Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת עם דגמי ניסאן סנטרה SR ו SV משנים 2022 או 2023 מצויידים במערכת התראה על שטח מת? (אני חושב שקוראים לה BLIS)
חשוב לי מאחר ובהרבה פוסטים בפורום הוזכר עניין מראות הצד בתקינה אמריקאית שקצת מעוותות מבחינה בטיחותית.

תודה

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם (נערך)

לפי מבחני רכב וידיעות השקה, הסנטרה מהדור הזה ברמת גימור SV אכן מצוידת במערכת כזו. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לגבי המראות. גם המיצובישי ASX מגיעה עם תקינה אמריקאית. אכן מראות דראק. הזמנתי מאלי אקספרס מראות רגילות עם חימום כמו במקור בכלום כסף. אגב, הניסן אחת המכוניות הפחות מומלצות פה בפורום 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברשותי דגם SV 2022 והמערכת קיימת ומתפקדת היטב.

נורות האזהרה די גדולות ונמצאות בצד הפנימי של הדלת ולא בחוץ בפינה של המראה ולדעתי הן יותר אפקטיביות כך.

המראות החיצוניות אכן קצת קטנות אבל לא ברמה בעייתית, התרגלתי תוך יומיים, אבל ממליץ לכוון אותן בצורה המיטבית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 17:43, סולל הדרך כתב:

לגבי המראות. גם המיצובישי ASX מגיעה עם תקינה אמריקאית. אכן מראות דראק. הזמנתי מאלי אקספרס מראות רגילות עם חימום כמו במקור בכלום כסף. אגב, הניסן אחת המכוניות הפחות מומלצות פה בפורום 

הדור האחרון (2020 ואילך דומני) עם תיבת הילוכים משופרת לא נחשב טוב ואמין משמעותית מקודמו?

פורסם
לפני 5 שעות, ... כתב:

הדור האחרון (2020 ואילך דומני) עם תיבת הילוכים משופרת לא נחשב טוב ואמין משמעותית מקודמו?

התשובה לשאלתך היא חיובית, אבל לוקח לפעמים קצת זמן לדעת ההמון להסתנכרן עם העובדות.

למידע נוסף רב ומפורט אני מציע שתשאל באחת מאפליקציות ה-AI הפופולאריות ותקבל שם גם את מקורות המידע (כולם בשוק האמריקאי).

אני יודע שאין לזה כל ערך סטטיסטי, אבל אני נהנה מדגם 2022 שלי כבר שנה רביעית ואמנם עם נסועה נמוכה מאוד, אבל קולגה עם דגם 2021 זהה כבר הגיע ל - 145,000 ק״מ ולדבריו הכל ברכב מקורי, ואני לא בטוח שרכבים ׳שכן אוהבים להמליץ עליהם׳ מגיעים לזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, ... כתב:

לא ממקור ראשון

אבל חברים טובים שהחזיקו רכב כזה כל הזמן התלוננו על הנוחות איכות היצור והדלק.

החליפו בקיה סלטוס התלונות פסקו

בצדק? לא יודע 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...