Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגיע לארץ? מזדה 3 טורבו AWD

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי, ערסים עם טורבו והנעה כפולה, כאילו זה מה שהיה חסר לנו במדינה הזאת.

אה ומזל טוב למאזדה שגילו את הטורבו אחרי 70 שנה.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 2 דקות, Fraysa כתב:

יופי, ערסים עם טורבו והנעה כפולה, כאילו זה מה שהיה חסר לנו במדינה הזאת.

אה ומזל טוב למאזדה שגילו את הטורבו אחרי 70 שנה.

הרכב הזה קיים כבר כמה שנים בחול

היו גם גרסאות ה״ספיד״ מלפני כמעט שתי עשורים. 

• אהבתי 2
פורסם

כפי שרשמתי בפורום רכב אחר, במחיר הזה ובביצועים האלו זה לא יימכר. הערסים יישארו עם ה VRS העדיפה בהרבה ושלא נראת כמו רכב ליסינג. רכב בינוני להפליא שאם היה מגיע במועד ההשקה המקורי לארץ היה יכול למכור כמה חתיכות. עכשיו עם כל הסיניות זה רכב לא רלוונטי.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
לפני 36 דקות, נולד לליסינג כתב:

כפי שרשמתי בפורום רכב אחר, במחיר הזה ובביצועים האלו זה לא יימכר. הערסים יישארו עם ה VRS העדיפה בהרבה ושלא נראת כמו רכב ליסינג. רכב בינוני להפליא שאם היה מגיע במועד ההשקה המקורי לארץ היה יכול למכור כמה חתיכות. עכשיו עם כל הסיניות זה רכב לא רלוונטי.

חולק עליך. לדעתי כן יימכר אבל לקהל יעד אחר. קודם כל זה מתחרה בסקודות ושות', סדאן ארוך, אבל בלי המוניטין של ה DSG.

זה לאנשים שמחפשים רכב שגם משפחתי וגם מהנה לנהיגה, לא רכב קרב.

אבל גם בכל מה שנוגע לקרב, גרסת האצ'בק יפה יחסית ולא מצועצעת, ואין ספק שהמנוע סורס מאוד לעמוד בתקן יורו 7, כשפועל התקן נדחה עד 2030. זה אומר שכל מה שצריך זה עדכון תוכנה בלי שום שינוי פיזי לכזו שמנצלת את מלוא פוטנציאל המנוע הזה שיהיה בין 280-300 כו"ס וזה כבר ליגה אחרת. אם עכשיו זה 6.5 0-100  יכול להוריד לפחות שניה ויותר. לא בטוח שמאזדה עצמה לא תוציא עדכון בתוספת תשלום בהמשך או גרסת "פרימיום" עם מלוא ההספק. ואם רוצים סטייג' 2 זה כבר מביא אותה לרמה אחרת לגמרי. יש לרכב הזה הרבה פוטנציאל על הנייר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הכותרת של הנושא לא צריכה להיות עם סימן שאלה. הרכב מגיע זאת עובדה, דלק מוטורס מפרסמת אותו בפייסבוק כל הזמן. 

במחירים המשוערים בכתבה הוא באמת יהיה נישתי מאוד אבל כנראה שדלק תמצב אותו כסוג של הוט האצ׳ או גרסה חמימה לפחות אז הם בטח לא בונים על כמויות היסטריות אלא על קהל חובבי הנהיגה.

אם היום הגענו למצב שגולף GTI עולה 305 אלף אז המחיר הזה למאזדה הגיוני.

אגב עוד משהו שעולה בין השורות - הרכב מיובא בתקינה אמריקאית מה שפותח פתח גם להחזרת היבוא של המיאטה 2 ליטר.

סיכוי טוב שבקרוב יפתחו הקצאות חדשות.  

לפני כשעה, נולד לליסינג כתב:

מאזדה 3 האצ׳בק אדומה לא נראית יותר ליסינג מאוקטביה שהוסיפו לה כמה חצאיות. 

האמינות של מאזדה במעטפת של רכב ספורטיבי זה האס של הרכב הזה אבל שוב ברור שקהל היעד מצומצם מטבע הדברים כמו שגם קהל היעד של ה VRS לא גדול. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הערסים בדרך כלל (וזה נאמר לזכותם) בוחרים ברכבים שהם VFM.

איזה יתרון יש לאוקטביה RS על פני המאזדה הזאת?  עם interior של מאזדה שבוודאי עדיף, בצבע הנכון ו 50 אלף ש"ח פחות, השדרוג היחיד שהמאזדה צריכה זה קסנון מקדימה (לא בדקתי אם יש) והנה להיט מכירות חדש לפלח.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 5
פורסם

אחרי הנחה קלה הרכב הזה בהחלט יכול להימכר יפה בתור רכב טורבו שמשלב אמינות והנאה מנהיגה בדיוק כמו שהמאזדות האטמוספריות אמינות ומהנות לנהיגה. 

הנדסת אנוש טובה , מנוע גדול ממותג וותיק, מאמין שיהיו קונים.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 54 דקות, GTאי כתב:

הערסים בדרך כלל (וזה נאמר לזכותם) בוחרים ברכבים שהם VFM.

איזה יתרון יש לאוקטביה RS על פני המאזדה הזאת?  עם interior של מאזדה שבוודאי עדיף, בצבע הנכון ו 50 אלף ש"ח פחות, השדרוג היחיד שהמאזדה צריכה זה קסנון מקדימה (לא בדקתי אם יש) והנה להיט מכירות חדש לפלח.

אנשים מפספסים את ה X פקטור של רכבי הערסים - השופוני. סקודה VRS מושחרת זה רכב פשע/פוזה/סוחר סמים בינוני. מאזדה 3 מושחרת זה בדיחה מהלכת כי זה מאזדה, גם לדודה מרים יש מאזדה 3 שהיא נוסעת לעשות איתה סידורים לשבת. מול רכב "גרמני" עם מוניטין ופוזה למאזדה אין סיכוי, בוודאי בתג מחיר הזה והביצועים המסורסים. קהל היעד הגם ככה קטן נהיה מזערי.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם (נערך)

למה ביצועים מסורסים? אותם נתונים של 0 ל 100 כמו האוקטביה. לא יודע מבחינת זמנים במסלול או איזה רכב לוקח פניה מהר יותר אבל אפשר לחשוב כאילו לקהל היעד של ה vRS זה מזיז. לא זוכר מתי ראיתי אוקטביה כזאת במסלול בכלל (אפילו בתמונות אלבומים שיוצאים מימי מסלול, לא בהכרח כי אני שם הרבה), יותר סיכוי יהיה לראות שם בעלים של המאזדה 3 הנ״ל.

אל תשכח את הפקטור של המחיר, אם המחירים בכתבה נכונים אז היא זולה יותר ביותר מ 50,000 מהסקודה, אז נכון יש משהו במה שאתה אומר לגבי הפוזה של הסקודה המושחרת עם הספוילר שקורץ יותר לערסים (למרות שגם המאזדה הזאת מבדלת את עצמה עם ספוילר וחבילות השחרה וכו׳) אבל הפקטור של המחיר והמותג ימשכו לדעתי יותר אנשים למאזדה הזאת מול הסקודה. אולי פחות ערסים ויותר חובבי נהיגה ״אמיתיים״ בממוצע שגם יטיילו איתה ואולי יראו מסלול פעם פעמיים בשנה אבל בסכ״ה אם ממתגים אותה כספורטיבית יש סיכוי טוב שתהיה מלכת המכירות בקטגוריה הדי קטנה הזאת - נגיד יזיזו 500 פלוס רכבים, זה כבר אמור להספיק כדי להיות בראש הטבלה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם (נערך)

צעירים וערסים אוהבים מכוניות חזקות שמנצחות במיאוצי הרמזורים. המאזדה 3 האצ'בק סטוק מנצחת גולף GTI.

מפת דלק שמגיעה ישר מארה"ב בירת השיפורים העולמית שתשמור על נסיעה חלקה עם תוספת כוח של 50 כו"ס ב 2,000 ש"ח,

ויש לך מנצחת. הפער בינה לבין הגולף GTI כמעט 100,000 ש"ח. בהנחה שלא כל הערסים והצעירים סוחרי סמים, זה סכום לא מבוטל.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, נולד לליסינג כתב:

סקודה VRS מושחרת זה רכב פשע/פוזה/סוחר סמים בינוני.

בדוואי במקרה הטוב. אין שום שופוני ברכב הזה.

תג מחיר וביצועים מסורסים? אני לא בטוח שאתה מתייחס לגרסאות הנכונות

פורסם

יש כאן חבר פורום שזוכר לי שעשה יבוא אישי לרכב לפני כשלוש שנים

זכורות לי כמה שהיו למכירה בלוחות, כאלו שהגיעו ביבוא מקביל

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

בתור ערס (LOL) בחרתי בVRS מכיוון שהמחיר היה טוב + אחלה מקום מאחורה בשביל זוג ו3 ילדים.

ב270-280 אין מצב ואם ארצה לקנות רכב בשנה הקרובה (ואני לא) המאזדה יכולה להיות מועמדת במחיר שצויין.

לגבי מסלול וכל מה שצויין לא תראו אותי במסלול כי זה לא מעניין אותי, יותר מעניין אותי להצליח לעקוף בלי לפחד ולעלות את 443 בלי להתקע אחרי משאיות.

• אהבתי 3

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 7 שעות, Doron_Z כתב:

הכותרת של הנושא לא צריכה להיות עם סימן שאלה. הרכב מגיע זאת עובדה, דלק מוטורס מפרסמת אותו בפייסבוק כל הזמן. 

במחירים המשוערים בכתבה הוא באמת יהיה נישתי מאוד אבל כנראה שדלק תמצב אותו כסוג של הוט האצ׳ או גרסה חמימה לפחות אז הם בטח לא בונים על כמויות היסטריות אלא על קהל חובבי הנהיגה.

אם היום הגענו למצב שגולף GTI עולה 305 אלף אז המחיר הזה למאזדה הגיוני.

אגב עוד משהו שעולה בין השורות - הרכב מיובא בתקינה אמריקאית מה שפותח פתח גם להחזרת היבוא של המיאטה 2 ליטר.

סיכוי טוב שבקרוב יפתחו הקצאות חדשות.  

מאזדה 3 האצ׳בק אדומה לא נראית יותר ליסינג מאוקטביה שהוסיפו לה כמה חצאיות. 

האמינות של מאזדה במעטפת של רכב ספורטיבי זה האס של הרכב הזה אבל שוב ברור שקהל היעד מצומצם מטבע הדברים כמו שגם קהל היעד של ה VRS לא גדול. 

בדקתי עכשיו את המחירים בקנדה של גולף גיטיאיי מאובזרת בכל טוב כולל סלון מעור מול המאזדה ספורט awd שכולל את כל האיבזור. 

ההבדל במחיר בינהם הוא 4700  דולר קנדי לרעת הגרמניה. 

39,600 דולר קנדי למאזדה

44,300 דולר קנדי לגולף גיטיאיי

למה ההבדל במחיר בארץ הוא 100 אלף שח?

נשמע כמו תמחור מזעזע של צמפיון לאומת תמחור לגמרי סביר של מאזדה. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...