Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי רמאללה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעים מאוד,

יפתח צברי אח של גלית אני, אחותי, J ,שגב ועוד חברים.... המארשלים ה"קבועים" של ברוך.

אני הבחור הצעיר (22) שעמד לידך והתפוצץ מצחוק כשבוחן התנועה פתח לך את הבאגאז' בסוברו ראה את מיכל הדלק הרך וחשב ש "אני מכיר את זה זה מיכל שהם שמים בו את הגז הזה שנותן להם טורבו"

ולא היה מוכן להקשיב לאף אחד מאיתנו כשהסברנו לו שזה מיכל הדלק....

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואללה זוכר!

רק לידיעתך ושאר הפורומיסטים, התפיסה שלנו בדורות היתה גם הבזיון הגדול של סגן ניצב דוד גז

המנצח הגדול של "התפיסה "שלנו יודעים מה קרה לו?

הוא הודח מתפקידו ע"י המפכ"ל בגלל מהירות מופרזת ,צחוק הגורל.

דרך אגב בית המשפט עד היום לא פסק את דיננו, גם בית המשפט מבין שאי אפשר לעצור ספורט מוטורי

בהתהוותו, גם המשטרה היום מבקשת לזרז הליכי חוק.

עוד קצת זה יגיע

מירוצי מכוניות

פורסם

השתתפתי בראלי ערד ( עם 205ראלי - שהיום שייכת לקובי כהן והייתה כמעט הרכב היחיד 2 על 4 שסיים את המירוץ). רק בנס לא קרה שם אירוע מוות. בדואים נכנסו חופשי למסלול עם טרקטורונים וכדומה. אם מישהו היה מת או נפצע שם - זה היה הסוף שלנו.

עם זאת, זה אכן היה ראלי באווירת חו"ל. באנו יום קודם לבית המלון בערד. בדיקות טכניות מקיפות. קיבלנו סיפורי דרך מעודכנים (עליהם עברנו ועבדנו שבוע קודם כמדומני). היה קהל רב. הייתה תקשורת. היה מסוק שצילם!!! היה מסלול מעולה למעט הסטייג' הראשון (שהייה גם השישי בחזרה - המסלול היה 3 סטייג'ים הלוך חזור) ששבר את רוב מכוניות ה 2X4 למעט סיאט שנתמכה ע"י ספונסר של המירוץ וה 205ראלי שלנו.

היו זמנים במערב...

:wink:

בקיצור נקווה שעוד מעט זה חוזר. אירוע כזה (עם סגירת שטח טובה ובחירת סטייג'ים יותר מתאימה) - הוא החלום הרטוב שלי כבר שנים - מאז שהייתי שם פעם אחרונה.

אלון

פורסם

אלון מה הפרוצדורה של הכנת מרוץ מסוג זה?

מבחינת מיגון הרכב.

ביטוח ופינוי פצועים במידה וקורה.

סגירת מסלולים.

ומה באמת מונע מהממשלה לא להעביר את החוק להפעלת ספורט מוטורי?

בראלי שהתקיים בראמללה לא ראיתי שום דבר ממה שנאמר מלבד צמיגים בודדים (בטח שנשארו להם מההפגנה האחרונה:wink: ) שהיו מונחים בצדדים כדי לסן למתמודדים את המסלול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא ניראה לי שאפשר להגדיר את ה"מרוץ" שהתקיים שם בתור ראלי.

ובנושא הביטוח, לדעתכם יש סיכוי שחברת ביטוח תבטח אתכם?[אני שואל..]

אם כן,זה בוודאי יעלה סכום רב מה שירתיע מתמודדים להשתתף,למעט אלה בעלי הספונסרים.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הביטוח לאירועי ספורט מוטורי תחרותי קרי מירוצי מכוניות ואופנועים מוכן.

חברות הביטוח העולמיות מחכות שהחוק יעבור, והדרישה שלהן וזה לגיטימי שהביטוח יעבור דרך

התאחדות לפחות בשנתיים הראשונות ע"מ לקבל נסיון, הם מאיתנו ואנו מהם.

עלות הביטוח תהיה זהה למקובל בעולם פחות או יותר.

משתתף בכל העולם אינו משלם מכיסו אלא ע"י חסויות או שהוא מסוגל כאמור לשלם זאת.

אך כמובן ישנם סוגי מירוצים שהעלות או הסיכון נמוכים יותר ואז הפרמייה נמוכה בהתאם כמו

ספרינטים, דראג, או מסלולים קבועים שבהם הקהל מרוחק ומבודד מהמתחרים,

הספורט הזה אינו ליגה למקומות עבודה או ליגה שכונתית את זה כדאי להבין.

ישנם ויהיו מירוצים עממיים בקרוב נפרסם באתר העמותה עלויות שונות.

www.irda.co.il

מירוצי מכוניות

פורסם

נורא פשוט.

שיסגרו את כביש 6 פעם בשבועיים ויעשו שם מירוץ מכוניות לאורך 40 ק"מ.

הבעיה אצלנו שיש כאן חברי כנסת שחושבים רק על עצמם וכמה כסף הם יקבלו כל חודש, ולכן שום חוק כזה לא יעבור בשנים הקרובות.

פורסם
אייל, למרות שאתה אחד הוותיקים פה...התגובה הזאת פשוט אומללה.

העובדות הן שבשנת 2005 ברשות הפלשתינאית התקיים מירוץ מכוניות חוקי בעוד שבמדינתנו הנאורה זה עדיין לא חוקי.

זה לא אומר הרבה לגבי מערכת שלטונית מתקדמת במיוחד אצל השכנים שלנו...אבל זה מראה שהם קצת יותר מחוברים להיגיון שלהם בתחום הזה, בניגוד למדינת ישראל.

חוקי ???

הרשות הפלסתינית זאת אנארכיה שלמה אחת.

אין דין ואין דיין, וגם ככה המירוץ הזה נראה (גם אני ראיתי בטלויזיה)

פשוט שם , הם מנצלים את העובדה שאין חוק שאוסר פעילות מוטורית, כאשר באותה מידה אין חוק שמתיר אותה...

וכן, גם לי כואב שאפילו את זה אין אצלנו, אבל אנחנו להבדיל, מדינת חוק (עד כמה שאפשר) ,

ולא כל חבורת בריונים (סתם דוגמא) יכולה להחליט שהיא מארגנת מירוץ ברחובות העיר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נורא פשוט.

שיסגרו את כביש 6 פעם בשבועיים ויעשו שם מירוץ מכוניות לאורך 40 ק"מ.

הבעיה אצלנו שיש כאן חברי כנסת שחושבים רק על עצמם וכמה כסף הם יקבלו כל חודש, ולכן שום חוק כזה לא יעבור בשנים הקרובות.

הכל יכול להיות פשוט במדינה הזו רק שאף אחד לא רוצה ללכת בדרך הקלה.

עד שיאשרו מרוצים, מסלולים מכוניות ונהגים, נצתרך לעבור הרבה וועדות, שימועים דיונים של חברי הכנסת הרי מישהוא צריך לממן אותם...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל אותם אלה שמדברים גבוהה גבוהה על כמה הפלסטינים פרימיטיביים וכמה אנחנו מתקדמים.

קחו את תורכיה.

עד לפני עשור צחקנו עליהם.

אנדול , אוטוסאן , טופאש. כל מיני יצירות מוטוריות מתקדמות.

שימו לב מה קורה היום :

ראלי במסגרת ה-WRC כבר יש. שנתיים.

מירוץ F1 ראשון בעוד כחודש.

נסיעה באיסטנבול , עיר בת כ-15 מליון תושבים , שחלקה הגדול בנוי במיטב מסורת הלבנט - הרבה יותר חלקה מכניסה לת"א - כולה חצי מליון איש , עם נתיבי איילון מפוארים (לא שאין פקקים ,אבל תארו לכם את ת"א בגודל הזה).

רוצים עוד דוגמאות ? קאטאר . אלה יודעים רק על גמלים , לא ? מסלול F1.

ירדן. פליטים פלסטיניים ובדואים. מה הם מבינים (לא הרבה , רק שאם אני לא טועה ראלי ירדן נכנס ל-WRC מתישהו , או לפחות מקבל הכרה בינלאומית).

לפני שאנחנו צוחקים על אחרים , עדיף שנראה עד כמה אנחנו מפגרים...

פורסם
אלון מה הפרוצדורה של הכנת מרוץ מסוג זה?

מבחינת מיגון הרכב.

ביטוח ופינוי פצועים במידה וקורה.

סגירת מסלולים.

ומה באמת מונע מהממשלה לא להעביר את החוק להפעלת ספורט מוטורי?

בראלי שהתקיים בראמללה לא ראיתי שום דבר ממה שנאמר מלבד צמיגים בודדים (בטח שנשארו להם מההפגנה האחרונה:wink: ) שהיו מונחים בצדדים כדי לסן למתמודדים את המסלול.

ל'

זה לא ממש נחשב ראלי וגם לא עונה לשום קריטריון בין לאומי. דני לוי נתן תשובה. אני מעריך שבקרוב נעלה לאתר הבית של העמותה גם חומר טכני לגבי הדרישות לאירגון ראלי, ספרינטראלי, אוטוקרוס ודומיהם.

מבחינת מיגון הרכב לראלי ובכלל בנייתו - זה סיפור מורכב. אני מחכה כבר הרבה זמן שמישהו ירים את הכפפה ויערוך את החומר המקצועי והידע שהצטבר אצלי בבנית רכבי ראלי 2X4. לגבי 4X4 עדיף לדבר עם דני לוי, יובל מלמד, נדב דותן או רמי שוכטוביץ'. לגבי ארגון אירועים, מסלולים וכו' - היום יש בעיקר אדם אחד בארץ שרכש מומחיות בתחום וגם הרבה ניסיון ושמו - מישל גדז'. הוא חבר פה בפורום (וחבר אישי שלי) ואולי הוא יוכל להרחיב על הנושא הזה פה.

בברכה,

אלון

פורסם

אלון

אין שום הבדל בבניית רכבי 4x2 או אחרים, באתר העמותה כבר מופיע תקנון טכני/

עצם הבנייה לאחר בחירת סוג הרכב הוא קריטריון fia במקרים של ראלי.

שונה מעט בספרינטים ושונה מאד בראליקרוס,

שונה לחלוטין בדראג ועוד ועוד,

את הקריטריונים הבטיחותיים אנו מאמצים אחד לאחד בארץ, ינתנו הקלות בשאר הנושאים

כל זה בקרוב באתר העמותה.

ברכות על הפעילות היום

חג שמח

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
אלון

אין שום הבדל בבניית רכבי 4x2 או אחרים, באתר העמותה כבר מופיע תקנון טכני/

עצם הבנייה לאחר בחירת סוג הרכב הוא קריטריון fia במקרים של ראלי.

שונה מעט בספרינטים ושונה מאד בראליקרוס,

שונה לחלוטין בדראג ועוד ועוד,

את הקריטריונים הבטיחותיים אנו מאמצים אחד לאחד בארץ, ינתנו הקלות בשאר הנושאים

כל זה בקרוב באתר העמותה.

ברכות על הפעילות היום

חג שמח

דני

עקרונית - אתה צודק! אבל מעשית - יש הבדל גדול. עלויות!!!

ברכבים בקטנים 2X4 גם ניתן להתפשר על המתלים וכו' (בייחוד לרכבים עבור ראלי ספרינט) מה שקשה מאוד לעשות בגדולות. לנקודה זו - וזו בלבד התכוונתי. חוץ מזה שבבניית אימפרזה (מיגונים וכו') ממש אין לי ניסיון בעוד שבקטנות (בייחוד הצרפתיות) כבר רכשנו ניסיון מסויים. מה מחזקים, איפה, מה נוטה להתקלקל, אילו בעיות חוזרות וכו' (למשל פילטר הדלק ב S16).

בברכת חג שמח,

אלון

פורסם
כל אותם אלה שמדברים גבוהה גבוהה על כמה הפלסטינים פרימיטיביים וכמה אנחנו מתקדמים.

קחו את תורכיה.

עד לפני עשור צחקנו עליהם.

אנדול , אוטוסאן , טופאש. כל מיני יצירות מוטוריות מתקדמות.

שימו לב מה קורה היום :

ראלי במסגרת ה-WRC כבר יש. שנתיים.

מירוץ F1 ראשון בעוד כחודש.

נסיעה באיסטנבול , עיר בת כ-15 מליון תושבים , שחלקה הגדול בנוי במיטב מסורת הלבנט - הרבה יותר חלקה מכניסה לת"א - כולה חצי מליון איש , עם נתיבי איילון מפוארים (לא שאין פקקים ,אבל תארו לכם את ת"א בגודל הזה).

רוצים עוד דוגמאות ? קאטאר . אלה יודעים רק על גמלים , לא ? מסלול F1.

ירדן. פליטים פלסטיניים ובדואים. מה הם מבינים (לא הרבה , רק שאם אני לא טועה ראלי ירדן נכנס ל-WRC מתישהו , או לפחות מקבל הכרה בינלאומית).

לפני שאנחנו צוחקים על אחרים , עדיף שנראה עד כמה אנחנו מפגרים...

הכל עניין של כסף.

אם היה פה כסף מיועד להשקעה בנושא הזאת, הוא היה מסייע גם לשמן את גלגלי המחוקק והחוק היה עובר כבר ממזמן...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...