Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מיצובישי לנסר שנת 2004 רגילה - נפח מנוע 1.6 ( לא גירסת ספורט ) וההגה שלה בא ככה:

leather_steering_wheel.jpg

וההגה הזה גדול ומכוער , ניתן להחליף אותו? להגה של הלנסר גירסת הספורט? שהוא קטן והרבה יותר יפה? או ההגה של האיבולושן 8 למשל?

יש דבר כזה? אפשר? יזיק לאוטו?

אם זה רלוונטי ולא יזיק , כמה זה אמור לעלות ?

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

אם אני לא טועה בכל המכוניות המשפחתיות האלה ההגה הוא בגודל שווה ככה ששלך לא גדול באופן מיוחד

הא לא נראה מכוער בכלל

ואם אני לא טועה יש לו גם כרית אוויר נכון ?

כלומר

אתה צריך לקנות הגה , יפה , עם כרית אוויר , של איוו , לא פחות ולא יותר , ולחבר אותו

אתה יודע כמה זה יעלה לך ? בוא נגיד שזה לא שווה את זה ...

פורסם

להחליף הגה במכונית מודרנית להגה שונה זה לא כל כך טריוויאלי, בגלל כרית האויר. אם הרכב של הוריך הוא מודל 2004 אני מניח שהוא עדיין באחריות יבואן - אז לא נשמע כל כך חכם לעשות על דעת עצמך שינויים, אלא אם כן אתה מוכן לשאת באחריות עליהם.

• תוכן חדש...