Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

להקדים נסיעה בבוקר זאת פריבילגיה לנטולי ילדים. משום מה שום צעיר/ה שאני מכיר לא מנצל את זה כמו שצריך, אולי קשה לקום בבוקר :)

אלמלא פיזור המסגרות הייתי קם כל יום ב-05:00.

בתקופת הלימודים בכלל הייתי ממתין לאב הבית שיפתח את הממסד...

זה לא מתאים לכל עבודה, לפעמים צריך סנכרון מסוים בצוות שמחייב חפיפה של שעות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 23 דקות, hans כתב:

משום מה שום צעיר/ה שאני מכיר לא מנצל את זה כמו שצריך, אולי קשה לקום בבוקר

צעירים נטולי ילדים מעדיפים לקום מאוחר וצאת מאוחר מהעבודה.

מי שמגיע מוקדם אלו בעיקר מי שהילדים שלו גדולים ולא צריכים אותו בבקרים ואז גם יוצאים מוקדם מהעבודה וזוכים לאחה״צ-ערב עם האישה והילדים הבוגרים (אם הם בבית).

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

לא בהכרח.

גם כשהייתי רווק, בא מוקדם ויוצא מוקדם. היו לי 5-6 שעות פנויות בערב. עבדתי קרוב ליחידת דיור ששכרתי.

גם בתור נשוי לפני הילד, העדפתי לקום בשעה סבירה ולחזור בשעה סבירה מהעבודה ולהשאיר לי כמה שעות פנויות בערב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

מנסיון של חבר טוב שגר ברמת גן ועובד בתל אביב, אתה צודק לגמרי. רובם ככה. אבל זה גם בגלל שלא נוח להגיע לתל אביב ב-9 בבוקר אלא עדיף ב-11 למי שעובד מהמשרד, לפחות בחלק מהימים.

אבל זה לא בהכרח אומר שכולם ככה. ואני מניח שבפריפריה זה גם לא תמיד עובד ככה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

זה תלוי איך אתה מגיע למשרד.

אם אתה מגיע ברכב זה נכון. בתחב"צ אין לך את הבעיות האלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

רק אם התחב״צ שלך מבוסס בלעדית על רכבות. לא לכולם יש מזל כזה.

אצלי טפו טפו רק רכבות ואופניים ועדיין הייתי מעדיף מוקדם. יקרה מתי שהוא...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 30 דקות, dorsht כתב:

לא בהכרח.

ברור שזה לא חוק מתמטי. אבל זו חלוקה גסה, ששמתי לב אליה לאורך השנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

במצב הנוכחי של עבודות בכביש, לא הייתי ממהר להחליף מקום עבודה כי לך תדע אם בהתחלה יהיה 20 דקות נסיעה אבל בום יש לך עבודות בכביש ואז נתקעת עם עבודה שמשלמת פחות אבל עדיין יש נסיעה ארוכה כמו בעבודה הנוכחית..

ובתור אחד שהיה קופץ בין עבודות רוב חייו הבוגרים, אני לא רואה סיבה מיוחדת לעבור עבודה אם אין שום שדרוג משמעותי בתנאים. יעני זה ממש צריך להיות שיפור רציני בין עבודה לעבודה בשביל לעבור אליה. ושיפור של נסועה יומית זה לא (יעני במקום 40 דקות, יורד ל20 דקות זה לא נחשב עבורי שדרוג בתנאים) בשבילי זה צריך להיות "להתגלגל מהמיטה לעבודה" [עבודה מהבית]. 

כאמור אני לא יודע מהחבר של פות"ש עובד אבל בתור אחד שעובד בעבודות מינימום רוב חייו. זה צריך להיות שדרוג אמיתי בשביל שזה ישתלם..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@saar5555 אני אשתף מניסיוני בגלל שהייתי במצב מאוד דומה ל"חבר" שלך. אחרי מעל עשר שנים באותה חברה חיפשתי שינוי והורדת לחץ. התחלתי במקום חדש קרוב לבית בהרבה. רק אחרי שהתחלתי המקום התגלה כמגעיל ומלא בטלנים. המנהל שלי שיקר לי בעיניים יותר מפעם אחת לפני ואחרי תחילת העבודה. 

אחרי חודש כבר התחלתי לחפש מקום חדש.

היום אני עובד במקום רחוק יותר. 35 דקות בבוקר ו- 50 בערב. אני יוצא מוקדם לפני הפקקים וחוזר עם עומס קבוע בשליש מהדרך בערך אבל אני עובד עם אנשים טובים, סביבה טכנולוגית, נכון שחזרתי לעבוד בלחץ (לא היסטרי אבל עדיין) ונכון שאני עושה מה שחשבתי שנמאס לי ממנו אבל טוב לי.

אין ממש מוסר השכל. תישאר באותו מקום אם יש לך תנאים כאלו טובים ועוד שנה תחשוב שוב.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 שעות, ArikB כתב:

תישאר באותו מקום אם יש לך תנאים כאלו טובים ועוד שנה תחשוב שוב.

ומה לגבי התסריט שככל שהזמן עובר יהיה יותר קשה לעבור? 

תודה רבה על התשובה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

מתאיין ע"י התסריט ההפוך של ככל שהזמן עובר יש מצב שיקרה משהו קיצוני לצד השלילי, שיכול למשל לגרום לפיטורים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 שעות, saar5555 כתב:

תלוי תחום.

בתוכנה נגיד זה נחשב פחות טוב, אלא אם כן אתה זז בין תפקידים או טכנולוגיות וכו'.

פורסם
לפני 6 שעות, saar5555 כתב:

אני לא מתחום ההוראה, אבל לפי הפרסומים ולפי מה שאני רואה אצל הבן שעדיין במע׳ החינוך, יש מחסור במורים ויש מחסור במורים שרוצים וגם מתאימים להיות רכזים, מנהלים וכו׳.

לא רואה איך זה משתנה דרסטית בשנים הקרובות ולכן אני חושב שעובד מנוסה ובעל כישורים בתחום ההוראה, יוכל לשנות מקום עבודה גם בשנים הקרובות. ואולי גם יהיה בפוזיציה לקבל תנאים משופרים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש עוד שיקול חשוב מאוד - אוכלוסיית התלמידים. צריך לבחור בית ר עם אוכלוסיית תלמידים שמתאימה לו. יש מי שיצטיין ויהנה עם המצטיינים, יש שדווקא יעשה עבודה טובה ומספקת עם אוכלוסיות מצוקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...