Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי רמאללה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

QUOTE=4Runner]לכל פליטי אשקלון ולכל הנהגים שמחכים כבר 20 שנה לחוק הספורט המוטורי

אולי נפנה להוא בלי הזקן (נו...אבו ... מאזן) שיעשה כבר שלום, נוכל להתחרות בצורה חוקית בלי לנסוע לקפריסין, ובלי לקיים את אליפות ישראל לאופנועי כביש ... ביוון (אליפות ישראל ביוון !!!)

אתם יכולים לצחוק על מכוניות מקרטעות, גנובות, חאראקות וכ"ו, עוד תראו שהם יקדימו אותנו ויהיו כמו שכנינו מירדן שיארחו סבב עולמי בראלי אוטוטו, כמו שכנינו היותר רחוקים באמירויות שיארחו מירוצי GP, ומה איתנו, התחרות החוקית היחידה כאן היא לברוח מהמשטרה !!!

עד אז, אמשיך להתחרות בצורה חוקית בארץ במכוניות ... שלט.

ליאור:x

שלום בזמן הקרוב לא יהיה (לפי כמות הפצמ"רים והקאסמים שנוחתים בדרום), אולי תהיה הודנא ואז חובבי המרוצים והתחרויות יוכלו להשתתף, כמו שבעבר הלא רחוק חובבי ההימורים נסעו לירוחו להמר...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צחוק צחוק בחיים שלי לו אכלתי את הלב כמו אתמול אחרי מה שראיתי בטלוויזיה עכשיו אני מקווה שהראיון של קובי ידידי יצא לפועל

פורסם

נו - אז לקזינו ניסע ליריחו ולמירוצי מכוניות ניסע לרמאללה ושכם....זה עדיין "מדינת ישראל" לא?

אבל מה אתם מתלוננים - מירוצי סוסים כבר מותר אצל היהודים.

ראבאק , באמת מדינה מפגרת

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

זה לא טוב שיהיה אצלם ספורט מוטורי,עד עכשיו הם היו מסתפקים בגניבת מכוניות לסיניג/מוניות/סובארו/אונו,עכשיו לאט לאט תתחיל אופנה של גניבת מכוניות ספורט/מיוחדות כדי להתחרות בהן,אני לא יודע מה איתכם אבל אני מודאג.

פורסם

עצוב שאפילו הרשות הפלסטינית צועדת לפנינו בתחום הזה ......

בין אם זה BMW 318 שנגנבה מנתניה לטול כרם לפני 10 שנים ובים אם זה אימפרזה טובו של צעיר מטייבה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

QUOTE=itzik901]זה לא טוב שיהיה אצלם ספורט מוטורי,עד עכשיו הם היו מסתפקים בגניבת מכוניות לסיניג/מוניות/סובארו/אונו,עכשיו לאט לאט תתחיל אופנה של גניבת מכוניות ספורט/מיוחדות כדי להתחרות בהן,אני לא יודע מה איתכם אבל אני מודאג.לא רק מכוניות "פשוטות" גונבים, נגנבות גם מכוניות פאר המשמשות לעיתים בכירים ברשות הפלסטינית.

מה שנותר לעשות זה רק למגן את הרכב כמו שצריך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל הלחץ מחלחל ראיתם בערוץ 9 ?

ומה היה בערוץ 9?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
ומה היה בערוץ 9?

דיבורים ברוסית!

קראתי כתבה על זה באינטרנט, כתבו שהיתה גם נהגת אחת שלא הצליחה לעבור את 80 קמ"ש, אותי מעניין איך ולמה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בערוץ 9 הרוסי היתה כתבה מלאה, מצולמת עם ראיונות של נהגים וצילומים מרהיבים שלהמירוץ האחרון של עמותת נהגי המירוצים בחצרים.

אחר כך התפתח דיון באולפן על הנושא ברוסית פה כבר לא הבנתי אבל אני משער שהדיוןהיה חיובי,

מירוצי מכוניות

פורסם

ב חמשוש הבא מתקיים ראלי ניסן חרמון אילת.............על מה אתם מדברים פה!!

מה שהולך שם זה ספורט מוטורי בהיתגלמותו...ממש סטייג' בדאקאר

פורסם
ב חמשוש הבא מתקיים ראלי ניסן חרמון אילת.............על מה אתם מדברים פה!!

מה שהולך שם זה ספורט מוטורי בהיתגלמותו...ממש סטייג' בדאקאר

מה שקורה בראשות זה ספורט מוטורי בהתגלמותו, להם לפחות נותנים להתחרות, וגם אם זה לא נראה הכי טוב, ולא כל הנהגים מקצועיים עדיין הם הקדימו אותנו, להזכירכם פיטר סולברג ולנטינו רוסי ושומאכר גם הם התחילו מכלום... ותראו לאן הם הגיעו...

ל'

פורסם

לדעתי האישית מדובר באחיזת עיניים, ו90 אחוז מהמכוניות בגדה הן גנובות כולל אלו שהשתתפו.

וזה באמת נראה כמו חראקות בשכונה. מצאתם למי לתת להתחרות...

אייל, למרות שאתה אחד הוותיקים פה...התגובה הזאת פשוט אומללה.

העובדות הן שבשנת 2005 ברשות הפלשתינאית התקיים מירוץ מכוניות חוקי בעוד שבמדינתנו הנאורה זה עדיין לא חוקי.

זה לא אומר הרבה לגבי מערכת שלטונית מתקדמת במיוחד אצל השכנים שלנו...אבל זה מראה שהם קצת יותר מחוברים להיגיון שלהם בתחום הזה, בניגוד למדינת ישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

במרץ 99 ארגנו ראלי אמיתי עם 6 סטייגים בערד, הבאנו שופטים מחו"ל ,משקיף מfia, היו למעלה מ10000 צופים

מי שלא ראה אז איזו שמחה שררה בערד לא ראה שמחה מימיו, מסעדות מפוצצות. בית מלון אומר

שאין לו מקום, ברוך שליט בעזרתינו העיז והצליח להרים את הראלי האמיתי הראשון בארץ.

אפילו בשבת ,עם כסאח בין נוער מרץ לדתיים.

ולגבי פנייתי לרשות .

אם היינו מצליחים ואולי עוד נצליח להרים אירוע שם זה ירעיד פה את אמות הסיפים אצל מחוקקי החוק

זאת היתה כוונתי, אי אפשר להמשיך וליפול בין שיני הבירוקרטייה, אנחנו מחכים כבר 5 שנים.

עדיין עם כל הפירגון לאלה שמעיזים לעשות גם היום אירועים, אין ביטוח!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביום שיקרה משהו למישהו, מה לדעתך יקרה?

לכן אנחנו מנסים בכל דרך למצוא פתרון, תראה כמה רוח ורושם עשה "פקקט " אירוע ברשות?

עכשיו תאר לך ש30 מכוניות מירוץ ישראליות עם מכונה משומנת של פרסום ויחצנות עושה שם מירוץ?

חומר למחשבה?

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...