Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתגברים על פחד ע"י 'הבנה'. למי שיש פחד גבהים, הבנה שהפחד לא משקף איום אמיתי, לא תעזור לו להתגבר. 

על חשש לא מבוסס עד חרדה מתגברים ע"י תרגול של חשיפה הדרגתית (בין היתר). כלומר, אימון שיטתי. בנוסף, לומדים למפות דפוסי חשיבה שמעוררים פחד, ולומדים להחליף אותם באופן מודע בדפוסים אלטרנטיביים. 

במילים אחרות, אם מתרגלים התרגלות לדחייה, אז מפסיקים לחשוש ממנה. 

התחןם הפסיכולוגי נקרא CBT 

• אהבתי 1
  • מבאס 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכסף כבר שולם, אני עושה מה שבא לי, אני סה"כ משתף פה בתהליך. שמח שיש פה כאלה שמתנגדים ושמח שיש כאלו שתומכים. 

שורה תחתונה אני גם יכול להוציא את כל הכסף שיש בעו"ש בצורת שטרות ולשרוף אותם.

אם לפני התהליך לא עשיתי כלום, עכשיו אני עושה משהו אז זה מדרבן אותי לעשות משהו.

אני מודע לעובדה שאני לא משהו בתחום הזה, לכן לא אכפת לי ממש לעשות טעויות, גם אם זה מביך פה מישהו. אותי זה לא מביך לעשות.

אם לא עושים, לא טועים.

גם עם כל ההצעות שלכם פה עדיין יש לי פחד גישה אז מה עשיתי בזה שאני אלך לנסות את מה שאתם מציעים?

ואני רוצה להודות לאלו שדואגים לי, זה לא מובן מאליו שאנשים שאני לא מכיר ידאגו לי :-)

• רעיון טוב! 5
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

משהו אז זה מדרבן אותי לעשות משהו

מעולה,

בהצלחה.

לגבי ההערות והביקורות, 

אני חושב שזה בא אך ורק ממקום טוב.

וככל שתיזום יותר, סטטיסטית, ככה לדעתי, תצליח יותר. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
Just now, saar5555 כתב:

לגבי ההערות והביקורות, 

אני חושב שזה בא אך ורק ממקום טוב

ברור לי מהתחלה, שיהיו כאלה שיבקרו וכו'. 

לגבי ההערות וביקורת וכו', אני מנסה כמה שיותר לענות עליהם (וגם לקבל אותם) כי זה עוזר לי לדייק יותר את המטרה וכו'. אם משהו ברור לי ולא ברור לאחר, זה אומר שאני לא מספיק ברור עבורם ויש משהו שצריך לגשר עליו. אני מכיר את רוב המבוגרים פה אבל לא את כולם, לכן מאוד קשה לי לדעת מתי צריך להסביר יותר טוב.

בתאריך 5.9.2025 בשעה 17:59, Derish כתב:

שנבין, הבדיחות ננסי ברנדס האלה זה משפטי הפתיחה שלך? 🤔

LOL

בתאריך 3.9.2025 בשעה 08:34, Derish כתב:

אתה מדבר על באמבל, ולנשים ישראליות משום מה תמיד הייתה בעיה להבין איך זה עובד. 

וטינדר זה בשביל הכרויות ולא בשביל סטוצים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

התכוונתי שהן לא מבינות את עקרון הפעולה הבסיסי של באמבל ומחכות שהגבר יזום שיחה (מה שהוא לא יכול לעשות). מה שנקרא RTFM

הבעיה עם משפטי הפתיחה שלך היא לא שהם נשמעים חסרי ביטחון אלא שהם משדרים חוסר תחכום, עניין או השקעה. הם יוצרים רושם של אדם פשוט שלא טרח לקרוא את הפרופיל ומסתמך על הומור שטחי או קלישאות (שלא לומר לעג וזלזול) במקום לבלוט באמת. כשאין לך יתרון מובהק בתחום המראה החיצוני, כדאי שתבדיל את עצמך דרך התוכן והתקשורת - וזה הפוטנציאל שאתה מפספס פה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, Derish כתב:

הבעיה עם משפטי הפתיחה שלך היא לא שהם נשמעים חסרי ביטחון אלא שהם משדרים חוסר תחכום, עניין או השקעה. הם יוצרים רושם של אדם פשוט שלא טרח לקרוא את הפרופיל ומסתמך על הומור שטחי או קלישאות (שלא לומר לעג וזלזול) במקום לבלוט באמת. כשאין לך יתרון מובהק בתחום המראה החיצוני, כדאי שתבדיל את עצמך דרך התוכן והתקשורת - וזה הפוטנציאל שאתה מפספס פה

קצת מצחיק כי ביקשתי מGPT שיבסס את משפטי הפתיחה על בסיס התיאור שהן כתבו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

ואתה מרגיש שהתוצאה מייצגת אותך היטב?

נגיד וכבר היה לך הבטחון בעצמי להתחיל עם מישהי ברחוב ובמקרה היית שומע אותה מדברת עם חברה שלה על שמירת כשרות או על זה שהיא ביישנית בסיטואציות מסויימות - ככה היית פותח בשיחה? זורק איזה משפט מתחכם ואז דופק לה צחוק מתגלגל בפנים?

אתה מתנהג כאילו מדובר באיזו נוסחה מתוחכמת לתקשורת עם חוצנים, ובנסיון לפצח אותה (או לעשות לה אאוטסורסינג) אתה שוכח לשמור על הליכות ונימוסים בסיסיים.

פורסם

רק בשביל ההבנה: שלחת לבחורות משפטי חיזור של הצ׳אט בתור קטע מצחיק, בתור צעד של ייאוש או כי באמת חשבת שזה יכול לעבוד?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

אם לפני התהליך לא עשיתי כלום, עכשיו אני עושה משהו אז זה מדרבן אותי לעשות משהו.

אני מודע לעובדה שאני לא משהו בתחום הזה, לכן לא אכפת לי ממש לעשות טעויות, גם אם זה מביך פה מישהו. אותי זה לא מביך לעשות.

אם לא עושים, לא טועים.

פה זה הטעות שלך, 

יש מושג שמגיע יותר מעולמות הספורט אבל אפשר ליישם אותו בכול תחום, שנקרא "נקודת אתגור אופטימלית" 

שזה אומר בעצם שעל מנת להשתפר אתה צריך להיכשל באחוז מסויים. תיכשל מעט מדי, לא תשתפר כי האתגר פשוט מדי,

תיכשל יותר מדי, גם לא תשתפר כי אתה לא מסגל תבנית, וגם המורל והביטחון נפגעים.

תעשה יותר מדי "טעויות", לא רק שלא תלמד מהם, אלא תתחיל להאשים את עצמך שמשהו בך דפוק, 

לכן, יש הרבה מקרים שלא לעשות כלום בהחלט עדיף, מאשר לקבל רוב מוחלט של כישלונות. 

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

קצת מצחיק כי ביקשתי מGPT שיבסס את משפטי הפתיחה על בסיס התיאור שהן כתבו..

להבא תכתוב מה ששאתה מרגיש ולא מה שמישהו אחר אומר עבורך.

זה יותר מבסדר לכתוב לבחורה אני קצת ביישן ולא טוב במשפטי פתיחה אבל סיקרנת אותי ואזמח להכיר אותך. תרגישי חופשי לקחת את ההובלה.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הרעיון להעזר ב-AI בעניין הזה לא מובן לי. אתה צריך להציג את עצמך ולא משהו מלאכותי, כי ממילא המציאות תתגלה תוך 10 דקות בדייט הראשון. כם כך אתה מתכוון להשקיע לא מעט אנרגיה בחיפוש האחת, חבל לבזבז אותה על דייטים שייגמרו לפני ספל הקפה. תהיה טבעי, בסוף תמצא מישהי שתואמת לטבע שלך, גם אם זה ייקח זמן. תהיה אמיתי, אולי יהיו פחות דייטים, אבל התקווה היא שכשהם יתרחשו הם יהיו יותר מועילים.

ואני חוזר לתחילת השרשור - טפל בבעיות היסוד שלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

לכן, יש הרבה מקרים שלא לעשות כלום בהחלט עדיף, מאשר לקבל רוב מוחלט של כישלונות. 

ולהישאר רווק? מה התוצאה שאתה מדבר עליה? של לא לעשות כלום?

לפני שעתיים, Derish כתב:

ואתה מרגיש שהתוצאה מייצגת אותך היטב?

מייצגת

לפני שעתיים, פינדר כתב:

שלחת לבחורות משפטי חיזור של הצ׳אט בתור קטע מצחיק, בתור צעד של ייאוש או כי באמת חשבת שזה יכול לעבוד?

מה אתה חושב?

לפני 21 דקות, sperial כתב:

ואני חוזר לתחילת השרשור - טפל בבעיות היסוד שלך.

סבבה

לפני שעתיים, Derish כתב:

אתה שוכח לשמור על הליכות ונימוסים בסיסיים.

איפה פגעתי בהן? איפה שכחתי לשמור על נימוסים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, Night Driver כתב:

להבא תכתוב מה ששאתה מרגיש ולא מה שמישהו אחר אומר עבורך.

זה יותר מבסדר לכתוב לבחורה אני קצת ביישן ולא טוב במשפטי פתיחה אבל סיקרנת אותי ואזמח להכיר אותך. תרגישי חופשי לקחת את ההובלה.

אנחנו מדברים על בחורות ישראליות, כן?

ב 90% שזה יתן תשובה שלילית.

האמת, למה שפשוט לא תנסה לפתח שיחה רגילה?

בלי כל מיני משפטים וכו'?

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה כניראה לא מכיר את חוקי הפורמט, וגם לא יותר מדי, אני בזוגיות רציפה עוד מלפני הטינדר, אבל יש לי חברים שחיים שם, ואני שומע את החוויות שלהם 

לשלוח את מה שכתבת, או להיות אתה עצמך, יזכה אותך בהתעלמות מוחלטת. 

תהיה בטוח שהמשפטי פתיחה של פותח השרשור לא הגיעו בתור אופציה ראשונה, אלא כניראה בתור אופציה מס' 1000 אחרי שה-999 ההודעות היותר נורמליות, קיבלו התעלמות

לפני 56 דקות, DareDevil כתב:

ולהישאר רווק? מה התוצאה שאתה מדבר עליה? של לא לעשות כלום?

יש לי חבר שלפני עשור היה באתרים האלה, ואחוזי ההצלחה שלו היו אפסיים. אמרתי לו בזמנו שיצא משם, כי הם מביאים לו תקווה שאולי הוא כן ימצא שם משהו, בנתיים בגלל התקווה הזאת הוא לא מנסה שום דבר אחר, אבל סטטיסטית, אין יותר מובהק מזה שלא יצא לו משם כלום. 

הוא סירב וממשיך להיות באתרי ההכרויות והאפליקציות. עבר מאז עשור, אתה חושב שהשתנה משהו? 

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

איפה פגעתי בהן? איפה שכחתי לשמור על נימוסים?

האמוג'ים היו מוגזמים, שלא לומר מיותרים - אמוג'י מחייך במקום צוחק עד דמעות היה הולם יותר לסיטואציה. בעיניי, ה-LOL מתפרש כהגחכה של ההעדפות שלהן ולא כ'קראתי את הפרופיל ובחרתי להתייחס ברצינות למה שאמרת'.

תגובה טובה יותר לביישנית הייתה למשל להגיד לה שגם אתה עושה צעדים ראשונים בתחום ועובד על בניית הבטחון העצמי שלך, לכן הוקל לך לראות שגם היא 'ביישנית מהצפון' ואולי תוכלו להחליף חוויות.

לגבי שומרת הכשרות, אפשר היה לשאול 'בסוד' מתי בפעם האחרונה היא לא שמרה ומה פיתה אותה לצד האפל. לשאול אם היא אוכלת חמץ בפסח ולספר לה כמה נהדר הרגיש הקרואסון החם הראשון שטעמת בסוף חול המועד, אחרי ששמרת אותו שבוע בפריזר לקראת הארוע. או בכלל להיאחז במשהו אחר מהפרופיל שלה, כי תכלס זה מאפיין די חלש אלא אם כן היא דתיה הארדקור.

לא תקבל תשובה? סבבה, רשום לפניך מה לא עבד ותמשיך למועמדות הבאות. במוקדם או במאוחר תצבור סטטיסטיקה כלשהי של ענו/התעלמו/ענו ואז ברחו/נשארו ורצו להיפגש ותבין מה מוציא אותך הכי טוב במדיום הזה ואיך כדאי להתקדם.

יש קורסים קצרים וחינמיים ברשת בנושא של 'סיפור סיפורים' או סטורי-טלינג בלעז. הם ילמדו אותך איך לקחת אפילו את הדבר הכי משעמם שקרה לך השבוע ולהציג אותו בתור משהו שירגש את השומע/קורא. לדעתי זו יכולה להיות השלמה טובה לאימון הדייטינג שלך.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...