Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני נוסע ברכב הזה יותר מ3 שנים מעל 70 אלף קילומטר בסך הכל מבסוט אבל הגיע היום שהגיר התחיל לזייף... לפני כחודשיים עשיתי טיפול לרכב כולל פילטר סולר (אמנם לא קשור) ומאז הגיר התחיל להיסחב יותר, לא תמיד מורגש אבל כן יש ומרגישים שינוי בפרט שקרה לי בערך 5 פעמים מאז, בעליות קצת קשות החלקה בהילוך שני.

קודם כל מה לדעתכם הבעיה שמן גיר נראה לי מעולם לא הוחלף ולגבי קלאץ׳ אין לי מושג, מקווה שלא חלילה משהו מורכב יותר

חבר טוב מכונאי המליץ לי ללכת לקובי גירים בבית שמש (אני ירושלמי) אבל אני רוצה ללכת עם טיפה ידע שלא יתפרו אותי סתם (אברך קצת קשה להיפרד מכסף :)

אשמח לחוות דעתכם המקצועית וכן אם ממליצים/מכירים מכון גירים אמין וזול בירושלים. תודה מראש

פורסם
לפני שעתיים, Aviady001 כתב:

בירושלים צדוק גירים אזהת תלפיות

קובי גירים בבית שמש אזהת הר טוב.          קובי  עדיף מהשניים מניסיון.

כן זה בדיוק מה שהחבר המליץ לי. מה עלות של קלאץ׳ בערך? צריך להיות מקצוען להחליף? כאילו אם זה פשוט אולי לא צריך לטרוח עד בית שמש... יש דרך להוזיל את זה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...