Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה יש לי מערכת שמע עם יחידה DMH-Z5350BT של pioneer  ברכב הונדה סיוויק האטצ׳בק 2016 ויש תקלה כזו מוזרה שכל נסיעה אחרי זמן לא מוגדר זה יכול להיות 2 דקות ויכול להיות 20 אם אני שומע מוזיקה וגם אם לא המערכת משתגעת ומתחילה ללחוץ על דברים כמו mute או לחיצה על המיקרופון וכל מיני דברים כאלה בנוסף יש דבר שאני לא בטוח שקשור וזה זמזום תמידי שעולה ויורד תלוי בגז אשמח לעצתכם ואיפה אוכל לטפל בזה אצל מישהו מקצועי ואמין עדיף באיזור ירושלים, תודה

פורסם (נערך)

אני לא חושב שזה מבשר טובות לגבי מצב היחידה, אבל תבדוק אם יש אפשרות לאפס אותה איכשהו (אולי ניתוק מחשמל גם עושה זאת, לא בטוח) ומצד שני לוודא שחיבורי החשמל שלה תקינים והמתח יציב.

אם זו תקלת חומרה, זה לא משהו שממש מתקנים במערכות האלו לידיעתי (ולא בטוח שמשתלם לשלוח למעבדה לבדיקה). אם אין אחריות יותר על המוצר, תצטרך לחיות עם זה או להחליף.

לגבי הרעשים, בפוסט מלפני 4.5 שנים התייחסת לקיומו של מגבר. עדין קיים? התחלף? אם כן לאיזה?

כי זה משהו שאופייני במקרה כזה, ועוד בשילוב עם מערכת של פיוניר. בצע חיפוש לגבי רעשי אלטרנטור. שפע של מידע בפורום וברשת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

נראה כמו מגע רופף  , אפשר בלוח במערכת, גם הלחמה רופפת..או בחיבורי כבלי המערכת (חוטי המערכת).
הייתי מתחיל לבדוק - האם עבדו באזור מסויים ברכב, אולי הזיזו חיבורי כבלי חשמל וסאונד.
בודק כי כלל החיבורים למערכת תקינים וחזקים, לא קרועים או רופפים.

אם אתה לא מסתדר, גש למתקין מערכות סאונד והיתייעץ.לדעתי שווה לשלם, למתקינים יש ניסיון בבדיקה והבנת הבעיה.
ובעיקר בפירוק חלקי הפלסטיק למציאת הבעיה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לגבי המסך . טאצ דפוק

לגבי הזמימזומים / שריקות לפי גז

זה יכול להיות מהמון גרומים - יציאות rca של המסך לא טובות

Rca באיכות נמוכה

מגבר באיכות נמוכה

התקנה חובבנית

אם עושים הכל כמו שצריך אין שריקות. 

אני מתקין מאור יהודה אם תרצה לסדר הכל דבר איתי

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...