Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, חד אופן כתב:

למה ככה?

אתה בוחר תאריך ומקבל את זה מיד

האישור מגיע במייל לאחר התשלום בדיוק כמו אחר תשלום אגרת רישוי רגילה

image.thumb.png.4cf0445d591722db61de2f4856e7fcbc.png

זה מהניסיון שלי.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, חד אופן כתב:

מתי ניסית?

התמונה שהעליתי מהנסיון שלי...

הוא מתכוון שככה זה מתבצע

אתה משלם, מקבל רשיון במיידי, אבל כתוב לך "לתשומת לבך..." שאתה חייב לעשות טסט אחרת הרשיון לא בתוקף

פורסם
לפני 8 דקות, גולדן191 כתב:

אבל כתוב לך "לתשומת לבך..." שאתה חייב לעשות טסט אחרת הרשיון לא בתוקף

לא...זה רישון נסיעה  זמני למקרים שנתקעת בלי טסט מכל מיני סיבות ואתה רוצה להגיע בצורה חוקית לטסט או למוסך לטיפול לפני טסט אם צריך. 

לא צריך לבצע טסט בשביל שהרישיון הזמני יכנס לטוקף, זה כל הרעיון שלו לאפשר לנסוע בלי טסט לתקופה של 48 שעות.

הטופס הוא טוספ סטנדרטי עם הכיתוב הזה  אבל ספציפית לרישיון זמני הכיתוב לא רלוונטי.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Buki כתב:

לא...זה רישון נסיעה  זמני למקרים שנתקעת בלי טסט מכל מיני סיבות ואתה רוצה להגיע בצורה חוקית לטסט או למוסך לטיפול לפני טסט אם צריך. 

לא צריך לבצע טסט בשביל שהרישיון הזמני יכנס לטוקף, זה כל הרעיון שלו לאפשר לנסוע בלי טסט לתקופה של 48 שעות.

הטופס הוא טוספ סטנדרטי עם הכיתוב הזה  אבל ספציפית לרישיון זמני הכיתוב לא רלוונטי.

סליחה, פספסתי את הקטע שכתוב "מיוחד" למעלה בצד שמאל.

ולמטה 48 שעות.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 22 שעות, גולדן191 כתב:

נו עשית טסט אדון רונית חן ?

לשמחתי לא, ברגע האחרון ניצלתי על ידי אדם יקר, אני צריך להחליף גלגלים אחוריים  ולמלא שמן ואז לגשת 

כנראה אעשה את זה מחר 

• לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1

שברולט ספארק 22 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 15.12.2025 בשעה 08:10, Buki כתב:

יש פה בלבול וגם פותח השירשור טעה בזה כפי שניתן לראות. 

פעם עד לפני כ 15, היה לרכב חדש פטור מטסט בשנה הראשונה.

זאת אומרת קנית, לאחר שנה רק משלם אגרה ולא צריך טסט פיזית. 

בשלב מסויים כאמור לפני כ 15 שנה אחרי שהבינו שאחוז הנכשלים בטסט ברכב חדש בשנה השניה נמוך מאוד, החליטו שאפשר לוותר על הבדיקה ולתת עוד שנה. 

קנית, לאחר שנה משלם אגרה ולא צריך טסט פיזית. לאחר שנתיים גם משלם אגרה ולא צריך טטס פיזית. לאחר 3 שנים כבר צריך טסט פיזית. 

אנשים אומרים "פטור מטסט ל 3 שנים" אבל זה אם סופרים מיום עליה לכביש עד הטסט הראשון שצריך לעשות 

בפועל פטור משני טסטים. לאחר שנה ולאחר שנתיים.

כשהפטור בתוקף ברישיון הרכב מופיע כיתוב "רכב חדש פטור ממבחן שנתי". אם הכיתוב לא מופיע, חייב לבצע טסט פיזית. 

הרכב אצלו יד ראשונה לא עבר בעלות.

ובלי קשר, בשקט בשקט בתקופת הקורונה ביטלו את ההגבלה על העברת בעלות ללא טסט ולא החזירו אותה. כיום ניתן להעביר בעלות גם בלי טסט בתוקף. אבל כן חייב לשלם אגרה.

הפטור מטסט ל-3 שנים נכנס לפני 10 שנים ולא 15 שנה, והוא תקף רק לרכב פרטי בבעלות פרטית. רכב פרטי בבעלות חברה- פטור לשנתיים. שאר הסוגים עושים טסט כל שנה.

פורסם
בתאריך 5.1.2026 בשעה 06:45, 2pac כתב:

הפטור מטסט ל-3 שנים נכנס לפני 10 שנים ולא 15 שנה, והוא תקף רק לרכב פרטי בבעלות פרטית. רכב פרטי בבעלות חברה- פטור לשנתיים. שאר הסוגים עושים טסט כל שנה.

עברתי טסט היום 

• רעיון טוב! 2

שברולט ספארק 22 

פורסם

האם ניגשת עם הטופס שרשום עליו בתוקף עד 26/03/2026?

אם כן, חבל כי בעוד חודשיים צריך טסט שוב. 

אם שכבר הייתה לך אפשרות להוציא טופס של השנה הבאה עם תוקף עד 26/03/2027 וניגשת איתו?

פורסם
לפני 23 דקות, Buki כתב:

האם ניגשת עם הטופס שרשום עליו בתוקף עד 26/03/2026?

אם כן, חבל כי בעוד חודשיים צריך טסט שוב. 

אם שכבר הייתה לך אפשרות להוציא טופס של השנה הבאה עם תוקף עד 26/03/2027 וניגשת איתו?

לא ראיתי שהייתה אופציה כזאת זה אפשר לאחר הטסט?

בני בליעל פגעו בי ברכב ולא לוקחים אחריות אני צריך לבחור בין סיכון ללכת למשפט או להפעיל פוליסה 

שברולט ספארק 22 

פורסם

אם ניגשת עם הטופס שרשום עליו תוקף עד 26/03/2026 אז כמה שבועות לפיו התאריך הזה תצטרך לעשות טסט שוב שיהיה בתוקף עד 26/03/2027. 

לא משנה, העיקר את עם טסט עכשיו. 

לגבי הפגיעה ברכב לא הבנתי כלום, זה קשור לטסט?

מה בדיוק הסיפור?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 17 דקות, Buki כתב:

אם ניגשת עם הטופס שרשום עליו תוקף עד 26/03/2026 אז כמה שבועות לפיו התאריך הזה תצטרך לעשות טסט שוב שיהיה בתוקף עד 26/03/2027. 

לא משנה, העיקר את עם טסט עכשיו. 

לגבי הפגיעה ברכב לא הבנתי כלום, זה קשור לטסט?

מה בדיוק הסיפור?

חניתי בעבודה ושסיימתי ראיתי פתק על החלון, רכב פגע לי ברכב חזק בשלדה ובפח ולא השאיר פרטים, עדה שהייתה במקום ראתה איך פגעו בי ומה התרחש מוכנה לחתום תצהיר ולהעיד

חלק אומרים ככה חלק אומרים אחרת

אני אישית לא מעוניין להפעיל ביטוח

אומרים כי יש לי עדה אמינה אז זה סגור 

אבל בבית משפט כולם נוכלים וגנבים אז אני פוחד ושוקל להפעיל פוליסה ולאכול אותה עם התייקרות 

שברולט ספארק 22 

פורסם

או קי, מציע שתפתח על זה שירשור בפורום משפטי כיוון שזה לא קשור לטסט, תקבל המלצות ממוקדות יותר וזה לא ייצא מבולגן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

התאריך הבא שניתן יהיה לגשת למבחן של עד 26.3.27 הוא בעוד 60 ימים מתאריך המבחן שנחתם היום = לא לפני ה-7.3.26.

קיימת חסימה אוטומטית במחשבי מכון הרישוי, אלא אם מתקשרים ל-5678* ומבקשים לשחרר את החסימה.

• מעניין 2

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה לא יודעתי, תודה. 

בכל מקרה הוא איחר לטסט ב 10 חודשים, אם היה מושך עוד פחות משבועיים עד 26.1 יכל כבר לעבור טסט עד 2027 ולא היה צריך לעשות את הטסט הנוסף במרץ.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...