Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עומד להיפרד מרנו פלואנס דיזל ששירתה אותי נאמנה קרוב ל-9 שנים

מחפש רכב (חדש) לנסועה שנתית של 20-25K ק״מ, שיהיה נוח עם בידוד רעשים טוב, מאובזר ומוניטין אמינות. אני מתכוון להחזיק ברכב שנים רבות. 

התנאים הנ״ל די כיוונו אותי ליונדאי סונטה, אבל אני חונה ברחוב עמוס לרוב וכבר היום זה מקשה עליי למצוא חנייה עם ספינת המדבר (כלומר, הפלואנס הנוכחית) ומנסה להבין האם קיים רכב קומפקטי יותר שעונה על הדרישות הנ״ל.

עוד מינוס לסונטה הוא שבנסיעת המבחן שעשיתי המושבים די נוקשים (בעוד שהמושבים של הפלואנס מאד נוחים לי), אבל מכל שאר הבחינות אהבתי מאד. 

אודה להכוונתכם,

תודה!

פורסם

לא ציינת תקציב,  אבל אני מציע לבדוק דגמים מאובזרים של טויוטה C-HR מ-2020 ומעלה, קורולה האצ'בק גם יכולה להיות אופציה. שתיהן חסכוניות ואמינות, ה-CHR קצת פחות רועש.

פורסם

היי, תודה על המענה

התקציב הוא לכל היותר המחיר של סונטה חדשה, סביב 230K, כמובן שמעדיף פחות :)

ברור לי שטויוטה זה אמינות, אבל מבחינת נוחות ובידוד רעשים זה כנראה פחות הרכב בשבילי. 

פורסם
לפני 10 שעות, Mike808 כתב:

אם כבר לקסוס אז הייתי מנסה UX. בידוד רעשים מעולה ונוחות נסיעה טובה. 

לפני 21 שעות, טרט כתב:

אולי לקסוס LBX תענה על הדרישות 

הצעות מעניינות תודה! האמת שלא חשבתי לבדוק את לקסוס כשהתחלתי לחפש.

לגבי ה-UX, ממה שאני רואה באתר של לקסוס, הגרסה הבסיסית מתחילה סביב 250 אלף (עוד לפני אגרת רישוי ותוספת של 5000 ש״ח (?!) על צבע מטאלי) כך שזה כבר רחוק מהתקציב שלי

LBX גם כבר עוברת את התקציב ברמת הגימור הגבוהה, כשמבחינתי התמורה נמוכה יותר

שוב תודה על ההצעות

קיוויתי שמישהו יאיר את עיניי באפשרות בתקציב של 150-200K שיענה על הדרישות, אבל כנראה שאני לא בכיוון 😕

אולי צריך לחשוב גם בכיוון של יד2, העניין הוא שאני מעדיף לקנות רכב לשנים רבות וזו אפשרות שקצת מלחיצה אותי

פורסם

לא ציינת שאתה מחפש רק חדש, ויש לא מעט אופציות מעניינות בשוק המשומשות. נסה להעיף מבט בסלקט של לקסוס, אולי תמצא שם משהו שיתאים לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...