Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 28.7.2025 בשעה 16:01, Liquidator כתב:

אתה תקבל ב SMS הודעה לקביעת זימון.

אתה יודע כמה זמן זה לוקח להם ליצור איתך קשר?

ויש איזה דרך לזרז את התהליך הזה?

פורסם
לפני 3 שעות, Chaos94 כתב:

אתה יודע כמה זמן זה לוקח להם ליצור איתך קשר?

ויש איזה דרך לזרז את התהליך הזה?

מתי הגשת בקשה, תבדוק ב SMS, עשית בדיקת עיניים? כי אם לא אז הם לא ישלחו לך.

בכל אופן הם מתחייבים עד 14 ימים ליצור איתך ב SMS קשר להמשך תהליך,  הזכיין של המרב"ד אמור לשלוח לך הודעה לזימון, תבדוק בהודעת sms ספאם.

אין טעם לזרז כי אתה בסופו של דבר תקבל זימון, לזרז תור למרב"ד אפשרי דרך בית ספר לנהיגה אחד שיכול לזרז ולתת קידומת.

קח בחשבון שקורס משא כבד לא נפתח תמיד ולפעמים צריך לחכות 3 חודשים לקורס.

פורסם
בתאריך 30.7.2025 בשעה 15:37, Liquidator כתב:

מתי הגשת בקשה, תבדוק ב SMS, עשית בדיקת עיניים? כי אם לא אז הם לא ישלחו לך.

בכל אופן הם מתחייבים עד 14 ימים ליצור איתך ב SMS קשר להמשך תהליך,  הזכיין של המרב"ד אמור לשלוח לך הודעה לזימון, תבדוק בהודעת sms ספאם.

אין טעם לזרז כי אתה בסופו של דבר תקבל זימון, לזרז תור למרב"ד אפשרי דרך בית ספר לנהיגה אחד שיכול לזרז ולתת קידומת.

קח בחשבון שקורס משא כבד לא נפתח תמיד ולפעמים צריך לחכות 3 חודשים לקורס.

עברו כמעט חודשיים מאז שעשיתי את הבדיקת עיניים ולא יצרו איתי קשר.

פורסם
לפני 4 שעות, Chaos94 כתב:

עברו כמעט חודשיים מאז שעשיתי את הבדיקת עיניים ולא יצרו איתי קשר.

בדקת בהודעות SMS ספאם? אתה צריך לקבל מספר שאומר בהמשך להתאמתך.

יכול להיות בכלל הרישום הפלילי דחו לך את הבקשה לכן תצטרך לדבר עם מוקד משרד הרישוי ולזמן תור לפקיד רישוי.

פורסם
לפני 3 שעות, Liquidator כתב:

בדקת בהודעות SMS ספאם? אתה צריך לקבל מספר שאומר בהמשך להתאמתך.

יכול להיות בכלל הרישום הפלילי דחו לך את הבקשה לכן תצטרך לדבר עם מוקד משרד הרישוי ולזמן תור לפקיד רישוי.

ההודעה היחידה שקיבלתי זה אחרי שעשיתי את הבדיקת עיניים ורשום שם:

שלום , בדיקות הראייה שביצעת תקינות .

לצורך ביצוע מבחן הנהיגה העיוני (תיאוריה), עליך להרשם בקישור המצורף : ואז יש את האתר של התיאוריה.

-----

הרישום הפלילי עדיין לא תקף ככה שזאת לא הבעיה , והתיאוריה לא רלוונטית כי עושים את הקורס בבית הספר לנהיגה.

ככה שאני לא מבין למה אני לא מקבל את ההודעה וממשרד הרישוי שהלכתי לפני חודש נאמר לי להמתין.

וההודעה שקיבלתי על ההצטרפות לתהליך הוצאת רישיון נהיגה לדרגה C היה ב13 במאי ונאמר שם שיעדכנו אותי בעוד 14 ימים.

לא מבין מה קורה פה בכלל ולמה זה כל כך מסובך

פורסם
לפני 8 שעות, Chaos94 כתב:

ההודעה היחידה שקיבלתי זה אחרי שעשיתי את הבדיקת עיניים ורשום שם:

שלום , בדיקות הראייה שביצעת תקינות .

לצורך ביצוע מבחן הנהיגה העיוני (תיאוריה), עליך להרשם בקישור המצורף : ואז יש את האתר של התיאוריה.

-----

הרישום הפלילי עדיין לא תקף ככה שזאת לא הבעיה , והתיאוריה לא רלוונטית כי עושים את הקורס בבית הספר לנהיגה.

ככה שאני לא מבין למה אני לא מקבל את ההודעה וממשרד הרישוי שהלכתי לפני חודש נאמר לי להמתין.

וההודעה שקיבלתי על ההצטרפות לתהליך הוצאת רישיון נהיגה לדרגה C היה ב13 במאי ונאמר שם שיעדכנו אותי בעוד 14 ימים.

לא מבין מה קורה פה בכלל ולמה זה כל כך מסובך

לא הגיוני בעליל, רישיון C מחייב מרב"ד, והודעה שיחזרו לך בעוד 14 ימים היא ההודעה שצריכה להיות.

תקבע תור למשרד רישוי מחוזי שם יש פקידה שעוסקת בענייני מרב"ד ותשאל היכן עומדת הבקשה שלך.

פורסם
בתאריך 4.8.2025 בשעה 06:48, Liquidator כתב:

לא הגיוני בעליל, רישיון C מחייב מרב"ד, והודעה שיחזרו לך בעוד 14 ימים היא ההודעה שצריכה להיות.

תקבע תור למשרד רישוי מחוזי שם יש פקידה שעוסקת בענייני מרב"ד ותשאל היכן עומדת הבקשה שלך.

מחר אנסה ליצור איתם קשר , תודה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Chaos94 כתב:

מחר אנסה ליצור איתם קשר , תודה

ואם תקבל את האישור תתחיל להכין את הכיסים כי מדובר על כמה אלפי שקלים עבור לימודים על משא כבד, אם יש לך ניסיון בנהיגה על משאית קלה 12 טון אז אתה יכול לסיים את זה בעלות של מינימום שיעורים וטסט אחד אם לא תכין כמה אלפי שקלים.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני 4 דקות, Liquidator כתב:

ואם תקבל את האישור תתחיל להכין את הכיסים כי מדובר על כמה מאות אלפי שקלים עבור לימודים על משא כבד, אם יש לך ניסיון בנהיגה על משאית קלה 12 טון אז אתה יכול לסיים את זה בעלות של מינימום שיעורים וטסט אחד אם לא תכין כמה אלפי שקלים.

קצת הגזמת , הוא לא רוצה לקנות משאית חדשה , רק ללמוד נהיגה. איך מאות אלפי שקלים ?  
אלפי שקלים , הגיוני 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 12 דקות, YaronNahum כתב:

קצת הגזמת , הוא לא רוצה לקנות משאית חדשה , רק ללמוד נהיגה. איך מאות אלפי שקלים ?  
אלפי שקלים , הגיוני 

צודק לא שמתי לב לאיות.

כמה אלפי שקלים הייתה הכוונה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...