Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, 3n כתב:

משעשע ולא יותר .

גירסאת הבסיס לא שודרגה והיא נמכרת בעיקר לצי הליסינג , מחיר מופקע של 177K.

הפיור החדשה מוסיפה 3000 ש"ח ותא מטען מופעל חשמלית.

הרכב שימש אותי כרכב גישור לכ4 חודשים, הרכב מרווח נעים מאוד לשהייה, רכב בוגר יחסית בהתנהגות הכביש שלו אשר מיועדת בעיקר לאילו אשר נוסעים ברכב ולא לנהג.

חיסרון עיקרי של הרכב היא מערכת ההינע החלושה של הרכב, 129כ"ס פשוט לא מספיקים כדי לשנע את הרכב הזה במיוחד כאשר נתקלים בשיפועים בדרך, הסוללה הזעירה מתרוקנת במהירות ואז מנוע בנזין צרחן עם 106 כ"ס בלבד נושא בנטל וזה ב 2026 לא מתאים.

במחיר המופקע של הקונה אני בחרתי ב BYD אטו 2 , כמשתמש ליסינג במחיר של 150K מדובר בתמורה עדיפה בכל פרמטר.

למי שבכל זאת שוקל את הקונה , לדעתי הגירסא החשמלית טובה הרבה יותר ומציעה תמורה עדיפה לכסף.

זה אחד מהרכבים הכי נמכרים בארץ, רכב שאני רואה בכל חור אפשרי. קשה לי להאמין שהוא מתקשה בשיפועים ועליות כאילו אנחנו בשנות ה 90 אחרת (אני מקווה) השוק היה אומר את דברו, זה לא שהוא זול ויש לו יתרון מחיר שבגללו מתפשרים, הוא יקר מאוד. 

את הגרסה החשמלית מחלקים ביד 2 בחצי חינם אז כל מי שיקנה כזאת חדשה שיתכונן לאבד את המכנסיים.

לפני 56 דקות, Avia כתב:

לא באמת 185K ולא הנחה של 45K.

זה הדגם שלפני מתיחת הפנים.

הוא נמכר אצל היבואן ב-165K ללא בעלות קודמת או דרך ערוצי ה-0 ק"מ כיד ראשונה ב-155K.

אז מגלם הנחה (עדיין יפה) של 15K ש"ח.

מרשים מאוד, רכב כזה די מייתר סטוניקים, יאריסים וכל מני אחרות שבסביבת המחיר שלו. למה שמישהו יקנה יאריס אפורה כשהוא יכול לקפוץ כמה קטגוריות מעל בתוספת שולית? 

אני חושב שאלה סימנים שבאמת מצביעים על ערמות של סטוק שפשוט לא מצליחים להעיף ולרוב היבואנים קשה לעכל שהשוק לא מתכופף ואין ברירה אלא לחזור למחירים טרם הטירוף של הקורונה. ועדיין, הפיקנטו לא נשברת ועדיין מבקשת 110 אלף לפחית שימורים על גלגלים הזאת, כשהיא תרד ל 80 הריאלי שלה אז נדע שבאמת יש פה מהפך.

פורסם

מה שהתחיל עם ייבוא מקביל של מוצרי חשמל באושר עד, הפך לרכבי 0 ק"מ.

מעניין אם ויקטורי יגיב, למי שלא יודע ויקטורי הגיב כמה פעמים ומער גם מוצרי חשמל בייבוא מקביל מתחת למחירי השוק.

בקצב הזה עוד נראה חברה בסגנון של "רמי לוי ייבוא מקביל בע"מ" ומי שזה מצחיק אותו, אזכיר לו את הסרטון מהפרלמנט שפורסם הרבה לפני שרמי לוי קנה את ישראייר:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 58 דקות, Doron_Z כתב:

זה אחד מהרכבים הכי נמכרים בארץ, רכב שאני רואה בכל חור אפשרי. קשה לי להאמין שהוא מתקשה בשיפועים ועליות כאילו אנחנו בשנות ה 90 אחרת (אני מקווה) השוק היה אומר את דברו, זה לא שהוא זול ויש לו יתרון מחיר שבגללו מתפשרים, הוא יקר מאוד. 

את הגרסה החשמלית מחלקים ביד 2 בחצי חינם אז כל מי שיקנה כזאת חדשה שיתכונן לאבד את המכנסיים.

מה שאתה רואה זה בעיקר את דגמי הליסינג אשר נמכרים בהנחות עומק לציי הרכב ובמסלולי יד 2 0ק"מ.

קשה לך להאמין ?

נסה לעלות איתו את העליות בצפון \ ירושלים עם מזגן דולק ומשפחה ממוצעת.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

אני חושב שאלה סימנים שבאמת מצביעים על ערמות של סטוק שפשוט לא מצליחים להעיף ולרוב היבואנים קשה לעכל שהשוק לא מתכופף ואין ברירה אלא לחזור למחירים טרם הטירוף של הקורונה. ועדיין, הפיקנטו לא נשברת ועדיין מבקשת 110 אלף לפחית שימורים על גלגלים הזאת, כשהיא תרד ל 80 הריאלי שלה אז נדע שבאמת יש פה מהפך.

לפחות עם הספורטאז לא מדובר בערמות ואני יודע כי קניתי אחת לפני קצת יותר מחודש. מלאי הצבעים היה מאוד מוגבל והכמויות בצבעים שעניינו את אשתי היו של יחידות בודדות.

עריכה: ה 165 כלל הרחבת אחריות ל 5 שנים, איתוראן, רישוי, מרימי שמשות ומצלמה קדמית ואחורית.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, 3n כתב:

נסה לעלות איתו את העליות בצפון \ ירושלים עם מזגן דולק ומשפחה ממוצעת.

היא תעלה לא רע מדובר במנוע טורבו עם 160 כ"ס.

לפני 51 דקות, itsik170 כתב:

"רמי לוי ייבוא מקביל בע"מ"

יש חברה כזאת, יבואן זעיר - מביא בעיקר מרצדסים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

על פי לוחית הרשוי מדובר על רכב טרי לחלוטין אשר קיבל רישוי ב 20.5.

המחיר מאוד אטרקטיבי , מחירון 185K , מהווה הנחה של 45K !!

על פניו אחלה עיסקה.

זה עוד מבצע של יד שניה אפס ק״מ.

יד ראשונה על שם אוטוסנטר.

image.thumb.png.9e383d0d245f236ad428d408a99c94aa.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 41 דקות, zvit כתב:

היא תעלה לא רע מדובר במנוע טורבו עם 160 כ"ס.

הכוונה הייתה לקונה.

פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

חיפשת לאחרונה חשמלית יד שניה?

הקונה בגרסה עם הטווח הארוך נהנת מביקוש יפה ורכבים לא מחזיקים מעמד בלוחות.

פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

הפיקנטו לא נשברת ועדיין מבקשת 110 אלף לפחית שימורים על גלגלים הזאת, כשהיא תרד ל 80 הריאלי שלה אז נדע שבאמת יש פה מהפך.

אין שום סיבה שהפיקנטו תישבר. 

לפני כמה חודשים קראתי ב"אוטו" על כמה באמת הלהיטי הם להיטי מכירות לפרטיים, והביאו פילוח כמה רכבים נמכרו לפרטיים לעומת ליסינג. 

פיקנטו כיכבה שם עם סביבות ה-88 אחוז שנמכרו לליסינג. זה רכב שמלכתחילה תוכנן ללכת לשם, אז כבר המחיר שלו שבור, פשוט לא ללקוח הפרטי. 

ו

• אהבתי 1
פורסם

פיקנטו זה רכב שיכול היה להתאים בול , ולהמכר בכמויות יפות.

הבעיה שתיבת ההילוכים היא רובוטית חד-מצמדית, במקום האוטומטית הפלנטרית שהיתה.

אם היו מביאים כזאת עם תיבה פלנטרית - מעריך שהיתה חוזרת לימיה הטובים (אפילו בהספק מופחת).

פורסם

אם סקודה יביאו את kylaq ארצה, הוא יכול להיות רכב מושלם להמכר בכמויות.
המחיר אמור להיות כמו הפיקנטו, מרווח גחון לא רע, קומפקטי עם גיר AQ250 של אייסין ומנוע טורבו 1.0 של הקונצרן שהוכיח את עצמו לא רע בינתיים.
רק שלא יהיו צרות משאבת מים.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

בקרוב מהודו לאירופה -

kylaq

מתאים בול לישראל, פלא שאין כאן רכבים מהודו ופקיסטן

לפני 3 שעות, itsik170 כתב:

מעניין אם ויקטורי יגיב

מגיב עם דירות

עריכה אחרונה על ידי yo-av-minus
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

חיפשת לאחרונה חשמלית יד שניה?

הקונה בגרסה עם הטווח הארוך נהנת מביקוש יפה ורכבים לא מחזיקים מעמד בלוחות.

לא חיפשתי ספציפית חשמלית אבל עזרתי לבת דודה שלי עם רכישה של רכב משפחתי ואחת האופציות היו הקונה, כל פעם כשקפצה אחת במחיר יותר מדי טוב זאת היתה הגרסה החשמלית. מזה הסקתי את מה שהסקתי 

פורסם
לפני 3 דקות, Doron_Z כתב:

לא חיפשתי ספציפית חשמלית אבל עזרתי לבת דודה שלי עם רכישה של רכב משפחתי ואחת האופציות היו הקונה, כל פעם כשקפצה אחת במחיר יותר מדי טוב זאת היתה הגרסה החשמלית. מזה הסקתי את מה שהסקתי 

מדובר על הקונה עם הטווח 300 ק"מ , הדגם עם הטווח של 480 (אם אני לא טועה) כמעט ולא ניתן להשיג את הרכב, נחטף בסמוך להעלאת המודעה לאויר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...