Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים שמי שלא לומד את הלקח בתום תקופת נסיון של 1-3 חודשים (תלוי במיקום ובאינטנסיביות השימוש) - דמו בראשו. 

לצערי, היום לאנשים רבים אין כ"כ אלטרנטיבות לשיטת ההיכרות הזאת, במיוחד אלו מתחת לגיל 30 שכבר נולדו עם מחשב ואינטרנט מהיר בבית ורצים לפסיכולוג ברגע שמישהו רוצה לדבר איתם בטלפון במקום בהודעת טקסט. 

בשבילם, בין היתר, קיימים 'בעלי מקצוע' כמו זה שפות"ש נעזר בו. 

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתמש באפליקציות שנים..
מעולם לא הרגשתי צורך לשלם, הגרסא החינמית תמיד הספיקה לי.

בסהכ זה כלי עבודה,

וזה עובד למי שמבין איך להשתמש בזה.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

שוב, מה אכפת לי למה זה מאופטם וכמה הם מרויחים?
אני עושה את החשבון שלי ולא את שלהם.

לא אתה לא, זאת הנקודה. 

מהרגע שפתחת אפליקציה (גם לא היכרויות), יש אותך, ויש את התת מודע שלך וכול מיני פטרנים של התנהגות - אותם מנצלים בוני המערכת כול אחד לצרכים שלו. 

אתה רוצה לספר לי שזה לא עובד עליך? ב-ס-ד-ר. 

בגלל זה, אם תתחיל להתייחס לזה ככלי ותנסה לנצח את האלגוריתם, תגלה שכדי לעשות את זה צריך להתאמץ ולהיות מאוד מודע ולא "משתמש".

אלה החיים כרגע. שוב הדוגמא הכי טובה לזה זה שכולם רצו לגלילה של תוכן וידאו קצר. מה שלא תגידו - החרא הזה ממכר רצח. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 47 דקות, Gauss כתב:

אני משתמש באפליקציות שנים..
מעולם לא הרגשתי צורך לשלם, הגרסא החינמית תמיד הספיקה לי.

בסהכ זה כלי עבודה,

וזה עובד למי שמבין איך להשתמש בזה.

מצד שני אם אתה משתמש בה שנים אז היא לא כל כך עובדת.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

לא אתה לא, זאת הנקודה. 

מהרגע שפתחת אפליקציה (גם לא היכרויות), יש אותך, ויש את התת מודע שלך וכול מיני פטרנים של התנהגות - אותם מנצלים בוני המערכת כול אחד לצרכים שלו. 

אתה רוצה לספר לי שזה לא עובד עליך? ב-ס-ד-ר. 

בגלל זה, אם תתחיל להתייחס לזה ככלי ותנסה לנצח את האלגוריתם, תגלה שכדי לעשות את זה צריך להתאמץ ולהיות מאוד מודע ולא "משתמש".

אלה החיים כרגע. שוב הדוגמא הכי טובה לזה זה שכולם רצו לגלילה של תוכן וידאו קצר. מה שלא תגידו - החרא הזה ממכר רצח. 

תאמין לי שאני יודע לנטרל את זה ולעבוד בצורה אנליטית. 

יש מקומות שאני משלם הרבה במודע ויודע טוב מאוד על מה אני משלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

הן עובדות בסדר גמור,
היו לי אינספור דייטים באמצעותן, ומספיק קשרים מסוגים שונים.

התפקיד של האפליקציות לייצר את האפשרות לחיבור הראשוני, הן לא אחראיות למה קורה לאחר מכן.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מישהו נגע בכך שבעצם זה שהן מספקות למשתמש/ת מבחר וירטואלי פוטנציאלי שלכאורה לא מוגבל, מונע באופן פרדוקסלי להגיע להכרות משמעותית?

מישהי יכולה לצאת לדייט של חצי שעה ובזמן הזה לקבל עשרות פניות מגברים.

חלקם גבוהים יותר, חלקם מרשימים יותר וכו'.

זה לא פשוט 

פורסם

אתה יודע, האויב של הטוב זה היותר טוב. צריך לדעת מתי לחתוך, וזה נכון לשני הצדדים. זה אומר שאם יש קליק ראשוני לעשות פוס מהאפליקציה ולבחון את המועמד/ת בצורה יותר יסודית. אבל אם יש עודף גרויים כולם יוצאים נפסדים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במענה להודעה המקורית של פות"ש

גם לי היה קשה לפתח קשרים, גם אצלי הבטחון העצמי לא בשמיים. היתה לי תקופה של לימודים אינטנסיביים שבמשך שנים לא יצאתי בכלל לדייטים רציניים כי לא הרגשתי שאני פנוי רגשית לזה.

כשהסתיימה התקופה הקשה והרגשתי שאני בשל לחזור לעולם הזה, פשוט קיבלתי החלטה להתחיל לצאת לכמה שיותר דייטים כדי לשמור על כושר, אחרי הכל מדובר באינטרקציה חברתית שצריך להתרגל אליה ולא להתרגש ממנה יתר על המידה, הדרך הכי טובה שאוכל להמליץ עליה היא פשוט להיות בשגרת דייטים, לנסות להשאר על הגל כמה שיותר, יש הבדל גדול בין לא לצאת לדייט במשך חודש כי לא הולך באפליקציות ובין לעשות הפסקה ארוכה של מספר חודשים ולאבד את המומנטום. החלטתי להשקיע זמן וכסף בנושא הזה, פתחתי טינדר, הינג' (נדמה לי שככה קראו לה, תוכנה שבה האשה צריכה לעשות את הצעד הראשון, בכל מקרה לא יצא משם כלום), פתחתי חשבון פרמיום בקיופיד למשך מספר חודשים ופשוט התחלתי לזרום, לא למטרה מוגדרת אלא לצאת לדייט ראשון, אם כיף לי להמשיך הלאה, אם לא עוברים לבאה בתור. היו דייטים יותר טובים והיו דייטים שרק רציתי לברוח אחרי 5 דקות, בכל זאת המשכתי וניסיתי להנות וללמוד מכל מפגש.

אחרי תקופה כזאת מצאתי בקיופיד את אשתי, הדייטים זרמו, למרות החשש שלי וה-FOMO רציתי בסוף כל מפגש להפגש איתה שוב וככה הצלחתי למצוא זוגיות אמיתית. אם הדייט הראשון שלי אחרי תקופת היובש היה איתה כנראה שמרוב לחץ הייתי מפקשש את זה איכשהו, החזרה על הדייטים עזרה לי להשתחרר תוך כדי וככה יכולתי להיות רגוע ואמיתי יותר בהמשך.

אני לא יודע כמה האפליקציות היום שונות מהפעם האחרונה שהשתמשתי בהן לפני 5 שנים, אולי האלגוריתם נעשה אכזרי יותר. אני מכיר עוד מספר זוגות שמצאו ככה אחד את השני. לא הייתי פוסל אותן לגמרי, נכון שיש להם אינטרס להשאיר אותך בתור לקוח אבל מצד שני יש גם אינטרס שאנשים כן ימצאו קשר רציני דרך האפליקציה כי זה הפרסום הטוב ביותר. אני מרגיש שאנשים ציניים מדי לגבי הנושא הזה, הרבה יותר קשה היום ליצור אינטרקציה אורגנית ברחוב.

זו הדרך שאני עברתי, אני מקווה שתרמתי משהו לדרך שלך.

דבר אחרון, הייתי מפסיק לחשוב על אנשים בסולם בין 1 ל-10, לחשב צ'קליסט של דגלים ירוקים מול דגלים אדומים. אתה מכניס את עצמך למסגרת והופך את הדייט למטלה.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לפני 14 שעות, Derish כתב:

הפואנטה היא שאתה כצרכן לא יכול לקבל החלטה מושכלת על סמך המידע שהם מספקים לך. יש פה הטעייה ברורה, ולכן אמרתי שמי שלא עושה שיעורי בית ופשוט קופץ לזה בציפייה שהוא יהיה עצמו והכל יעבוד צפוי להתאכזב

כמו כל פרסום לחדר כושר. הם מוכרים לך את התוצאה, לא את העבודה שאתה צריך לעשות. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אני לא במשחק הזה, נשוי כבר כמעט 30 שנה, את אשתי פגשתי בבליינד דייט שחברים משותפים סידרו לנו.

לגבי האפליקציות (במיוחד הנפוצות יותר), מחקרים מראים שאחוז הגברים באפליקציות נע בין 65-75% מהמשתמשים.

הדבר הזה גורם לשני דברים בעייתים:

1. לגברים המבחר קטן יותר והתחרות גדולה יותר על כל אישה.

2. לנשים תחושת ה-FOMO שהוזכרה כאן, הרבה יותר גדולה כי יש להן הרבה יותר פניות והתאמות, כך שהן יכולות להיות יותר "בררניות" מצד אחד, אבל מצד שני זה יכול לגרום לפסילה של התאמות ולמחשבה שתמיד הן ימצאו משהו טוב יותר.

בנוסף, מתחילים לראות שדור Z (גילאי 28 ומטה) נוטשים את האפליקציות האלו ומחפשים מפגשים במקומות אחרים כמו אפליקציות של תחביבים משותפים, קבוצות ריצה/טיול/תחביב וכו'.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, DJI כתב:

. אם הדייט הראשון שלי אחרי תקופת היובש היה איתה כנראה שמרוב לחץ הייתי מפקשש את זה איכשהו,

זו היתה כוונתי כשדיברתי על התזמון וה״מזל״. הכוכבים צריכים להסתדר - הפגישה צריכה להתרחש כששני הצדדים מוכנים לזוגיות. ואז, כמובן, כל אותם מדדים לא מדידים צריכים להתאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, DJI כתב:

הינג' (נדמה לי שככה קראו לה, תוכנה שבה האשה צריכה לעשות את הצעד הראשון, בכל מקרה לא יצא משם כלום).

אתה מדבר על באמבל, ולנשים ישראליות משום מה תמיד הייתה בעיה להבין איך זה עובד. 

פורסם
לפני 15 שעות, David32 כתב:

שוב הדוגמא הכי טובה לזה זה שכולם רצו לגלילה של תוכן וידאו קצר. מה שלא תגידו - החרא הזה ממכר רצח. 

מי זה "כולם"? יש לך חציל בכיס? 

אף פעם לא הבנתי את הפואנטה של זה. בשביל מה אני צריך וידאו קצרצ'יק, שלא נותן לי כלום? 

אין לי על הטלפון לא טיקטוק, לא פייסבוק ולא אף אחד מאלה. מיותר. 

לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

ומאיפה אתה יודע מה הוא מצפה ומצליח להוציא מהאפליקציה? 

מה שמתאים לך לא בהכרח מתאים לו. כבר אמרנו...

אולי הוא מחפש משהו שונה מהותית ממה שאתה מדמיין? 

יש מי שמחפש סטוצים; יש מי שמחפש קשר לטווח ארוך; יש מי שמתייחס לזה כאל איזה ספורט אתגרי בכלל; כל אחד והשריטה שלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, גור אדם כתב:

את אשתי פגשתי בבליינד דייט שחברים משותפים סידרו לנו.

גם אני. לדעתי זו עדיין האופציה הטובה גם לפות״ש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...