת טרייד-אין לרכב חדש 64 אלף ש"ח - מחיר נחמד, אבל אני שוב ממשיך עם היבואן הזה.
חשבתי ללכת על הקיצון השני מבחינת אמינות ושמירת ערך - טויוטה אבל שם הציעו לי עליו 35 אלף ש"ח וגם זה אחרי לחץ מתון :-).
אני ממש מתלבט, בלובינסקי מוצע לי רכב היברידי, 7 מקומות (אני זקוק לכזה בתדירות נמוכה), עם 7 שנות אחריות והתחייבות לטרייד אין עתידי במחיר מחרון, מודרני ו30 אלף שקל יותר, לעומת זאת בטויוטה אני מקבל רכב צפוף, עם אבזור נחות כמעט באותו מחיר ו 30 אלף שח פחות על התכשיט.

אשמח לרעיונות/ הארות והשגות.

עריכה אחרונה על ידי mottioh
פורסם (נערך)

אם תשים ידך עלפיגו 5008 7 מקומות דיזל 2.0 מהיבואן אתה תרוויח

או פיגו 3008 5 מקומות 

מנוע 2.0 דיזל מוצלח ויחסית מבוקש

השאלה אם יש אפשרות לעשות טרייד במחיר הזה עבור רכב משומש.

אולי עדיף לך למכור למרבה במחיר ולקנות רכב משומש פרטי שיתאים לך.

עריכה אחרונה על ידי Stavik
פורסם

7 שנים אחריות, לובינסקי ו-7 מקומות- זה רק ה-MG S9 ב-190-200 אלף 

לטויוטה אין 7 מקומות בטווח המחיר הזה, אז אני מניח שפותח השרשור מתכוון כניראה לקורולה קרוס או ראב 4. 

תיראה, לא סתם MG מציעים לך כזה מחיר על הסיטרואן שלך, זה לא שהם חיים בסרט לעומת טויוטה. הם יודעים טוב מאוד שזה זריקת כסף, אבל יש להם כניראה המון בשר ברכבי ה-MG לכן יש להם איך לממן את זה. אם אין לך צורך ממשי ביתרונות של ה-MG, הייתי בורח מהם כמו מאש. 

אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד אבל ליבואן יש היסטוריה לא מעטה עם הנחות מפליגות ב-0 קילומטר, מה שמוביל לאיבוד ערך משוגע מהרגיל לרכב שגם ככה מאובד לא מעט מהמחירון שלו. 

אני הייתי מנסה למכור לבד את הרכב כי 35 אלף זה באמת מחיר בדיחה ול-MG לא הייתי מתקרב. 

פורסם
לפני 13 דקות, davemustaine87 כתב:

7 שנים אחריות, לובינסקי ו-7 מקומות- זה רק ה-MG S9 ב-190-200 אלף 

לטויוטה אין 7 מקומות בטווח המחיר הזה, אז אני מניח שפותח השרשור מתכוון כניראה לקורולה קרוס או ראב 4. 

תיראה, לא סתם MG מציעים לך כזה מחיר על הסיטרואן שלך, זה לא שהם חיים בסרט לעומת טויוטה. הם יודעים טוב מאוד שזה זריקת כסף, אבל יש להם כניראה המון בשר ברכבי ה-MG לכן יש להם איך לממן את זה. אם אין לך צורך ממשי ביתרונות של ה-MG, הייתי בורח מהם כמו מאש. 

אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד אבל ליבואן יש היסטוריה לא מעטה עם הנחות מפליגות ב-0 קילומטר, מה שמוביל לאיבוד ערך משוגע מהרגיל לרכב שגם ככה מאובד לא מעט מהמחירון שלו. 

אני הייתי מנסה למכור לבד את הרכב כי 35 אלף זה באמת מחיר בדיחה ול-MG לא הייתי מתקרב. 

תודה רבה על התגובה.

פגעת בדיוק בדגמים.

אני ממש לא רוצה את ה mg, רוצה לשבור את החתונה הקטולית הזו, אבל מצד שני 30 אלף שקל פחות, זה מכה לא קלה בכנף.

לא הצלחתי למכור את הרכב באופן פרטי, שנה שלמה, מתעניינים בודדים.

פורסם

האמת שהצעת הטרייד לא רעה בכלל. אמנם אותו יבואן אבל רכב חשמלי עם מכלולים שונים לגמרי.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, mottioh כתב:

לא הצלחתי למכור את הרכב באופן פרטי, שנה שלמה, מתעניינים בודדים.

באיזה מחיר?

מניח שלא ניסית לרדת ל45-50

זה המחירים שהרכבים האלה נמכרים

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

אתה חבר פורום כמעט 20 שנה - ואפילו התייעצת לגבי קניית ה C4 לפני 5-6 שנים. למה אתה לא מפרסם אותו למכירה כאן?

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

היום ראיתי גם את המיצובישי outlander.
נתנו לי מחיר לא רע על הסיטרואן שלי (טוב יותר מטויוטה), הנחה נאה.
הרכב לא מרווח מאחור, וגם לא חסכוני בדלק.
האם הוא אכן אמין, האם אפשר להשוותו מול ה MG?

פורסם
בתאריך 9.2.2026 בשעה 00:12, om2 כתב:

באיזה מחיר?

מניח שלא ניסית לרדת ל45-50

זה המחירים שהרכבים האלה נמכרים

בדיוק. אני מניח שמה שנכתב כאן נכון.

זה לא שלובינסקי מעריכים את הרכב שלך ב 29 אלף יותר יותר מטויוטה. זו פשוט הנחה על הרכב החדש שהם מוכרים לך. וטויוטה לא בקטע של הנחות אז מציעים לך 35 שזה ריאלי לטרייד אין (הם הרי צריכים להרויח).

בתאריך 8.2.2026 בשעה 13:22, mottioh כתב:

אשמח לרעיונות/ הארות והשגות.

טרייד אין זה שירות שעולה כסף. אצל שני היבואנים. נסה למכור לבד במחיר שצויין כאן למעלה.

בתאריך 8.2.2026 בשעה 13:22, mottioh כתב:

לעומת זאת בטויוטה אני מקבל רכב צפוף, עם אבזור נחות כמעט באותו מחיר ו 30 אלף שח פחות על התכשיט.

אלו כללי הפורמט. טויוטה זה אמין ושומר ערך. לא מעבר. לא קונים את זה בשביל איכויות אבזור ניהוג וכו.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 8.2.2026 בשעה 20:05, yulianx כתב:

האמת שהצעת הטרייד לא רעה בכלל. אמנם אותו יבואן אבל רכב חשמלי עם מכלולים שונים לגמרי.

זה פלאג אין. בכל אופן מה נורא כל כך ב MG? לא קשורים בשום צורה ל PSA ואולי אני בור אבל לא חשבתי שיש שם בעיות של אמינות. על הצ׳רי שמעתי הרבה סיפורים לא על MG. 

על פניו לא נראה שפותח השרשור ימצא אופציה עדיפה בהתחשב בהצעה הנדיבה של הטרייד, בהנחה שמתעקש על רכב חדש ושה MG המדוברת קולעת לצרכים שלו כמובן.

פורסם

אבא שלי עם mg5 אין בעיות, עוד מישהו במשפחה עם mg4 בערך שנתיים כבר ואין בעיות.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מציעים דגם ספציפי בלבד?

חשבתי שבטרייד אין של לובינסקי, במסגרת הטבות הקניה של סיטרואן שלהם, מקבלים "קופון" בשווי מחירון ותקנה מהם מה שבא לך עם הנחת הקופון הזה...

או שמדובר פה במקרה פרטי, שלא קיבל את ההטבה הזו בזמן רכישת הרכב הנוכחי?

עריכה אחרונה על ידי gamken

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...