Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות רכב- תחזוקה? רגישויות?

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ, כשלא מדובר בשיא החורף בצפת או ירושלים, זמן החימום הוא הזמן שלוקח לחגור חגורת בטיחות.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 13 שעות, דובצע כתב:

רגע. אולי ישר שלפת את הכרטיס ולכן הוא נימחק——צריך קודם לכבות את האוטו ורק אחרי שהמצלמה נכבית להוציא את הכרטיס

לא שלפתי אותו כלל- בחיבור מהסלולרי. זה מצריך את הרכב מונע...

לפני 13 שעות, sperial כתב:

אולי חימום קצר של דקה במזג אוויר קר

אני גם "מחמם" את הרכב לפני הנסיעה- סופר מקפיד בחורף, טיפה פחות מקפיד בקיץ. 

הדרך שלי: אחרי ההתנעה, ממתין שהטורים יתחילו לרדת טיפה. הם קבועים למשך X זמן (משתנה, תלוי מז"א חיצוני, אם מופעל מזגן או לא וכדומה), וכשמתחילים לרדת אני מתחיל בנסיעה. 

בין היתר בעקבות הבאג הארור הזה אני כן ארכוש קורא כרטיסים. מצאתי אחד חביב בעלי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני כבר לא זוכר איזו מצלמה זו. 

לחלוטין לא שולל בעייה בכרטיס. 

אבל מודע לזה שיש לי גם עיזים עם המצלמה- מבעייה קודמת, דומה באופי. ראה שרשור "המלצה למטען לשקע המצית" שפתחתי לא מזמן. לפחות החלק הזה ייפתר בקרוב, המטען הטוב כבר בדרך לפה.

פורסם

@ברווז איפה שאתה גר אין מזג אוויר קר. גם בחורף מספיקות השניות של חגירת חגורת הבטיחות.

גרתי הרבה שנים בסביוני דניה, שזה האיזור הקר ביותר בחיפה. המדיניות שלי לא היתה שונה. שלג משמעותי היה בחיפה לאחרונה ב-1992, וגם זה עד קו הגובה של רמת אלון, משהו כמו 350 מ׳. מאז היו עוד כמה אירועי פתיתים קצרים מאוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי ברכב, תלוי במנוע, תלוי בהרבה דברים. 

שלי בן 9. 

לא הולך להכביד עליו עם נסיעה כשהוא קר לגמרי. 

פורסם

גם שלי בן 9. לא מוטרד.

פורסם

לא משנה איזו תחזוקה תעשה, זה פשוט מרפי. כמו הפעמים שהמצלמה לא עבדה בדיוק כשרציתי אותה - כבר מזמן עבר את 2 אצבעות הידיים שלי.

יש לי גם DDPAI Z40, איזה יום נגעתי בה אחרי שהרכב חנה בשמש ולדעתי היא הייתה בטמפרטורה של מעל 60 מעלות. גם כששמים כיסוי על השמשה, הרי המצלמה נמצאת מאחוריו ולכן לא מוצלת. 

הפתרון היחיד הוא לוודא אחת לכמה זמן שאכן הכל נשמר כראוי

פורסם

מעדכן. 

הוחלף כרטיס בהתאם להמלצה פה. בינתיים גם הגיע המתאם USB החדש (והאיכותי) שהזמנתי למצית הרכב. 

הכל עובד היטב לפי מה שראיתי עד כה. 

המתאם ארוך מדיי :( והחזיר אותי לבעייה שבגינה הזמנתי אחד זול (וזוגלובק). נו שוין, מעדיף מצלמה עובדת על פני דלת סגורה לגמרי. 

תודה לכולם. 

פורסם

אני גם מעדכן.

אתמול - נהגת בטלפון, פתאום נעצרת באמצע הכביש. מנסה לעקוף אותה - פתאום חותכת לנתיב השני. צופר לה... פתאום עוברת לנתיב ליד. רק אחרי שעובר אותה מבין שהייתה בטלפון.

אומר טוב נו, לפחות יהיה סרטון לשרשור - SD CARD ERROR

פורסם (נערך)

יש לי מצלמת רכב קדמית ואחורית SAMEUO U700, שרכשתי לפני 4 שנים מעלי אקספרס ב-50$. לא משהו פנסי מדי, חיפשתי את המצלמה הכי זולה שמצליחה לתעד מספר רכבי ביום ובלילה מרחוק בבירור. נראה לי שכל מצלמת DVR פשוטה מסוגלת לזה היום. עובדת נפלא, כמעט ללא שום תחזוקה. אני בודק פעם בחודש דרך האפליקציה שהיא באמת מקליטה הכל כמו שצריך ואין "הפתעות", כמו כן אני מפרמט את כרטיס הזכרון דרך האפליקציה פעם בחודש באופן יזום. 

זאת האיכות שלה (יוטיוב מוריד קצת את האיכות), על הדרך מוזמנים לראות אותי נחלץ מניסיון רצח: 

עריכה אחרונה על ידי THELAD
  • אהבתי 1

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אמנם שייך לשרשור המקביל, אבל חלק מהבעיה היא שאתה 0מולן והצמחיה על האי מסתירה אותך.  היית צריך לנסוע באמצעי (הימני נועד לפניה ימינה), ומי שפונה מולך היה רואה אותך יותר מוקדם, וגם אתה היית קולט אותו יותר מוקדם ולא מסתכן בסטיה פתאומית ימינה.

• רעיון טוב! 3

פורסם

לפני שעה, THELAD כתב:

על הדרך מוזמנים לראות אותי נחלץ מניסיון רצח

ניסיון כמעט רצח.

מבלי לבקר אותך או לשפוט, ולא חושב שאתה האשם, אבל חייב לשאול מדוע אחרי הפניה שמאלה לא עברת למסלול אחד יותר ימינה (בעצם מסלול אמצעי כזה אם אני רואה נכון), כמו שאמורים לעשות בנהיגה מסודרת?

(לא קשור לשירשור, אבל חייב לשאול).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

הוצאת ישר את הכרטיס או רק אחרי כיבוי מנוע?

הכל מהוויפי היום. המצלמה הפסיקה לצלם ב31.8, מאז כל סרטון נשמר עם תמונה קפואה של הפעם האחרונה שהמצלמה הקליטה.

פירמטתי והיא חזרה לעבוד.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...