Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור של הקולר

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

הצינור של הקולר יש לו קצת ירוקת.

הראיתי למוסכני'ק לא מתרגש מידי .אמר אני יכול להחליף ניראה לי צריך לחזק אותו. אבל אם אם אני אפתח והקולר יתפורר אז אין לי קולר והואטו מושבת. תבוא עוד שנה לטיפול ניראה את זה.

מה אומרים ללכת למוסך אחר זה דבר דחוף?

ומה ההבדל אם זה רק צינור או גם להחליף את הקולר? אני שואל אחרי עבודה לא כמו שהחליפו לי רצועה זה שטויות 100 שקל  ואחכ בחשבון ועם עבודה 250.

אשמח לשמוע על מוסך ישר ואמין בירושליים

תודה למבינים

פורסם

שמע אני חדש בתחום הזה..לא חשבתי לצלם את זבאתי לקנות את הרכב עשיתי לו בדיקה לפני קנייה ,הבודק קרא לי מתחת למעלית הזאת בוא לפה תראה את זה האיר לי עם הפנס אתה רואה את הסימני ירוקת האלה על הצינור זה לא תקין חשש לרטיבות נזילה (אין נזילה הוא רק אמר לי חשש) ,  ישר הלכתי איתו למוסך קרוב שאני לא מכיר ולא המוכר . אמר לי תראה אני יכול להוציא את הצינור אבל אם אין לי קולר והוא מתפורר.. וציפיתי שיגיד כמה עולה שאני אתחלק איתו  והוא החליט המוסך להציג את זה שזה בקטנה  זה לא כזה נורא תעשה את זה בטיפול עשרת אלפים ועל זה לא מפילים רכב וככה זה נמרח ונאבד..קניתי את הרכב ואני לא יודע אם להאמין לו שזה שטויות אפשר לנסוע ככה רגיל או שגם נגיד אני יבוא לטיפול עשר אלף וכי יהיה לו קולר ליתר ביטחון ?! ולא ישבתי לו על הראש טוב כמה עולה זזה רק צינור או רק  קולר.

בקיצר מה לעשות? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...