Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בטוח שיש טכנאי, או מישהו שבאמת מבין בתחום שיכול לעשות סדר

מזגני תדיראן, זה מה שאני הבנתי:
סדרת SUPREME - כנראה נחשבים הטופ של תדיראן?
סדרת ALPHA PRO - כנראה נחשבים גם ברמה גבוהה?

סדרת SOLO - נחשבים טובים/ממוצעים

סדרת JOY - כנ"ל

סדרת APOLLO - המזגנים הפשוטים יותר

סדרת GALAXY - משהו פשוט כנראה

סדרת AMCOR - מותג עבר שהיום נחשב לפשוט

כן, אני יודע שכל המזגנים מיוצרים בסין. אבל לא כולם מיוצרים על-ידי אותו היצרן.
אני מנסה להבין - מי מתוך הסדרות האלה מיוצר על ע"י GREE שהוא היצרן כנראה הכי טוב בעולם היום
ובעבר ייצר לתדיראן את המזגנים הטובים שלהם כמו 10A ו-15A ועוד מזגנים מעולים שכמעט לא מתקלקלים.

מי מייצר לתדיראן את המזגנים השונים?

המידע הזה לא זמין בשום מקום, גם CHATGPT לא ידע לעזור.

יש גם אלקטרה, וגם להם סדרות שונות, אם מישהו מבין במזגנים שלהם, אשמח למידע.

עריכה אחרונה על ידי boli19
פורסם

כתבתי בשרשור אחר - יש לי 5 מזגני אלפא שהותקנו בין 2013 ל-2020, עד כמה שאני יודע הם מתוצרת Gree ואני מרוצה מהם. יש מזגן אחד Tosot, גם הוא מתוצרת Gree, אני לא מרוצה (קירור די חלש).

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שאני יודע. הסופריים. והאלפא פרו. זה מזגנים הפרמיום של תדיראן. ככה שהם צריכים להיות. מיוצרים במפעל גריי.

אם אתה רוצה אלקטרה. סידרת פלטינה. מחליפה את פלטניום. ככה שזאת הגרסה הבחירה שלהם.

לי יש אלקטרה פלטניום דגם מפואר שלהם. מדצמבר 2018. עובד יפה. יש לו רק בעיה בשלט. שמחליט לא להגיב. גם שיש סוללות בסדר.

פתרתי את זה. על ידי שלט אונברסלי.  ככה שבחורף הוא לא שקט.  יש לי חוזה שרות מולם. אבל יש סיכוי שיאשימו תסוללות. ככה שאין לי חשק להתעסק אם זה.  דבר שני. השלט לא נוח לתפעול.  מה שכן יש כוון של עד חצי המעלה. לפעמים זה טוב.

של התדיראן. זה שלט זהה לכל הגרסאות. לא יודע אם בהפולו זה אותו שלט. כי המזגן מיוצר על ידי אייר. כמו שכתבתי.

יש לי מזגן אלפא. מ 2017. לא בשימוש. כי עברתי חדר. אבל מעביר אותו קיץ, חורף לתחזוקה ושמירת הכשירות.

אם האיתי היום בוחר מזגן בשבילי. האיתי הולך על ה JOY. או אלפא פרו.

• מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

שלטים למזגנים אני קונה בכמה פרוטות מעלי אקספרס. הדגם מצויין באחורי השלט או בתא הסוללות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא שלט רגיל. יש לי תשחור שעולה היום 15 שקל ב K.S.P. עלה לי בזמנו 100 שקל. מיובא על ידי אלקטרה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 7 שעות, yor2 כתב:

מה שאני יודע. הסופריים. והאלפא פרו. זה מזגנים הפרמיום של תדיראן. ככה שהם צריכים להיות. מיוצרים במפעל גריי.

אם אתה רוצה אלקטרה. סידרת פלטינה. מחליפה את פלטניום. ככה שזאת הגרסה הבחירה שלהם.

לי יש אלקטרה פלטניום דגם מפואר שלהם. מדצמבר 2018. עובד יפה. יש לו רק בעיה בשלט. שמחליט לא להגיב. גם שיש סוללות בסדר.

פתרתי את זה. על ידי שלט אונברסלי.  ככה שבחורף הוא לא שקט.  יש לי חוזה שרות מולם. אבל יש סיכוי שיאשימו תסוללות. ככה שאין לי חשק להתעסק אם זה.  דבר שני. השלט לא נוח לתפעול.  מה שכן יש כוון של עד חצי המעלה. לפעמים זה טוב.

של התדיראן. זה שלט זהה לכל הגרסאות. לא יודע אם בהפולו זה אותו שלט. כי המזגן מיוצר על ידי אייר. כמו שכתבתי.

יש לי מזגן אלפא. מ 2017. לא בשימוש. כי עברתי חדר. אבל מעביר אותו קיץ, חורף לתחזוקה ושמירת הכשירות.

אם האיתי היום בוחר מזגן בשבילי. האיתי הולך על ה JOY. או אלפא פרו.

למה לא SOLO ?

פורסם

כי זה מזגן. מתחת ל JOY.

תודה🙂

פורסם

זה בדיוק מה ששאלתי

מאיפה המידע הזה - JOY יותר מ-SOLO, וש-SUPREME מעל ALPHA

אני לא מוצא שום מידע חוץ ממחירים שונים - שמהם אפשר להסיק ש-SUPREME כנראה איכותי יותר או מיוצר על-ידי GREE כי המחיר שלו גבוה.

אנסה לבדוק מול תדיראן ישירות.

פורסם

לכולם יש תקלות ובכולם מטפלים.

תקנה את זה שיש לו הכי הרבה אחריות ותדאג שיהיה לצידך מתקין שיודע להתקין וגם כזה שיכול להגיע בעקיפין לדרגים גבוהים במידה ואתה צריך שירות ואתה לא מטופל כמו שצריך בצינורות המקובלים.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 8 שעות, boli19 כתב:

אני מתקין לבד

השאלה אם התקנה עצמית לא פוגעת באחריות?

אם תשאל - בטוח יגידו לך שאין אחריות. מכאן ואילך זה הימור שלך.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני שואל כי אני לא מביןאת הפרוצדורה.

נגיד שרכשתי מזגן, קיבלתי 5 שנות אחרות.

התקנתי אותו בעצמי
אחרי שנתיים, תקלה במזגן, אני מתקשר לחברה - שולחים טכנאי שלהם

ואז מה? הטכנאי יבקש ממני לדעת מי התקין את המזגן?

צרכן צריך לשמור חשבונית התקנה? 

הרי כל אחד יכול להיות טכנאי מזגנים, אין בינתיים ועד לכניסת הגז החדש R32 שום פיקוח בעניין

אין הגדרה ברורה ל"טכנאי מזגנים" או "מתקין מזגנים"
האם אי פעם מישהו כאן התבקש במסגרת אחריות לתת לחברה שם של הטכנאי שהתקין לפני 6 שנים את המזגן שלו?
לא ברור

פורסם

מן הסתם היצרן/יבואן מתמחר את המכשיר בהנחות מסויימות, למשל  התקנה על ידי טכנאי מוסמך.  בלי הנחה כזו ההתמחור יהיה יותר גבוה, כי הספק יצטרך לתמחר תיקון יותר תקלות התקנה.

לגבי שמירת מסמכים - צרכן חכם ישמור מסמכים מסוג זה לפחות עד תום תקופת האחריות ואף יותר. מה אם יצטרך לתבוע את המתקין על נזקים שגרם?. להחזיק קלסר אחד או שניים זה לא מוגזם.

פורסם

אני דווקא מאלה ששומר כל חשבונית וכל פתק, פשוט סורק אותם דיגיטלית.

אבל מעולם לא שמעתי דרישה של חברת מיזוג - אלקטרה/תדיאן/טורנדו
במסגרת מימוש אחריות - להגיד להם מי התקין את המזגן.
רוב האנשים בקושי זוכרים את קוראים לגיסתם. אז לצפות ממישהו להגיד לך מה השם של המתקין מזגנים מלפני 5 שנים? לא נשמע סביר.

פורסם (נערך)

ממה שאני זוכר. בתדיראן בתעודת האחריות. כבר לא מבקשים את שם המתקין. ככה שבמצב גרוע. יגידו לך לך למתקין.

לא יודע איך זה בשאר החברות.

שהיה לי בעיה אם המיני מרכזי של אלקטרה. הם שלחו אותי למתקין. כי עשה קומבינה בצנרת.

אני הימתי לתבוע אותם. ופתאום מצעו פתרון. צולע אבל עבד.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • מעניין 1

תודה🙂

• תוכן חדש...