Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגון עריסה לX-Trail

מעבר לפיתרון נפתר ע"י hans,

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מחפש גגון עריסה לניסאן אקס טרייל, שנת 2024 (7 מקומות), להעמסת תיקים ומזוודות.

אין כרגע כלום מותקן על הגג (כמו שיצא מהחברה), אבל יש סאנרוף.

מחפשים גגון עריסה איכותי, כמה שיותר גדול, עמיד ושלא ישרוק.

יש מוצר מדף כלשהו שעונה על הדרישות? לחילופין, סדנה כלשהי שמכינה דברים כאלו ברמה גבוהה ובמחירים הגיוניים?

תודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
פורסם (נערך)

יש רצוי ויש מצוי.

אומנם לא רשמת תקציב.

אבל בקטע הזה "איכותי" ו "רמה גבוה" - זה יקר.

"כמה שיותר גדול" -  מייצר רעש.

דווקא יש בעברית כמה אתרים שמציעים   מבחר     מרשים.

לחלקם יש שירות התקנה וחלקם רק מספקים את החלקים.

הייתי ממליץ לפרק כל פעם שלא צריך.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה על התשובה.

כמובן שהגעתי לכאן אחרי חיפוש ופגשתי את האתרים האלו. העריסה של קרוס רוף נראית גנרית למדי, ומניסיון עם עריסות דומות (לפחות ויזואלית, לא יודע מה היה היצרן או הדגם ברכב שאני מכיר) - הן מייצרות רעשי רוח רציניים.

בסיבקס יש רק קורות ממה שראיתי אתמול והיום, ואנחנו מחפשים עריסה. אם הקורות הם הכרח בשביל העריסה - אז עדיף שיגיעו מאותו "הבית", בשביל התאמה מושלמת.

לא ציינתי את זה במקור, אבל הפוסט נפתח כדי לפנות לבעלי ניסיון עם עריסות שקטות או עם הרכב. לגבי תקציב - אנחנו לא באמת יודעים כמה זה אמור לעלות בשביל משהו טוב. אין רצון לשפוך על זה עשירייה, אבל גם לא לקנות משהו ב500 שקל ולהתאכזב ולהחליף. ועל כן, הפוסט.

• פיתרון
פורסם (נערך)

קורות הכרחיות בשביל עריסה. אתה לא חייב שהקורות יהיו מאותו יצרן. אתה כן חייב שהקורות יהיו לא-מרובעות. זה החלק הכי מרעיש, לא העריסה... הכי חשוב זה קיומו של קיט שמתאים בדיוק לרכב.

אם אתה לא רוצה רעשי רוח תשלם ל-thule וזהו...

אני התקנתי על ברלינגו ארוך את השילוב הזה:

https://www.theturtle.co.il/product/גגון-אלומיניום-לרכב-cruz-airo-1

+ עריסה שטוחה יחסית: 

https://www.theturtle.co.il/product/עריסת-אלומיניום-160x113-סמ

התקנתי כמה שיותר מאחור על הרכב (לוקסוס עם גג כל כך ארוך) כדי להפחית עוד יותר את הרעש.

בשורה התחתונה: יש רעש רוח (רעש לבן כללי) החל מ-90 קמ"ש שהולך ומתגבר עם הגברת המהירות, אבל בשום שלב לא נוצרת שריקה/זמזום מהסוג המחרפן.

20250820_085617~2.jpg

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...